icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
18. nov 2011

@piacere 😀 😀 😀 😀 😀

medyna
18. nov 2011

@zuzkla ahoj, ja som posielala normalne postou, bola som sa pytat, ci to musi by v skatuli a povedali mi, ze nie. Len nech je to pevne a poriadne zabalene. Tak som to obalila to takej hrubej folie a poolepovala lep. paskou dookola. Doslova som to omotala. A este som to posielala ako krehke.Posta berie baliky do 15 kg.

svetkaadamko
18. nov 2011

@prettybaby ja som jej poslala len puzzle, ktore som nasla pri stahovani z Uk, muz ich vzal, lebo nevedel co s nimi, ani neviem aky je tam obrazok, len som ich poratala, 3ks chybali, sla som ich hned do pece hodit, ale som si povedala, ze darujem nejakemu maniakovi 🙂 a ozvala sa ona, ze ma 3 deti, ze to nejak poskladaju.... no alebo to hodia do pece ako som chcela ja urobit 😀 mala som v plane jej poslat aj nejake hracky a tak, ale potom som si to rozmyslela
@babika0 tak toto je fakt smutne, treba ju dat bloknut, idem hned aj ja, nech si to admin vsimne a nech to riesia, toto uz nie je normalne 😖

inak baby, dnes som zazila sok 🙂 normalne ta @marinko1988 mi poslala peniaze za dobierku, prisiel mi sek, nechapala som, ale aj tak jej dam take hodnotenie, ze sa proste neozyva, je to podla mna nespolahliva osoba

nikolca
18. nov 2011

@svetkaadamko no tak to hodnotenie by som jej potom zmazala,treba najprv počkať až keby sa ti balik vratil späť že dobierku neprevzala až potom treba pisať hodnotenie,ved ona ma 18 dni na to aby to prebrala,a aj to prebrala a ty jej daš negatívne hodnotenie len preto že si sa strachovala že ti peniažky nepošle,a ani ti neodpovedala?peniažky si dostala to hodnotenie je neopravnene!!!!!! ☹ no aspoň podla mna,možno nema tolko času aby vypisovala 🙂

nikolca
18. nov 2011

@svetkaadamko no zmenila si ho na neutralne ale aj tak ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

babika0
18. nov 2011

@svetkaadamko ja to neriesim, lebo admini tu blokuju normalnych cestnych ludi, a klamarov toleruju. asi tak. 😠 😝

svetkaadamko
18. nov 2011

@nikolca myslim, ze si zasluzi take hodnotenie ake som nechala, ked mala o veci zaujem, ked chcela zjednat cenu tak vedela vypisovat a potom sa neozve viac ako 2 tyzdne? a balik prebrala a aj tak sa stale neozvala ako slubila, proste komunikacia hrozna, niektore baby sa rozculuju, ked im niekto po 3 dnoch neposle peniaze a ja jej mam dat pozitivne hodnotenie, ked ma tak natahovala? videla si to hodnotenie ped mojim? len sa s pani dohadovali a dostala hodnotenie a ja to mam nechat tak? presne tak to potom konci, ked nad tym niektore baby mavnu rukou, len som chcela upozornit ine, ze jej to proste tak dlho trva, to je vsetko 😉 myslim, ze nemusis byt taka smutna ako tvojich 9 smajlov

mojkamirka
18. nov 2011

Ahojte, poklada sa za nespolahlivu kupujucu aj pani, ktorá si da urobit 10 fotiek, poslem jej císlo uctu, ona mne adresu a peniaze jednoducho nikde a na správy neodpovedá?

inak aké máte skusenosti s touto predávajucou : erza@azet.sk - BOZENA RUSNAKUVA (neregistrovaná/ý) nick na modrom koníkovi nikoka22

svetkaadamko
18. nov 2011

@mojkamirka podla mna je nespolahliva, lebo ked si uz vypita c.uctu a posle adresu, tak to je podla mna vazny zaujem, ale zalezi tiez, ako dlho sa neozyva, vzdy si poviem,ze mozno sa nieco stalo, mozno nejde net atd.

gemini2
18. nov 2011

@svetkaadamko to je fakt a hlavne konik casto vypadava....

hviezdamk
18. nov 2011

@denisic od ostatnych zien. co zaplatili ako ja jednu viackrat. napr. ja som zaplatila odrazadlo, viem o min. dalsich dvoch co ho zaplatili tiez, mala mi poslat este drahu a traktor na dobierku, esteze som sa mi to zdalo uz vela penazi, tak som tieto dve veci pytala doplatit dobierkou, o dalsej pani mam tiez info ze ma traktor zaplateny, aj o drahe uhradenej som uz pocula. takze nas viacere tato mamina oklamala. a ze sa tu raz ozvala ze dava vsetko do poriadku, bol zas len nejaky nezmysel. pretoze nemame ani tovar, ani peniaze!!!

nelinka0401
18. nov 2011

@hviezdamk no podla mna by ste mali kontaktovať admina nech s tým niečo konečne spravia.zachvílu sa tu už nebude dať vôbec nakupovať. 😠

hviezdamk
18. nov 2011

ved uz sme aj. ale neviem, len ju kontaktovali a nic viac. tiez si myslim ze by nejak tvrdsie mali ist po tom. ako hovorite, za chvilu tu budu same zlodejky. kto bude komu verit? ☹((

mirka285
18. nov 2011

niektore mamicky by sa mali hanbit alebo minimalne zamysliet nas sebou...obcas tu v bazariku vidim take veci,z ktorych by som rovno handru na podlahu urobila a nie este pytala peniaze!!co sme to za ludia preboha??mamicky vedome zavadzaju ine mamicky,niektore oblecenie predavaju dokonca drahsie ako stoji nove v obchode....baby uz sa spamatajte 😕

mojkamirka
18. nov 2011

@svetkaadamko no zlahla sa po nej zem už vyše dvoch týzdnov, aj som jej písala správu a nič 😖

macamac
18. nov 2011

@hviezdamk a nemá už žiadny inzerát 😕 ale 16.11. tam nejaká mamina pridala hodnotko,že jej vrátila peniaze, tak snáď to nebude žiadna jej kamarátka a veci sa pohnú správnym smerom. a ešte má v podmienkach písané,že do pondelka dá všetko do poriadku-len nenapísala,do ktorého pondelka 😝
držím palce 😉

hviezdamk
18. nov 2011

@macamac neviem ci vratila peniaze, pisala som tej pani, ale neozvala sa. a vôbec, uz nikomu sa neozyva. zhrabla peniaze a dovi dopo...

macamac
18. nov 2011

@hviezdamk no pekne 😒 ale tá,čo jej píše hodnotko-to posledné-tvrdí,že jej vrátila...ktovie,ako to je 😒
ale fakt je,že v poslednej dobe je to tu otrasné....fakt-nemám slov 😒

svetkaadamko
18. nov 2011

@macamac a najhorsie je, ze to robia tie, pre ktore je tato stranka urcena, ze to nerobi nejaky robot, system, ale my ludia a to je na tom to smutne..... mame si pomahat aspon takto predajom lacnych veciciek a nie takto sa okradat
@mirka285 ja som myslela, ze to len ja si myslim, ze niektore veci su fakt uz nepouzitelne, ale vidim, ze nie som sama ☹

svetkaadamko
18. nov 2011

@mojkamirka tak po takom case by som isto napisala do hodnotenia svoju skusenost

pajinka23
19. nov 2011

baby tak takyto podvod co sa mne stal som nezazila ako zijem☹pozor na neregistrovanu
1ewelin1@azet.sk - 1ewelin1 (neregistrovaná/ý)

pajinka23
19. nov 2011

15,juna som jej predala hrubu striebornu retiasku za 12eur,pani si ju ponosila do teras a vcera mi prisla dobierka,a kedze som cakala inu dobierku tak som ju vybrala,a predstavte si ta krava mi ju poslala po pol roku spet,a ma teras naspet peniaze 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 toto co uz je...som nasrata

nikolca
19. nov 2011

@pajinka23 ty kokos no to nemyslíš vážne, a aku dobierku si čakala?nejake oblečko?nebolo ti to nejake podozrive ved ta dobierka nebola asi príliž tažká,aj si tej.......pisala? 😠 😠 😠 😠 no toto by veru aj mna nasralo 😠

macamac
19. nov 2011

@pajinka23 😲 😲 😲 to čo???
ako píše @nokolca - nebolo ti to divné? retiazka bola asi v malom balíčku,či? a suma tiež sedela? myslím dobierková....odosielateľ??? či ti to v rýchlosti nenapadlo?
to čo už je tu toto? otraaaaaaaaaaaaaaas 😒

beruska.zuzanka
19. nov 2011

@pajinka23 a to si čakala dobierku v rovnakej sume, ako došla retiazka, keď si to prevzala?

stanislavao
19. nov 2011

@pajinka23
tak toto je uz maximalna drzost. to co je sibnuta? a pisali ste jej, ze co to ma znamenat?

pajinka23
19. nov 2011

@nikolca no zhodou okolnosti som cakala striebro s mma co som objednala a bolo v rovnakej sume☹tak som to prebrala,ze je to to,ale doma som as zistila ze je to retiaska co som pred rokom predala jednej neregistrovanej pani☹prisla cela zadubena a spinava s tym,ze ja klamem ze nieje strieborna 😠 😠 😠 😠 ty kokso som nahnevana 😠 😠 lebo retiasku som kupila v zlatnictve za 30eur novu a predala som ju za 12☹pani si ponosila pol roka a potom somnou takto vybabrala...toto uz naozaj nieje ani pravda

stanislavao
19. nov 2011

Baby, nezabudajte, ze vzdy sa najlepsie zaraba na ludskej hluposti. Tak nebudme hlupe a nedajme zarobit podvodnickam. Preveruj, preveruj, preveruj, dobierkou neposielajte a na neregistrovane velikansky pozor. Moje skusenosti s nimi su len a len zle.

pajinka23
19. nov 2011

@macamac nomoja ono mna to vobec nenapadlo pozerat odosielatela kedze som tiez cakala malu obalku na dobierku s tou istou sumou

pajinka23
19. nov 2011

@stanislavao no rada by som ale je neregistrovana,ale planujem jej poslat list☹teda co jej ja vynadam☹