icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
19. nov 2011

@stanislavao ano lenze dobierku mi poslala ona a nie ja jej...ja dobierku neposielam nikdy☹uz

pajinka23
19. nov 2011

@stanislavao asi je to naozaj vypocitava krava,a ta retiaska akaaa spinava dosla☹fuuuj hnus

macamac
19. nov 2011

@pajinka23 😔 fakt des...ti verím,že ti to nenapadlo kuk odosielateľa-taká kravina by nenapadla ani mne-že niekto mi pošle na drzáka späť tovar po pol roku bez kontaktovania mojej osoby...a zaujímavé-že si uchovala tvoju adresu 😖

svetkaadamko
19. nov 2011

@pajinka23 tak toto je siiiila, do riti, co sa to tu deje v tej nasej spolocnosti? ja ani nemam na toto slov 😠 😠
a inac najdi si ju na pokeci, ak si tam registrovana a tam jej napis, vidim, ze tam chodi, aj dnes tam zavitala.... a napis jej tam "pekny" komentar alebo proste cez RP skus ......... je to vypocitava svina, nic ine na nu neviem povedat 😠

monulicka
19. nov 2011

caute baby
cchem sa spytat ci neviete, kde sa nachadza ta tabulka s menami neposlahlivych? nemyslim temu, ale taku tabulku bola v ktoromsi albume ale napamatam si nick zakladatelky. diik moc. Reagovala som totiz na jeden inzerat a mamina nema ziadne hodnotenia este, tak aby som sa neojebabrala

pajinka23
19. nov 2011

@macamac ja tiez nechapem:-ävies keby ma aspon kontaktovala hnet ze nieje spokojna...ale po pol roku???retiasku znosi zadrbe a potom mi ju takto posle?????to je sila,ako zijem tak toto sa mi nestalo nikdy 😠 😠

pajinka23
19. nov 2011

@svetkaadamko no len ja na pokec nechodim☹a ona mi pisala,ked ju odomna kupovala ze je stara dochodkyna 😲 😲 😲 a este mi ani postu nezaplatila ked som jej retiasku predavala 😲 😠 😠

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
19. nov 2011

pridavam foto tej mojej retiasky,prava strieborna,kupena v zlatnictve za 30eur,925punc na dvoch miestach

svetkaadamko
19. nov 2011

@pajinka23 no ja som na nu pozerala na tom pokeci a nema tam vek, len ze je z Nitry, albumy ma, ale zamknute, proste sa tam ani nic neda dozvediet..... posli jej mail na tu adresu, ved tam na pokec chodi tak ho najde, len ci odpise, to je druha vec.... a inac uz to jej jednanie bolo take divne, ale na druhej strane clovek si povie, ze cez ten internet a pismenka to vyznie inac ako ked sa s niekym bavis z oci do oci a ako napisala, ze ma 50 rokov a nechce ta oklamat, svina jedna, ako niekto dokaze byt taky zakerny? 😠

svetkaadamko
19. nov 2011

@pajinka23 ved to uz na foto vidiet, ze je to striebro 🙂

danielaj
19. nov 2011

@pajinka23 ty kokos, nemám slov 😕 😕 😕 to ako čo má znamenať 😲 to bola teda blbá zhoda okolností, že si čakala tovar v rovnakej sume aj podobnej hmotnosti, to čo je za človeka, bez toho, že by ťa kontaktovala a riešila ako normálny človek, urobí toto? 😠 😠 😠

akika722
19. nov 2011

@pajinka23 ahoj,dobre chapem?ty si jej ju predala a ona ti ju po dlhom čase poslala späť a chce späť aura?či som zle pochopila? 😅 nečitala som všetko

akika722
19. nov 2011

@pajinka23 už som dočitala 😲 😲 😲 😲 😲 😲 a som v šoku 😲 😲 😲 to čo je toto? 😲 to snad nie 😲

nikolca
19. nov 2011

@akika722 no ona už eura dostala späť lebo ju ponosila a pajinke poslala späť na dobierku,ona ju prevzala s tým že myslela že je to iná dobierka ktorá jej mala prisť

akika722
19. nov 2011

😲 😲 😲 😲 😲 😲 @nikolca 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 no fakt sila..to sa neda riešiť nejak? 😒

nikolca
19. nov 2011

@akika722 no teraz už asi nič neporieši,ked jej to zaplatila,ale je to fakt špinavosť 😠 😠

akika722
19. nov 2011

@nikolca Pane bože..keby byvala po blizku a keby sa to mne stalo 😠 och bože..fuj,hnus 🙄

nikolca
19. nov 2011

@akika722 no keby som jej to ja predala a pošle mi to späť no určite by neuspela lebo ja by som jej to neprebrala kedže ja na dobierku nekupujem,a to ju vôbec nenapadlo že čo ak to nepreberie?ved poštové musela zaplatiť a keby to pajinka neprebrala tak poštovné by musela znovu hradiť,no fakt niektorí ludia že úplne ale total na hlavu 😢 😢

akika722
19. nov 2011

@nikolca ale ked pajinka čakala niečo v tej sume tak nemohla vedieť 😒

bianka1
19. nov 2011

baby inak s neregistrovanými mám aj ja zlé skúsenosti 🙄 ..tu na bazáriku sme s jednou maminou robili výmenu prebehla ok len asi zle odmerala rukáv a mne bola mikča krátka mala aj žmolky manžel ju odžmolkoval a hned som ju dala ďalej predavať dala som tam dokonca menšiu cenu za aku som ju ja kupila bola to nike mikina .ozvala sa neregistrovaná záujemkyňa že má vážny zaujem pýtala sa či je ok napísala som jej že ano aj rozmery som jej poslala peniaza vložila priamo v banke taj aj tam som prišla o 0.45€ no a teraz mi odpísala že nieje spokojná že chce aby som jej vrátila peniaze 😕 ked jej nevrátim že mi dá negatko...neviem čo si mám o tom myslieť asi nikdy viac s neregistovanou zakazníčkou ☹

carrie4
19. nov 2011

@bianka1 no nie vždy sa dá všetkým ulahodiť. neregistrovaní nemôžu dávať hodnotenia

bianka1
19. nov 2011

@carrie4 ja viem že sa nedá každému ulahodiť len dosť dlho tu aj cez iné bazáre predávam a ešte sa mi takéto nič nestalo 😒

pajinka23
19. nov 2011

@svetkaadamko vidis dokaze byt zakerny a hnusny☹vies ako ma to nastvalo??som teras o 12eur lahsia pre daku staru pracku ktora s radostou nosila moju retiasku pol roka a potom mi ju takymto sposobom posle??asi potrebovala peniaze na novu☹este to stale rozdychavam

pajinka23
19. nov 2011

@svetkaadamko moja je strieborna a prava 😉 len teras je zadubena a spinava jak prasa,sa as bojim ju chytit co sa mi hnusi,ze daco este dostanem

pajinka23
19. nov 2011

@danielaj ved to aj ja nechapem ak sa jej nieco nepacilo mala mi napisat hnet a ja by som to riesila ale takto??a po pol roku co ju ponosila???no sila 😠

pajinka23
19. nov 2011

@akika722 ja by som aj riesila ale zial nemam ako☹naletela som teda☹len to ma mrzi ze tie eura co som zaplatila tej krave som mala odlozene na mamin darcek pod stromcek☹

akika722
19. nov 2011

@pajinka23 a jej adresu nemaš?

pajinka23
19. nov 2011

adresu mam,ved sa aj chystam jej napisat,o nemam teras cas☹ale urco napisem☹pani bude nestastna 😀 😀 😀