icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
30. nov 2011

@nanulik spravu oznac ako obtazujucu / pozri IP mas to tam/ a informuj admina

nanulik
30. nov 2011

adminovi som písala

irriss
30. nov 2011

@traktor
ja bych "tanga" prodavat zakazala uplne...
ja svoje pouzite spodni pradlo vyhodim, kdyz ho nenosim...prijde mi uz samotny prodej takovych veci jako "uchylny"
Muj nazor, neberte to zadna osobne...ale na mne takovy prodej spodniho pouziteho pradla pusobi dost zle... 😒
Napadlo by Vas prodavat pouzite slipy Vaseho muze nebo nekolikrat prepirane kalhotky maminky? 😖

aduskatt
30. nov 2011

@mandragora22 to nie, ale banka moze vystupovat ako sprostredkovatel platby pri jej navrateni v pripade nezakonneho obohacovania sa..........................ok, neriesme........je neprijemne, ze sem chodia a na drzovku predavaju aj taketo zeny, by som ich nazvala rovno hlupe okradacky-(....asi s tym neurobime nic, len sa navzajom varovat...........

157misicka
30. nov 2011

baby prosim va nepoznate nonca1 predaval velmi lacno fusak za 10€ tak som jej poslala peniazky mal byt dokonca novy no a uz tyzden nic...nechapem to ako mozne tolko trvat dodanie??z hlohovca do TT podotykam..ja ten fusak vazne potrebujem pre malinkeho..acch jaj taka som sklamana..mate s nou niekto skusenost???

traktor
30. nov 2011

@157misicka aktualizovala vcera inzeraty, cize tu bola..skusala si jej pisat pod inzerat, do IP?

traktor
Odpoveď bola odstránená
nicky655
30. nov 2011

inak,najlepsie ze zrusili kategoriu modne doplnky,ze to nie je pre mamicky,a pouzivane tanga su pre mamicky?ved tie si clovek kupi aj nove za par centov.ale kabelku novu tak lacno nekupis a nato by mal byt bazarik

157misicka
30. nov 2011

@traktor to ja viem ved som jej aj vcera pisala zatial len normalnu spravu a aj odpisala ze vraj je to odoslane a stale pise nieco o chorych detoch..a vraj ma aj doklad ale potom ako je to mozne ze mne balicek nedorazil..ved uz je to tyzden a postovne som platila 1,60€..tak kd eje ten fusak??ako to mohla odoslat ked mne neprisiel... NECHAPEM to....napisala ze uz mi vratila aj na ucet peniazky 😒 no ktovie...je to mozne ze poslal balicek a niekde cestou sa stratil????????????????????????

traktor
30. nov 2011

@157misicka je to mozne, dnersna posta je taka aka je..s tym mi nic neurobime..a ak ti vratila peniazky tak super, aspon sa snazi to urovnat..vydrz ci ti naskocia na ucet..verim, ze ano..

157misicka
30. nov 2011

@traktor neviem ja taka skusenosti s postou nemam zatial mi vsetko prislo..a vcas..no tento fusak skutocne potrebujem a jak naschval neprisiel...sklamana som velmi 😅

traktor
30. nov 2011

@157misicka ja mam, nieco mi islo ako prva trieda a islo to dlhooo..ze asi cele slovensko preslo, aj sa stratilo, ale uznali mi reklamaciu..stava sa

simisi
30. nov 2011

@157misicka no tak tam urcite nebude daco v poriadku,preco by ti vracala peniazky na ucet,ved hadam by najskor podala reklamaciu na poste,samozrejme,to by ten fusak musela poslat 😎

157misicka
30. nov 2011

@simisi ved to napadlo aj mna

157misicka
30. nov 2011

@traktor aha..ale balicek sa uz nenasiel potom??to je hrozne ta posta potom

annie13
30. nov 2011

@demografka ozvala sa? vratila? navrhla nejake riesenie?

simisi
30. nov 2011

@traktor ked sa ti strati balicek,posielany doporucene,tak ako dalsi krok podas reklamaciu,nie?Nebudes hned posielat peniazky na ucet?Ci?

traktor
30. nov 2011

@simisi ano..ale niektore poslu peniazky, nech zakaznik necaka, podaju reklamaciu a potom si tie peniazky, co dostanu nechaju..ja to tak nerobim, lebo uz sa mi stalo, ze baba tvrdila, ze balicek nedostala, ja som reklamacku podala ..a prislo mi, ze baba mala balicek davno doma..cize ma klamala, len skusala...

irriss
30. nov 2011

@traktor
zavedla bych povinnost doporucene zasilky s tim, ze si prodejce a kupec rozdeli cenu postovneho..jedna se o zvyseni jistoty obou stran a zavedla bych povinnost ofoceni dokladu z posty... 😉

simisi
30. nov 2011

@traktor no tak to som zvedava,ci jej naozaj nabehnu...ja by som tiez najskor podala reklamaciu...jedine ze by som to poslala obycko,ale to by som si nedovolila 😉

157misicka
30. nov 2011

@traktor no hej tak ale ja neklamem...ale konanie predavajucej je mi divne pozorela som jej hodnotenia ma kopu kladnch no naslasom aj 2 kde sa stazuju zw nedorazili balicky 😒

traktor
30. nov 2011

@157misicka no hovorim, stat sa môze , ze nedôjde,..ale tato sa to snazi riesit, kedze poslala peniaze..ono..ak ma vazne chore deti / nevieme co im je/, tak sa to snazi mozno riesit najjednoduchsie ako sa da...posle peniaze..mozno ani v tom zhone balicek neposlala, nemala cas..tak peniazky vracia..ale to vsetko su len dohady..ved uvidis, pockaj ci ti peniazky nabehnu..ak nie, tak to potom ries..

157misicka
30. nov 2011

@traktor ved ano a ko to mam potom riesit???

traktor
30. nov 2011

@157misicka ak zavadzala a neposle..dat negatko, na ciernu listinu a skusit to riesit cez admina.. ale urcite pockaj, ci ti peniazky nabehnu..verim, ze ano..

macamac
30. nov 2011

@nanulik ja som admina na ňu upozornila-napísal,že nevidí dôvod na bloknutie používateľa, že ľudia sú rôzni 😒 tak neviem,či to porieši teraz

demografka
30. nov 2011

@dankadina akosi nechapem... ty bi si svojej dcere dala do skoly nohavice s dierami??? alebo si myslis, ze ja kupim potrhane za 7 eur a este doma budem prat a sit aby boli aspon ako tak zachovale? zaujimavy nazor... to, ze sa nieco predava pouzite neznamena, ze je to derave a znicene... NIKDY by som taku vec neposunula dalej... jednoducho nechapem

demografka
30. nov 2011

@annie13 samozrejme, ze uz nereaguje, mozno tu este nebola, mozno ano a uz to ma v pazi... neviem co dalej, lebo ak mozem dat iba jedno negativne hodnotenie tak neviem co robit dalej...

sisaha
30. nov 2011

@demografka ja si myslim, ze to mozes popisat aj v dvoch negatkach, kedze je tam malo priestoru a urcite by som spomenula, ze odmieta tovar ktory nezodpovedal popisu zobrat späť..., resp. daj tam hlavne tuto vetu...aby to odradilo ostatne mamicky aby si nieco este od nej kupili, ak podstupuju riziko, ze tovar nie je tym, cim chcel byt..A osobne si myslim, ze diery o ktorych pises nevznikli len tak, ale ze naozaj tie nohavice kupila v sekaci...a teraz sa na nich snazi zarobit...a len tak btw...kde je v detve (ci odkial je) orig.obchod next???

demografka
30. nov 2011

dala som jedno negativne a staci, uvidime co bude dalej, napisal mi prave admin, ze ak sa pani do nedele neozve sama, teda nezareaguje na vyzvu, tak to bude riesit on... tak drzte palce, nakolko ja som znechutena... vcera vecer som chcela pracovat na clankoch (moje studium), ale sily ziadne... tak idem teraz trosku, kym mlady spi, po obede mame poradnu...
inac baby DAKUJEM VAM, velmi ste mi pomohli

traktor
30. nov 2011

@sisaha jeden obchod, jedno hodnotenie..treba to napisat tak ,aby sa to tam zmestilo..ostatok do ciernej listiny a riesit s adminom.. @demografka drzim prsty , nech sa to vyriesi