Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tigri skoda ze nemam tolko casu aby som ju torpedovala, ale dost ho mam na to aby som to aspon skusila 😀 ved pockam ako to pojde...
ten marks and spencer mrknem aj ja stranku, diky, mne sa tam zda draho a nikdy som akciu nevymakla, asi preto... ja mam rada HM, nam vyhovuje a zatial nebol problem... z nextu mam veci iba od kamosiek co byvaju v anglicku, nepovazujem to za nieco waw, ale su to pekne a dobre kusky... cherokee nam nesedi, nakolko moje deti su ako spagety a je im to volne...
idem ja mrknut ten listok z nohavic ako si radila... je tam 04/9, cize ak to je to tak nie su stare, iba riadne znosene, asi boli oblubene...
a ked posielam napr. zimny overal, co je samozrejme vacsie nez napr. tricko,tiez to beru ako list? teda 1,20€? 😅
@silvia1983 ja posielam vacsinu v igelitovych taskach, prelepim este paskou a hore dam tvrdy papier s mojou adresou a adresou dorucenia... a vsetko ide obycajne, iba na zelanie kupujuceho davam inac... kym sama nechces ako balik tak sa to berie ako listova zasielka a platis podla vahy... do kila euro, do dvoch 2 eura... do kila positeny list 2.triedy do 30€ stoji 1,80€, do dvoch kil rovnako poisteny do 30€ stoji 2,80€
@demografka prve cislo je rok 😉 takze su z roku 2004, 9.kolekcia, myslim, ze ich nekupovala nove, kedze majú 7 rokov, tipla by som, ze su tak po 2-3 detoch...a podla jej inzeratov to vyzera ze ma potom iba mladsieho chlapceka, takze jej to nestalo v skrini ani po starsom surodencovi
ja som napr. teraz cez vikend kupovala ciapky v nexte a na visackach maju 11/7
@tigri tak teda to je iny goool... uz si vytvaram album a davam tam tieto fotky... jej som do hodnotenia pripisala, ze fotky mam v albume... och ako ja nerada riesim taketo veci, akosi mi to pride nerealne takto konat...
@tigri @svetkaadamko zijem, zijem v SR 😉 tiez objednavam cez MMB a pani ma kurz na Next 1,31...t.j.ja si vyberiem priamo na stranke a ona mi to objedna...t.j. nekupujem priamo od nej co ma v ponuke...bo tiez sa mi tak staleňo, ze som drobcovi kupila ciapocku, platila som za nu 5,95 a ked dosla, na stisku bola cena 4,95 - tolko stala v obchode....
@silvia1983 ja som posielala zimny overal a vazilo to vyse 1 kg.. vyhodnejsie bolo poslat ako balik 🙂
ja jsem mela zlou skusenost s predavajici, janinka_bar ☹
@silvia1983
Zásielku do 2kg, hoci aj v karbici, môžeš poslať ako list. Poštovné je tam účtované podľa váhy.
Ja, keď si nie som istá, otvorím tarifu Slovenskej pošty a oblečenie hodím na kuchynskú váhu. 😀
Jáj a dadulka2000 mi vrátila peniaze, dnes prišli. Tak napokon som to úspešne doriešila. Len sa dožadovala zmazania negatka, čo som jej prv neprezieravo prisľúbila. Tak som to aj spravila, no dala som jej nové hodnotenie, že reklamácia dopadla na jednotku a ak aj mamičky nebudú spokojné s tovarom, o peniaze neprídu.
Neviem, ako to vezme, lebo to nie je negatko, no upozorňuje to i na problém s tovarom, ale i na ochotu predávajúcej problém riešiť a nie na nejakú schovávačku a aroganciu, ako nám včera predviedla istá pani. 😠
Ozaj@demografka, nepohlo sa v nej svedomie?
@karolinocka1 v Nexte osobne nakupujem a aj v íných značkových obchodoch, ale toto ste pani demografke urobiť nemusela. Od Vás teda osobne nebudem kupovať, aj keď som dnes čisto náhodne natrafila na inzerát, ktorý ma zaujal, zhodou náhod bol Váš, ale len z princípu nekúpim, aby som aj ja nebola náhodou sklamaná z potrhanej veci ☹((((
@garzonka dorucene z ciech na slovensko za 1den? ja cakam z ciech jednu obalku s tlacitkom na notebook od piatku,,, a este nic neprislo 😒
@tigri ale je rozdiel medzi rakuskym a slovenskym obleckom a so vsetkym, svokra nam nosi kavy, cokolady, to je uplny rozdiel, nam to dodavaju z Polska a neviem odkial, nekvalitu a tam je to ine, ja som tomu najprv neverila, som myslela, ze svokra prehana, ale videla som uz aj relacie, kde testovali presne kavy u nas a v Rakusku a to sa ani nedalo porovnat 😒
a presne, Next je drahy, tam sa da super nakupit v zlavach 🙂
@mamabiba to fakt v Billa taske? 🙂 ja som raz posielala nejake veci a presvitala cez tasku znacka a teta postarka ma s tym poslala kade lahsie, ze to sa nesmie, aby bolo znacku vidiet 😖
@traktor presne tak to robim aj ja, laka ma objednat od nejakej baby, ale presne si zadam znacku a hladam radsej o polovicu lacnejsie 🙂
@silvia1983
@heni79 no nie som si ista, ci do 2kg mozes poslat ako list, lebo ked to ma aj 500g a je to prilis velke, uz to nevezmu ako list ale ako balik, ja som tak minule posielala, malo to do 1kg, ale uz to vzali ako balik, lebo to bolo prilis velke, tak ide aj o rozmery, nie len o vahu 😉
@svetkaadamko ja viem, vsak chodime pravidelne na nakupy do AT 😉
@heni79
tu su presne uvedene max. rozmery na list
http://www.posta.sk/sluzby/list-slovensko
ale nad 1kg sa uz oplati poslat to ako balik, lebo to vyjde lacnejsie ako doporuceny list 2.tr.
chcem sa opýtať,koľko dní trvá poslanie € na účet poštovou poukážkou(kupujúca tak platí za tovar) ...hádam som to napísala zrozumiteľne 😕 ...ďakujem za odpoveď
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zde máte některá zkušenost s kupující b.smols14@seznam.cz - nikola Čonkova (Neregistrovaná/ý) , asi po čtvrté měla zájem o můj kočár,ale již se pak neozvala?vždy jí to rezervuji,po týdnu rezervaci ruším.....po delší odmlce se ozve.díky za odpověď
@svetkaadamko no testmagazin s kavami som videla aj ja,konkretne Goldka rakuska nedopadla nejlepsie 😎
ale prasky,avivaze,plienky urcite...
ahoj mamicky....mozno to sem nepatri ale nechapem jednu vec,,,admini mi stopli inzerat ktory tu mam asi od marca vraj nesplna pravidla bazaru,vsetko mam malymi pismenami akurat nnie znacku veci : "MISS" ...nemam tam ani ziadne nepovolene znaky!!! kks uz ozaj tomu nerozumiem,profilovku mi stopli,lebo som tam bola s MM a dcerou teraz zasa inzerat... 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@svetkaadamko normálne som kabátik zabalila do Billa tašky, preložila na polovicu, celé som to oblepila lepiacou páskou, ale to iba na ochranu aby sa sáčok nepretrhol, nalepila adresy a za 2 dni to maminka mala 😀 😀 😀 . Ono to záleží aj od poštárok, čo sedia za priečinkom. Ale u nás na dedine nieje problém takto posielať 🙂 a dokonca to potom aj doručia 😀 😀 😀
@klody1010 a aky bol uvedeny dovod? mozes sa obratit priamo na admin, nech ti to vysvetli.
Mne sa stalo, ze som mala zablokovany inzerat, ked som namiesto "Dĺžka" uviedla len "D". vraj sa nesmu pisat velke pismena, prislo mi to uz trochu pritiahnute za vlasy, ale tak opravila som aby bol pokoj.... 🙂

@traktor , viem o čom hovoríš 😉 , nakupovanie s deťmi je pre mňa jeden z najtraumatizujúcejších zážitkov, strašie sa vadia a kočkujú, malá v kabínke mi x krát stiahne rifle, ktoré si chcem vyskúšať...s deťmi idem radšej von...
tiež nakupujem len cez internet, v kľude, doma, večer (deti už spia)...inak obdivujem ťa!