icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
1. dec 2011

@klody1010 no mne admin stopol jeden album,mala som tam vyfotenu bundu,popis stavu,jeden komentar maminy,a vraj to nesplna pravidla,lebo že na predaj služi bazar,nooo som to nepochopila z akeho dôvodu to stopli ved ta bunda nebola vôbec na predaj a ani žiadna cena tam pri nej nebola tak ako prišli k takemu zaveru,no nechapem 😠 😠 mam tu v bazare na predaj okolo 115 veci a žeby jednu bundu som dala na predaj do albumu?no zvlaštne praktiky sa tu deju ☹ ☹

janka196
1. dec 2011

ahojte baby. tak aj ja sa pripajam s prvou negativnou skusenostou s bazarikom ☹ . kupila som od jednej maminky krasnu bundicku za 15 eur + posta 2.20. dnes mi bunda prisla a som totalne sklamana. pri vrecku je roztrhana ze z nej trci vatelin, bolo to samozrejme zamaskovane, strcene vo vnutry ale ako som vrecko rozopla tak sa to hned ukazalo 😠 kedze je taka polo leskla latka tak fest vidno vzadu na jednej strane osuchane neviem ci od sedenia alebo od kabelky ☹ som totalne znechutena a sklamana. predavajucej som pisala. zatial sa neozyva. ziadala som spat peniaze. tak uvidime

157misicka
1. dec 2011

Ahojte prosim vas kolko trva prevod z tatra banky do slovenskej sporitelne cez internet banking??????dakujem

janka_pn
1. dec 2011

@157misicka ja som mala vsetky prevody vzdy do 3 pracovnych dni

janka196
1. dec 2011

vlastne je to uz druha negativna skusenost. pred par dnami mi dosla par krat oblecena mikinka a dolu sama zmolka 😠 ale som to nechala tak lebo stala "len" 4 eura ajs postou

lilliaan
1. dec 2011

@klody1010 Tak mne stopli inzeraty uz niekolkokrat... a pokazde mi to pride ozaj trapne. Vraj "odstran si zbytocne tecky.. tie tam byt nemusia"... tak som hladala v celom inzerate, kde mam zbytocne tecky (ciarky).. a ja som mala na konci vety namiesto jednej bodky..dve!! Tak to je ozaj uz vtip... Nedivim sa, preco 90% mamiciek inzeruje na MMB,, tam su smajliky, bodky, ciarky, kolko len chcete,, je to kazdeho osobna vec, ako si odinzeruje svoju vec, si myslim...

zuzana12345
1. dec 2011

prosim vas nemate skusenost s tymto kupujucim? ondrej1983@azet.sk - ondrej (neregistrovaná/ý) neviem kde by som sa mohla spytat

beruska.zuzanka
1. dec 2011

@zuzana12345 ahoj, nájdeš ho tu

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/album...

takže by som dala od neho ruky preč 🤐

zuzana12345
1. dec 2011

@beruska.zuzanka dakujem ti pekne, chcel na dobierku, idem sa ho rychlo zabvit, este raz dakujem, pekny den

janka196
1. dec 2011

tak dockala som sa odpovede vraj mam si to predat dalej ze ona to takto kupila ze co chcem za 15 eur 😠 😠 neviem co dalej. chyby som nafotila. asi to budem riesit ako demografka ach jaj ☹

zuzana_m
1. dec 2011

@janka196 ČOžeee? To je aka drzosť! Nemám slov, ja tiež predávam bundu,čo som nenosila,ale som si ju 100x popozerala,či na nej neni dajaka chybička, by mi hanba nedovolila spavať,kebyže pošlem dačo poškodene. Alebo prisposobim cenu a informujem o chybe. Daj jej negatko a nafoť to,nech ma reklamu ta pani.Držim palce

janka196
1. dec 2011

@zuzana_m no ved toto. ved za 15 eur si v akcii kupim nejaku znackovu :( strasne som sklamana. a okrem toho bundu je tak citit od cigariet ze koneeec takze nieje ani oprata. pockam esteco mi nato odpise a uvidime. ja by som taku bundu ani nepredavala sakra. tak som dufala ze nikdy take nebudem musiet riesit. ale este ma zaraza ten tooon vraj co by som chcela 😠 nafotene to mam.

janka196
1. dec 2011

jaaaj a este ze vedela len o osuchanom pod opaskom ale to nevadi lebo to je zakryte opaskom samozrejme ma naot neupozornila a co ked ja ju chcem nosit bez opasku. proste si myslim ze vedela o vsetkom a teraz klame ☹

garzonka
1. dec 2011

@janka196 mozem sa spytat, aky bol popis k tej bunde?

janka196
1. dec 2011

@garzonka, takyto: naozaj krásna,vo vnútri je jemný kožúšok,je teplučká.,uhlovo-čierna.,stredne lesklá,nie lakovaná...vel.S-M

janka196
1. dec 2011

@janka196 este som si pytala rozmery. tie my vyhovovali. najprv som sa pytala na vymenu ale pani nemala zaujem. ale bunda bola ozaj krasne nafotena. tak somsi povedala ze si ju kupim no

garzonka
1. dec 2011

@janka196 Tak si predstavujem popis noveho tovaru , o stave pouzitia ani slovo... 😒
Pokial ma bunda poskodenia o ktorych neinformovala, tak skus sa dohodnut na zlave, ak ju chces nosit.
Inak ja ked vidim takyto inzerat, tak sa hned pytam na stav, kedze tam info chyba

janka196
1. dec 2011

@garzonka presne. maximalne ze ju mala par krat oblecenu. vobec ma nenapadlo pytat sa na stav. nafotena bola uzasne. ja ju nosit urcite nebudem. idem pridat fotky tych poskodeni

majusina
1. dec 2011

😨
@157misicka ahojcek. 2 pracovné dni

garzonka
1. dec 2011

@janka196 Ja som zatial vratila 3 veci, nastastie predavajuce sa nevykrucali a vzali to spat, ale ja uz mam skusenost ze sa treba pytat, pytat, pytat ..... a spokojna som len ked mi odpovie: nema flaky, nema zmolky, nema zatrhnutia, ano je to prava koza, podsivka nie je roztrhana, ano viackrat som to kontrolovala, ano je to cislo 36 a pod. Proste konkretne odpovede na konkterne otazky
ak mi na otazku v akom je stave napise: je to nosene, vid fotky....je naozaj v peknom stave a nic viac, tak pre mna je to malo

157misicka
1. dec 2011

@majusina dakujem

janka196
1. dec 2011

@garzonka mas pravdu, ale nemienim to nechat len tak. ja by som taku bundu predavala za symbolicku cenu a nie za 15 eur. sakra aka som sklamana. ja ju odmietam predavat dalej.podla mna ta bunda nema hodnotu 15 eur

garzonka
1. dec 2011

@janka196 urcite, ved ak ma poskodenia a teba o tom neinformovala, tak mala by to zobrat spat ...

nelinka0401
1. dec 2011

@janka196 tak to je už fakt sila,pýtať za tak poškodenú vec toľko peňazí..stále jej píš a napíš aj adminom nech nejako pomôžu.ako 15 eur je dosť na to aby si si to nechala len tak...niektoré majú strašne pomýlenú predstavu o dobrom stave ☹ ☹

klody1010
1. dec 2011

@garzonka no presne ja som tam mala namiesto miss" MISS" to je znacka toho oblecka...a mala som ho tam uz asi od marca a vsimli si az teraz??? ale to ze poniektore tu pouzivaju vulgarizmi to je zrejme OK ...

klody1010
1. dec 2011

@lilliaan
@nikolca no veru,zaciname to tu mat tazke :D :D :D :D

klody1010
1. dec 2011

@garzonka
@nikolca
@lilliaan tak neviem cim to je,ale uz mi ten inzerat odblokovali,mozno len do casu...

janka196
1. dec 2011

@nelinka0401
@garzonka znova som je pisala tak neozyva sa . mozno len nieje na nete neviem. dala som jej hodnotenie aj na ciernu listinu kedze ma tak sprosto odbila . ked bude ochotna vratit mi peniaze tak to opravim ale dovtedy nie

janka196
1. dec 2011

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/janka196/alb...

tu su fotky. vravim strasne zle sa to foti lebo bunda je leska ale to duplom vidno to osuchane na takej latke

simisi
1. dec 2011

@janka196 nie som si ista,ale tusim ju ma znova v bazariku a ponuka dalej,ci nie?