icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rainee
3. dec 2011

baby neviete mi poradit ked mi niekto vklada na poste peniaze na moj ucet, bude potrebovat k tomu aj moju adresu ci staci len to cislo uctu? 😕

gemini2
3. dec 2011

staci cislo a kod banky
@rainee

rainee
3. dec 2011

@gemini2 dakujeeem

stanislavao
3. dec 2011

@rainee
podla mojich skusenosti potrebuje aj adresu, lebo tam musi vypisat prijemcu. podla mna potrebuje aj adresu. posta to vyzaduje.

jana1056
3. dec 2011

ano potrebuje aj adresu, kt. napise na sek, pokial vklada postovou poukazkou 😉

trnka77
3. dec 2011

@rainee určite potrebuje adresu tak ako píše @stanislavao

cristi
3. dec 2011

@rainee mne tak tiez parkrat posielali peniaze cez postu a potrebovali okrem mojho c.u. aj adresu.

nikuska27bb
3. dec 2011

@zuzana_m Ahoj,nemá tá pani s nickom Domina17 aj nick milucka111?Mne sa včera tiež niekto takýto ozval a presne spomínala tri deti a záplavy,ja som to hned vymazala,lebo som čítala tiež na tejto stránke,že sa ozívaju takéto podvodníčky a potom veci predávaju dalej...

pastelka74
3. dec 2011

ahojte,mne sa ozvala pani s nickom domina 17,že je z malčíc a že ju zaplavilo a mám je poslať veci zadarmo...ked som si pýtala tel.číslo...viac sa neozvala...vravela že nemá manžela a že ich zaplavilo a je sama s dieťatkom...

nanulik
3. dec 2011

@rainee určite aj adresu, ja dosť často posielam šekom peniaze a musí tam byť adresa príjemcu

zuzana_m
3. dec 2011

@nikuska27bb môže byť, ona si vytvorila vraj vela nickov, a ked spomina záplavy a tri deti,je to stopro ona 🙄 ,mam z toho blby pocit,či jej verit,či nie,ale skor nie....lebo vela klamala a zavádzala. radšej vymaž a nereaguj.
@pastelka74 no to je tá,čo žobre veci a píše srdcervuce pribehy ,ale inym pisala že ma tri deti. podla mna nereaguj.
Ja fakt neviem,ja by som jej poslala jedine ak by mi dokazala že je naozaj v nudzi.

stanislavao
3. dec 2011

@pastelka74
@zuzana_m
ihned po zaplavach som kontaktovala OcU v Malciciach a ponukla im materialnu pomoc, oblecenie, deky, paplony, vankuse a pod. a odpoved mi prisla, ze nich nechce, lebo maju vsetkeho vela, ze chcu iba peniaze. tak ked mne niekto napise z malcic, tak ho odkazem na becny urad. urobte to tiez tak. ked im nic netreba, tak nech sa o svojich obbyvatelov postaraju sami.

garzonka
3. dec 2011

mne tiez vcera pisala pani s ty istym ....3 deti, postihla ich povoden, prosi o poslanie satstva a obuvi popripade ozdoby na stromcek.....no ale zaujimave ze uz zamierila aj sem do ČR

miromarika@zoznam.sk - irina tancosova (Neregistrovaná/ý)

zuzu101
3. dec 2011

žienky, upozorňujem na marekmagat@centrum.sk - zbiera ženské silonky, lodičky,...no asi ďalší úchyl 😝

haslerka31
3. dec 2011

@zuzu101 haha...sranda 😀 😀

janka196
3. dec 2011

baby mne pise helena makulova? je to podvod alebo naozaj potrebuje pomoc. ja by som aj nieco poslala. co vy nato???

garzonka
3. dec 2011

Inak na strane 272 pise admin Martin Jansen, ze tu na MK sa nema ziadat o dary....

zuzu101
3. dec 2011

@haslerka31 no sranda pre koho ako...

kahlan1
3. dec 2011

@janka196 aj mne prave napisala ale neviem o nej nic najst

haslerka31
3. dec 2011

@zuzu101 a co ti vlastne napisal,ako si to zistila?Prepac,mne to prislo smiesne 🙂

janka196
3. dec 2011

@kahlan1 ja som nasla ze jedna pani jej pisala ze nejako si vymysla lebo raz pisala ze jej manzel zomrel a raz ze ju opustil a raz mala deti 5 a raz 6

zuzu101
3. dec 2011

@haslerka31 napísal na môj inzerát - mám tam dierkované silonky, ktoré sú úplne nové, čo tam je aj napísané.on napísal, že by bolo super, keby boli použité, tak som ho skúsila vygoogliť a našla som tam že zbiera rôzne použité veci,...asi tak...

michelleuk
3. dec 2011

baby mate skusenost so spomalenymi postami teraz pred sviatkami?posielala som jednej pani balik z Uk 21 a este stale jej neprisiel a uz sa boji...ja sa nebojim lebo viem ze baliky chodia odomna vzdy inak a dlho(kedze posielam z anglicka)som jej povedala ze baliky idu +- 5 dni ale je to dlhsie,,,co mam robyt ako ju ukludnit?viem ze jej na buduci tyzden balik uz pride...uz som s tadeto poslala vyse 100 balikov a kazdy prisiel aj v takom pripade ze pani vykradli postu teoreticky v den ked to malo prist,,,balik prisel az o 2 tyzdne uz sme sa dohodli ze jej vraciam peniaze ale prisiel !!

michelleuk
3. dec 2011

pridavam aj blocky sice su na nic pre slovensku postu iba ak by som to zacala hladat ja tu v uk....a dodavam je tam viac cien posielala som viac balikov ...aspon kazdy uvidi ake ceny platim a dufam ze uz niektore maminky prejde to zjednavanie cien...ale to je uz o inom....

nikuska27bb
3. dec 2011

@janka196 radšej to ignoruj a zmaž,je to zvláštne,že zrazu v priebehu pár dní žiada tolko osob o pomoc a pod inýmy nickamy alebo ako neregistrovaný.Ja som takuto žiadost rovno zmazala,lebo som o tom tu niečo čítala a urobila som dobre.Pani je aj na čiernej listine.

nibiru
3. dec 2011

@michelleuk poslala by som jej potvrdenie a nech vyčka predca to nieje sk ani ceska republika ale uk ved musela ratat že to bude dlhsie trvat.

michelleuk
3. dec 2011

@nibiru vod som jej ho poslala aj linku sem som jej poslala aj tu je to potvrdenie...uz viac urobyt nemozem ale vydim tu par bab pisat co odomna kupili nieco uz tak hadam si ma zastanu ze to fakt chodi dlho 😅

janka196
3. dec 2011

@nikuska27bb tak ja by som rada pomohla. mam tam aj par bodyciek ktore darujem ale v takom pripade asi fakt kaslem nato radsej

pajinka23
3. dec 2011

no tak baby predavajucej som uz napisala aj negatko☹tak som sa teda nechala pekne odrbat o 12eur☹a nemam ani tu blbu bundu pre mamu

pajinka23
3. dec 2011

tu je jej nick---------luckasm