Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@traktor
@janka196 -Ďakujem všetkým za podporu ale neviem teraz ako ju mam na to upovedomiť ako sa dáva, že je tu diskusia o nej no s týmto by vôbec nesúhlasila, ja som sa chcela slušne dohodnúť ale nešlo to a tiež som admina požiadala o vymazanie hodnotenia ale akosi asi nestíha tak neviem..ďakujem Vám aspoň Ste ma potešili a neviem ako ďalej to riešiť lebo ona toto nevie pochopiť......Janka
@alechandrab nedaj sa,pozvi ju tu,nech si vypocuje aka je pravda!ty zato nemozes ze kabat nezodpovedal popisu,oklamala ta,tak nech teraz plati aj postovne 🙂 takto bohuzial je 😉 a baby jej tu vytmavia,taketo jednanie nieje na mieste 😝
nejako sa mi v poslednej dobe stava, ze kupim vec, pouzitu, cena sa mi zda ze je asi ok, a ked idem do obchodu zistim ze ta pouzivana vec stala len o par centov viac nova alebo este lepsie - menej ako som ju kupila cez MK...proste niektore mamicky bud to kupia od nejakych podvodnicok, co to davaju za drahsie ako sa predava v obchode a potom nevedomky to posunu dalej za rovnako vyssiu cenu nez to stoji v obchode, alebo to niektore chytracky robia schvalne...normalne som si zacala overovat ceny s obchodom a tymto bazarom....a inak vsimla som si uz takych inzeratov tu na MK dost....neviem ako ostatnym, ale mne to pride vyslovene svinstvo...aj ked som dostala vysvetlenie, ze oni to predavaju za taku cenu a ci to niekto chce alebo nechce je to jeho vec...
@alechandrab daj @ a k tomu jej nick..jej sa ukaze, kto ju spomina a ona sa pozrie do tejto temy
@alechandrab ja som napriklad tej mojej predavajucej napisala ze spatne postovne vezmem na seba. aj ked to bola chyba asi ale aspn ze mi vratila tych 17.20 tak uz som na dalsie 2.20 kaslala, ale ako pise traktor tak aj nato mas narok kedze tovar nebol popisany pravdivo. ine by bolo keby ste sa dohodli ze ak sa ti nebud epacit posles jej ju spat. to by si postovne mala platit ty
a notifikaciu jej ukaze ak pred jej nick pouzijes @
@pietra tak s tym nesuhlasim. ze najprv tovar az tak peniaze. potom sa stane ako jednej kocke tu ze tovar poslala a ta dotycna ju len natahuje a peniaze jej doteraz nevratila ☹
@morty -ahoj-tak toto ja som si povedala tiež teraz s týmto kabátom čo popisujem vyššie, bola som pozrieť v predajni a tam majú v akcii nový za 26.-€
@sisula78- Odporučím aby Ste si prečítali diskusiu str.302a303 o vrátení koruniek aj s poštou..
@pietra ahoj - presne tak ako jej mam dôverovať, že mne vráti korunky keď ma raz podviedla a ešte uviedla, že teraz korunky nemá, že až z materskej 16.12. /tak ja chápem , že dnes je to s korunkami zle / ale jej už nedôverujem a potom mne čo ešte môže vyparatiť..
@bartokami Keď vieš,ja som taká dobrá duša,že som ich opravila.Proste na bokoch bola taká umelˇa hmota,tú som opatrne orezala žiletkou a potom som vapárala tú nitkou prichytenú časť a natiskala som tú kožu do botasky a prilepila naspäť sekundovým lepidlom.Teraz je to v poriadku.Ale musela som sa s tým pohrať.Až potom som ich doniesla synovi.Na budúce by som to už nerobila.Máš pravdu.
@alechandrab chapem, ale ozaj to funguje tak, ze najprv sa vrati tovar az potom peniaze. Ak sa nedohodnete inak. Ja som sa tiez bala, ked som vracala balik. Predavany ako novy a dosli nohavice, vydrate, derave, so spaleninami po zehlicke a vo vreckach pouzite kapesniky 😝
Ak ten kabat odmietas nosit, lebo je v otrasnom stave, tak aj ked ho nevratis, tak si vlastne o tie eura prisla
@alusha aj ja si myslim, ze ked ju "nie je vystat",, tak lezie neskutocne niekomu na nervy,,, 😀 Tak ako ja ju nemozem vystat, ze vypisuje stale tie jej somariny pomaly kazdej maminke a zobre...
Asi sama ani nevie, co to slovne spojenie vobec znamena, lebo napisat "nie je ma vystat na obleceni" chce skutocnu davku inteligencie 😀
@alechandrab ja by som jej ten kabat poslala - samozrejme opat natlaceny v tej jej krabici - a cakala, ze mi vrati peniaze. Ked to poslala doporucene, musis mat na krabici jej adresu, tak si ju nechaj, este sa moze zist 😉
@alechandrab a pripoj do svojej komunikacie s nou aj adminov, mali by ti s tym pomoct. Drzim palce! 🙂
@sisula78 - Vyzývam ťa aby si mne vrátila späť sumu 16.-€ za kabát / ak nemáš účet ja ti pošlem-ale mala by si ho mať/ a ja ti vrátim následne kabát..-poštovné budem na mňa....Ďakujem a čakám ako odpíšeš...Janka
@lilliaan Ďakujem skúsim, len admina som kontaktovala asi pre 4 dňami a akosi neodpisuje uvidím práve som jej dala výzvu /viď hore/ tak uviedím ako zareaguje...
Iny brutal co tu pisete )) To ozaj su take harpie ??? Este ze zatial mam dobru skusenost s predavajucimi a preto som ostala aj pri nich, beriem veci len od urcitych zien a viem ze mi to pride v OK stave.
Drzim palce baby.
@emogeon neviem presne ale asi nie lebo okrem váhy majú predpis aj rozmer a toto už splňa balík, aspoň ja mám takú skúsenosť v tomto prípade na váhe nazáleží

@alusha vystat = ostat, zvysit. Dost cudne spojenie, predpokladam, ze za opustil ma byt ciarka a vystat uz patri k tomu obleceniu, cize jej neostavaju peniaze na nakup oblecenia
@alechandrab tak ako pisala traktor. Ak umyselne zamlcala vady, tak ti ma vratit plnu sumu + spatne postovne. Ale zaroven je nepisanym pravidlom, ze najprv sa vracia tovar az potom peniaze