icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lenocka84
8. dec 2011

baby prosim vas ako to je s balikom, odoslany v utorok 1.triedou, nemal by dnes byt uz tu?

nelinka0401
8. dec 2011

@157misicka tak to je potom niečo iné..dúfam,že ti prídu aspoň tie penniaze..a ten balík sa stratil alebo ho ani neposlala? 😖

pietra
8. dec 2011

@lenocka84 balik 1. triedy ma dodaciu lehotu D+2, cize den podania plus dva dni. cize podla toho mal byt dnes doruceny. Ale posta nestiha 😠 Doporuceny list 2.triedy ma rovnaku dodaciu lehotu a balicek posielany minuly tyzden v stredu prisiel az vcera 😠 Takze kludne sa aj pri tom tvojom baliku moze stat, ze pride az buduci tyzden 🙄

lenocka84
8. dec 2011

@pietra kokos a naco to potom clovek plati ked to aj tak nedorucia ako maju? ved to je hrozne.

martaa4s
8. dec 2011

ahojte babenky, chcem sa opýtať, má niektorá z vás nejaké skúsenosti z predávajúcou cukrar? dostala som od nej balíček, ale som veľmi sklamaná ☹
hodnotko ma super ako nakupujúca! predavajúca žiadne

janka196
8. dec 2011

@tatiana8358 ahoj, a kolko si jej zaplatila za postu?

lenocka84
8. dec 2011

@pietra tak som volala na centralu ze dnes ma byt dorucovany balik 1.triedy a zajtra 2.
a ze urcite to uz mam na poste, tak tam zbehnem ked sa syn zobudi,lebo doooost dolezity balicek to je.

traktor
8. dec 2011

@tatiana8358 dohodli ste sa dopredu, ze ti ho posle obycajne?ak ano..tak fakt mas smolu..nic s tym neurobis..ak ta vsak neupozornila, ze to posiela obycajne..tak ma hold ona smolu..musi ti vratit celu sumu..

traktor
8. dec 2011

@martaa4s ja nemam..ak nie si spokojna, tak jej to napis, ..ak ti poslala tovar, ktory nezodpoveda popisu, musi ti vratit peniazky + spätne postovne..ty jej pridaj negativne hodnotenie..hlavne sa neboj a ries to, ked nie si spokojna

traktor
8. dec 2011

@157misicka pozeram, ze peniazky uz mas..tak to je super, ze sa to vyriesilo 😉

157misicka
8. dec 2011

@nelinka0401 vraj sa stratil..no ako som pisala sem tak som napisala aj jej spravu ze peniazky stale nemam no a ze to uz budem riesit...no a ona mi ich pravdepodobne vlozila hned na ucet..bo mi dosla taka sms takze uz je to ok

pietra
8. dec 2011

@lenocka84 ja uz 1.triedou neposielam nic, lebo su to podla mna vyhodene peniaze do vzduchu. Ked posta stiha, tak v rovnakom case mi prisli aj veci posielane 2.triedou a ked nestiha, tak zas meskala aj 1. aj 2. trieda

akika722
8. dec 2011

@martaa4s a čo sa stlo?poslala ti veci poškodene?pisala si jej že niesi spokojna s tovarom?ona čo nato?

alechandrab
8. dec 2011

alechandrab až dnes som objavila túto stránku a POZOR !!! na-- sisula78--objednala som si u nej kabát pričom inzerát znel -raz oblečený , ako nový pani som vyplatila 16.-€ s s poštovným v dobrej viere že kabát je ako nový. Aké bolo moje prekvapanie keď mi prišla krabica od čínskych topánok LINSHI a v ňom natlačený kabát ako nejaká handra. Za ďalšie vyberám kabát a v ňom vo vreckách ešte rôzne bločky z obchodov a pod. Za ďalšie obliekam kabát a okolo gombíkov/dvojradové zapínanie / všade rozpárané/ okolo kapucňe tiež, za ďalšie povyťahované očká na kabáte a zo všadiaľ trčia nitky čo sa pára. Aká bola reakcia predávajúcej : že ona si nie je toho vedomá- tak toto by aj slepý videl, a že je to CHYBA VÝROBCU- tak toto ma už dojalo, mne to pripadá tak, že ju niekto s kabátom oklamal/zlá kvalita/ tak ho musela posunúť ďalej s tým, že oklamala aj mňaa. Takže urobte si svoj názor

alechandrab
8. dec 2011

toto je odkaz pre sisula 78---@sisula78 - tu nejde o 1 euro, tu ide o to, že ten kabát by som si vôbec neobjednala, keby som vedela v akom stave je, pre mňa je nepoužiteľný, čiže áno súhlasila som s poštovným ale kabát mal byť ako nový ale ten stave vôbec tomu nenasvedčuje, kľudne keby som mala peniaze na vyhadzovanie by som si dala spraviť posudok, čiže to sú 2.-€ a ďalej ďalšie 2.-€ to Vám poslať späť, čiže t.j. už spolu 4.-€ navyše ak viete počítať-zbytočne. Ja som sa chcela aspoň pri vrátení podieľať sumou na poštovnom napoly avšak vy Ste to odmietla a prirovnala Ste to k objednávaniu cez katalog, len Vy ZJAVNE obraciate a neviete priznať, že kabár sa pára, keby bolo kde pofotím to ja detailne a dám to na internet aby ľudia videli, čo Vy myslíte pod stavom 1 krát nosené ako nové. Janka

traktor
8. dec 2011

@alechandrab ak v popise dala, ze je ako novy a neuviedla jeho nedostatky, tak ma vratit peniazky + spätne postovne....na kazdu chybu sa ma upozornit..

vivusika
8. dec 2011

ja už neviem, to je národný šport že denne si záujemkyne naklikajú vecičky, zarezervujú, žiadajú poslať údaje k platbe a o 2-3 dni keď urgujem adresu tak jednoducho oznámia, že už nemajú záujem? 😖

alechandrab
8. dec 2011

@traktor áno súhlasím s tebou ale ona mne uviedla, že mi je ochotná vrátiť len koruny za kabát t.j. 14.-€ a s poštovným, že mám smolu a ďalej uviedla, že aby som jej poslala kabát a že až potom mne vráti koruny. Čiže ja nebudem mať ani kabát/aj keď totálny nepodarok a ani koruny/ a plus prídem na poštovnom spolu 4.-€, ja som chcela aspoň aby sme sa dohodli na poštovnom na polovicu ale ona nesúhlasila, ja jej kabát chcem poslať naspäť ale ona len v tom prípade, že keď jej dám najskôr kabát- ja jej už vôbec nedôverujem, lebo stačilo l krát, že takéto niečo mne vyviedla...Janka

bartokami
8. dec 2011

@alechandrab
presne tako ako pisala @traktor

katie23
8. dec 2011

Tiež prispievam svojou skúsenosťou...
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:14
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"

alechandrab
8. dec 2011

@traktor a tiež mne dala neprávom negatívne hodnotenie s tým, že ja trápne vraj argumentujem, a že nemám chúť sa dohodnúť tak neviem, lebo tá debata neviedla k ničomu, ja tiež nebudem len slepo súhlasiť s jej návrhmi a tiež neviem ktorú maminku by potešilo, keby si zaplatila za vec a túto, bez nejakého poskladania natlačí do krabice fakt ako handru / mám všetko odložené/ ak by sa chcela hádať......Janka

katie23
8. dec 2011

@katie23 Podotýkam, že ide o inzerát 😒 , ktorý nie je za 2 eura ...

janka196
8. dec 2011

@katie23 to je znama firma 🙂

tilly
8. dec 2011

@vivusika bud rada, ze ti vobec oznamia, ze nemaju zaujem 😀 vacsina sa neozve vobec... 😀

alusha
8. dec 2011

dievcata, vysvetlili by ste mne blbej, co znamena slovne spojenie "nie je ma vystat"? to akoze ju ten muz nevedel vystat, tak ju opustil 🙂 😅 ci ako?

alechandrab
8. dec 2011

@bartokami ahoj -ďakujem Vám za morálnu podporu ale menovaná jednoducho nesúhlasila,ďalej som už napísala v príspevkoch tak si urobte názor...Janka

janka196
8. dec 2011

@alusha sa mi vidi ze uz to baby rozoberali. ja by som povedala ze ked nieje niekoho vystat ze ide na nervy no :D

traktor
8. dec 2011

@alechandrab ak zavadzala..nenapisala pravdivy opis, neopisala nedostatky je ti povinna vratit plnu sumu + spätne postovne..nie , ze ty budes platit polku postovneho, alebo ti vôbec nevrati postovne. ..napr. kabat stal 14 eur + 2 eura si dala postu, tak ti ma vratit 14+2+2 , tam sa nie je o com bavit..a ked ti dala nepravom hodnotenie, pis adminom..oni ti ho zmazu..

janka196
8. dec 2011

@alechandrab nevzdavaj to.ja som nedavno riesila podobny problem. tiez mi bolo povedane ze si mam bundu predat. ale ja som chytila nafotila zavesila na forum a baby sa do toho obuli tak hned sa mi ozvala ze mi poslala spat peniaze 😉

mafia102
8. dec 2011

pridavam dnesnu skusenost 🙂
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:33
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"