Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@157misicka tak to je potom niečo iné..dúfam,že ti prídu aspoň tie penniaze..a ten balík sa stratil alebo ho ani neposlala? 😖
@lenocka84 balik 1. triedy ma dodaciu lehotu D+2, cize den podania plus dva dni. cize podla toho mal byt dnes doruceny. Ale posta nestiha 😠 Doporuceny list 2.triedy ma rovnaku dodaciu lehotu a balicek posielany minuly tyzden v stredu prisiel az vcera 😠 Takze kludne sa aj pri tom tvojom baliku moze stat, ze pride az buduci tyzden 🙄
ahojte babenky, chcem sa opýtať, má niektorá z vás nejaké skúsenosti z predávajúcou cukrar? dostala som od nej balíček, ale som veľmi sklamaná ☹
hodnotko ma super ako nakupujúca! predavajúca žiadne
@tatiana8358 dohodli ste sa dopredu, ze ti ho posle obycajne?ak ano..tak fakt mas smolu..nic s tym neurobis..ak ta vsak neupozornila, ze to posiela obycajne..tak ma hold ona smolu..musi ti vratit celu sumu..
@nelinka0401 vraj sa stratil..no ako som pisala sem tak som napisala aj jej spravu ze peniazky stale nemam no a ze to uz budem riesit...no a ona mi ich pravdepodobne vlozila hned na ucet..bo mi dosla taka sms takze uz je to ok
alechandrab až dnes som objavila túto stránku a POZOR !!! na-- sisula78--objednala som si u nej kabát pričom inzerát znel -raz oblečený , ako nový pani som vyplatila 16.-€ s s poštovným v dobrej viere že kabát je ako nový. Aké bolo moje prekvapanie keď mi prišla krabica od čínskych topánok LINSHI a v ňom natlačený kabát ako nejaká handra. Za ďalšie vyberám kabát a v ňom vo vreckách ešte rôzne bločky z obchodov a pod. Za ďalšie obliekam kabát a okolo gombíkov/dvojradové zapínanie / všade rozpárané/ okolo kapucňe tiež, za ďalšie povyťahované očká na kabáte a zo všadiaľ trčia nitky čo sa pára. Aká bola reakcia predávajúcej : že ona si nie je toho vedomá- tak toto by aj slepý videl, a že je to CHYBA VÝROBCU- tak toto ma už dojalo, mne to pripadá tak, že ju niekto s kabátom oklamal/zlá kvalita/ tak ho musela posunúť ďalej s tým, že oklamala aj mňaa. Takže urobte si svoj názor
toto je odkaz pre sisula 78---@sisula78 - tu nejde o 1 euro, tu ide o to, že ten kabát by som si vôbec neobjednala, keby som vedela v akom stave je, pre mňa je nepoužiteľný, čiže áno súhlasila som s poštovným ale kabát mal byť ako nový ale ten stave vôbec tomu nenasvedčuje, kľudne keby som mala peniaze na vyhadzovanie by som si dala spraviť posudok, čiže to sú 2.-€ a ďalej ďalšie 2.-€ to Vám poslať späť, čiže t.j. už spolu 4.-€ navyše ak viete počítať-zbytočne. Ja som sa chcela aspoň pri vrátení podieľať sumou na poštovnom napoly avšak vy Ste to odmietla a prirovnala Ste to k objednávaniu cez katalog, len Vy ZJAVNE obraciate a neviete priznať, že kabár sa pára, keby bolo kde pofotím to ja detailne a dám to na internet aby ľudia videli, čo Vy myslíte pod stavom 1 krát nosené ako nové. Janka
@alechandrab ak v popise dala, ze je ako novy a neuviedla jeho nedostatky, tak ma vratit peniazky + spätne postovne....na kazdu chybu sa ma upozornit..
ja už neviem, to je národný šport že denne si záujemkyne naklikajú vecičky, zarezervujú, žiadajú poslať údaje k platbe a o 2-3 dni keď urgujem adresu tak jednoducho oznámia, že už nemajú záujem? 😖
@traktor áno súhlasím s tebou ale ona mne uviedla, že mi je ochotná vrátiť len koruny za kabát t.j. 14.-€ a s poštovným, že mám smolu a ďalej uviedla, že aby som jej poslala kabát a že až potom mne vráti koruny. Čiže ja nebudem mať ani kabát/aj keď totálny nepodarok a ani koruny/ a plus prídem na poštovnom spolu 4.-€, ja som chcela aspoň aby sme sa dohodli na poštovnom na polovicu ale ona nesúhlasila, ja jej kabát chcem poslať naspäť ale ona len v tom prípade, že keď jej dám najskôr kabát- ja jej už vôbec nedôverujem, lebo stačilo l krát, že takéto niečo mne vyviedla...Janka
Tiež prispievam svojou skúsenosťou...
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:14
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"
@traktor a tiež mne dala neprávom negatívne hodnotenie s tým, že ja trápne vraj argumentujem, a že nemám chúť sa dohodnúť tak neviem, lebo tá debata neviedla k ničomu, ja tiež nebudem len slepo súhlasiť s jej návrhmi a tiež neviem ktorú maminku by potešilo, keby si zaplatila za vec a túto, bez nejakého poskladania natlačí do krabice fakt ako handru / mám všetko odložené/ ak by sa chcela hádať......Janka
dievcata, vysvetlili by ste mne blbej, co znamena slovne spojenie "nie je ma vystat"? to akoze ju ten muz nevedel vystat, tak ju opustil 🙂 😅 ci ako?
@bartokami ahoj -ďakujem Vám za morálnu podporu ale menovaná jednoducho nesúhlasila,ďalej som už napísala v príspevkoch tak si urobte názor...Janka
@alechandrab ak zavadzala..nenapisala pravdivy opis, neopisala nedostatky je ti povinna vratit plnu sumu + spätne postovne..nie , ze ty budes platit polku postovneho, alebo ti vôbec nevrati postovne. ..napr. kabat stal 14 eur + 2 eura si dala postu, tak ti ma vratit 14+2+2 , tam sa nie je o com bavit..a ked ti dala nepravom hodnotenie, pis adminom..oni ti ho zmazu..
@alechandrab nevzdavaj to.ja som nedavno riesila podobny problem. tiez mi bolo povedane ze si mam bundu predat. ale ja som chytila nafotila zavesila na forum a baby sa do toho obuli tak hned sa mi ozvala ze mi poslala spat peniaze 😉
pridavam dnesnu skusenost 🙂
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:33
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"

baby prosim vas ako to je s balikom, odoslany v utorok 1.triedou, nemal by dnes byt uz tu?