icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

wilagrande
15. dec 2011

@zuzana17 ved praveze som si neni vedoma ze by mala flak a pokazeny zips este som jej ju oprala v rakuskom arieli vyvonala ved to bola skoro nova bunda ved preboha nie som blba ze by som predala poskodenu bundu to by som si nedovolila nechcela by som si pokazit na koniku to ze by mi niekto dal zle hodnotenie mam v ponuke aj poskodenu bundu a to som nafotila a dala som tam cenu 0,50eur alebo ze darujem ale toto ma dojalo
pisala mi ze mi to odfoti a to som strasne zvedava ak tam bude flak tak to budem moc moc prekvapena pretoze odprisahat mozem ze tam predtym nebol suseda co predava na koniku vela veci tu bundu tiez videla a ked som jej to dnes povedala tak neverila ze co je to za zenu....

svetkaadamko
15. dec 2011

@katka3012 no vidis, to bolo treba urobit hned a nie cez ciernu listinu a nespolahlive predavajuce 😉

svetkaadamko
15. dec 2011

@wilagrande najhorsie je, ze teraz ona lahko moze urobit nejaky flak aj ten zips pokazit a nafotit to ☹ boze, na co tu vobec su take kupujuce, co potom len vymyslaju a klamu? 😠 to aby sa clovek bal uz aj predavat ☹

katka3012
15. dec 2011

@svetkaadamko bude tomu 3 mesiace,co som tu na MK zaregistrovana,tak do buducnosti ,som sa aspon trosku ponaucila 🙂 😉 kam a co mam pisat a na ciernej listine to adminy vymazali,takze sme tam neni ani jedna 🙂

svetkaadamko
15. dec 2011

@katka3012 ved to, ze clovek sa fakt uci na vlastnych chybach 🙂 hlavne, ze sa to dalo do poriadku a ty budes mat o jeden inzerat naviac no 🙂

katka3012
15. dec 2011

@svetkaadamko 🙂 😉

wilagrande
15. dec 2011

@traktor vsak ja som jej napisala ze nech mi to nafoti a posle lebo som si neni vedoma ze by ta bunda bola poskodena keby bola tak by som jej to urcite povedala aby som zbytocne nedostala zle hodnotenie mam v ponuke aj poskodenu bundicku ale poskodenie som nafotila a dala som tam cenu 0,50centov alebo ze darujem ale nie ze ona mi zahlasi ze bunda ma flak!!!preboha
a ako som uz pisala aj @zuzana17 moja suseda co tu predava veci a ma vela pozit.refer. tu bundu videla a dnes ked som jej to povedala tak neverila ze co to ta zenska trepe :(
obavam sa toho aby mi tu bundu naschval ona neposkodila ak sa jej nahodou nepacila len aby mi ju vratila ja uz neviem....ci to riesit ci nie :(
kebyze viem ze mala nejaku vadu samozrejme ze jej vratim peniazky lebo sama by som nechcela aby sa take nieco stalo aj mne ale nie som si toho vedoma... 😖

wilagrande
15. dec 2011

@svetkaadamko ved to to iste mi povedala aj suseda a aj ja sa toho obavam ale ak tam nieco uvidim na tej bunde co som predtym nevidela tak urcite jej ju nepreberiem nazad a po takejto skusenosti uz nemam ani chut tu nieco predavat

annie13
15. dec 2011

@bodka13 ale predava vankuse tak isto bez udanie rozmeru

katka3012
15. dec 2011

@annie13 a co vy mate stale s mojimi vankusmi ?

katka3012
15. dec 2011

@annie13 ja som tu moju temu uz uzavrela,tak neviem naco idete hladat chyby,ze nemam rozmery v inzerate na vankuse.Hmmm?Ci vzdy sa niekto najde ,aby mohol este v diskusii pokracovat 🙂

rubinka
15. dec 2011

@svetkaadamko - Tak ako nech sa na mňa nik nehnevá ale to čo je za prístup že nepremeriava? By som sa jej na to vykašľala ked je taká neochotná, ja takých ľudí fakt nechápem. Inak nie celkom chápem ale píšeš že nepremeriava tak kde si vzala že to malo mať obvod 52cm?Či to tak na stránke nextu je uvedené?

annie13
15. dec 2011

@katka3012 pokracujte v nej vy, ja som odpovedala bodke ktora zle precitala

annie13
15. dec 2011

@rubinka na MMB s nextom to vsetky tak skoro uvadzaju a next je v tomto neskutocne zradny moj ma 3 roky a tak isto 3-6 rokov ciapky su male vedia preco nepremeriavaju

katka3012
15. dec 2011

@annie13 aspon ,ze mate este co rozoberat 😅

katka3012
15. dec 2011

@annie13 vsak poriadku ,ale tyka sa to mna,nie?

annie13
15. dec 2011

@katka3012 no comment

katka3012
15. dec 2011

@annie13 aj ja hovorim 😅

rubinka
15. dec 2011

@annie13 - Ja osobne by som nevzala čiapku bez premerania lebo čo značka to iný obvod, tam je to veľmi riskantné, keby nechcela premerať, neberiem, ja toto vnímam ako neochotu.

annie13
15. dec 2011

@rubinka hmm je to zial tak argumentuju to velkym mnozstvom tovaru ja som si tak priamo z nextu aj dcere aj synovi a viac v nexte ciapky nekupim

rubinka
15. dec 2011

@annie13 - hej všimla som si že na MMB píšu že majú toho strašne veľa tak nepremeriavajú ale toto mňa vie neskutočne vytočiť, ved keď chcem niečo predať tak sa snažím tomu záujemcovi výjsť maximálne v ústreti.

annie13
15. dec 2011

@rubinka 😒 ja tiez bez merania nekupim napriklad HM jej velkost je jej neskutocne velka takze ked nepremeria dakujem neprosim

rubinka
15. dec 2011

@annie13 - v HM som aj ja najskôr kúpila malej čiapku 86 a prídem domov a skúšam jej a veľká jej bola poriadne, tak vymenila som za 80 a to má pritom malá 15 mesiacov. 😀

sakura77
15. dec 2011

ciapky veru nesedia nextove,nastastie ja som mala stastie na mamicku,ktora ma vopred upozornnila....ved ked to uz periem,zehli,fotim,tak uz to meranie je pri tom najmenej....ja zas mam blbu skusenost s overalikom,kde mamicka odo mna pytala take miery,ze uz ozaj zo vsetkych stran,ok,nie je problem,opisat tristokrat material a podobne,po dvoch tyzdnoch,ze prepacte ale nasla som za lepsiu cenu,co k tomu dodat.... 😒 samozrejme overalik sa potom predal,ale tak nemam toto rada,ak nieco chcem,tak to chcem a nie ze otravujem dva tyzdne a potom nic z toho....

monulicka
15. dec 2011

@annie13 @rubinka tak ja ked vidim v inzerate, ze "nepremeriavam", tak aj ked sa mi ta vec hocako paci, tak ju nekupim, nebudem riskovat zbytocnu kupu. A este mi to pride aj take, nevie, arogantne, ze "nepremeriavam, nemam na to cas", ako keby ja som mala byt poctena ze chcem od dotycnej daco kupit, v style "nas predajca, nas pan"....

piacere
15. dec 2011

@rubinka ja mám z HM pre malého mikinu 86-tku a je mu taká veľká, že snáď by som sa do nej aj ja natrepala 😀

monulicka
15. dec 2011

@sakura77 presne, aj mna vie toto vytocit..nemam problem pomerat, pridat detaily...ozaj, nebola to ta ista mamina co u mna? 🙂 Lebo tiez mi jedna pisala na 2 inzeraty s overalmi, 300x merania a pak mi napisala, "este cakam na odpovede od inych mamiciek"...a pak uz sa neozvala...az tento tyzden mi pisala, ze ich teda chce...co som brala s rezervou, ale teda, vyplatila ich a snad , dufam, uz jej aj dosli....

monulicka
15. dec 2011

@piacere @annie13 mne sa napriek vsetkemu z H&M stalo, ze som malemu kupila baranicu 86..nepytala som rozmery bo mame dalsie 2 ciapky v rovnakej velkosti a tie su mu dobre az velke...no a baranicka prisla a hups...ledva som mu ju natiahla.... 😒

sakura77
15. dec 2011

@monulicka no neviem,mozno aj hej,ale taka som bola nstvana,lebo este mi pisala ze caka na matersku,ja ze dobre,zarezervovala som jej to a potom takto...hned som ju vymazala,leboinak by som jej take hodnotenie napisla ze az....asi som aj mala 😠

rubinka
15. dec 2011

@monulicka - Ja už som zažila aj tak že pani pýtala rozmery, ja som pomerala ona že ok berie to, poslala som podklady k platbe a ona že pošle večer, ešte predtým som zistila že poštovné bude drahšie o 40 centov kvôli gramáži, tak som jej to napísala a ona sa odmlčala, peniaze neposielala, neozývala sa až o pár dni že ona sa neozývala bo už nemá záujem, tak ma skoro vystrelo, tak nie aby hned napísala ale ona takto a pritom šlo o bundu ktorú som núkala za 5 eur a bola celá vyteplená a v bezchybnom stave takže nemyslím si že bola predražena že kvoli 40 centom už odrazu nevezme ale nejde o to ale o princíp že mi nedala 3 dni vedieť že ju už nechce až ked som ju doslova bombardovala správami tak odpísala, ešte aj priznala že nechcela kvôli tomu napísať. Tak komédia čistá. 😕