Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sofokleska jedno info o balicku z pondelka som uz dostala 😉 a mne prave jeden posielany v utorok dosiel.
ja sa vzdy pytam na rozmer..teda, mame aj take veci, co sa mi velmi pacia..a uz kupim len o cislo väcsie ako mame doma, vtedy rozmer nepotrebujem..ale ak mi predavajuca napise, ze tovar mi nepremera, lebo ma toho viac, tak sa podakujem a pozriem inde..ak predavam, tak snad si tolko casu viem najst na svojho zakaznika..
ja sa nechcem stavat ne nikoho stranu, ale podla zakona pri obchode cez internet (a je jedno ci je to original obchod alebo bazar) moze kupujuci tovar do 7 dni vratit bez udania dovodu a ma narok na peniaze a teda predavajuci je povinny mu ich vratit - aspon tak hovori zakon.
@mima86 - nie som si ista, ci pri bazarovom predaji, kedy nie je ani zaruka a pod. plati takyto zakon 😉 pretoze v tom pripade by sme si mohli narokovat aj na 2rocnu zaruku pri kupe 😀
a co sa tyka rozmerov - ja si viem predstavit, ze napr. pri balickoch oblecenia nebude vsetko oblecko v balicku mamicka premeriavat 🙂 ale pri jednotlivych kuskoch, co tu vacsinou vidim... to mi pride ako sialene, ak niekto povie, ze nepremeria, ma toho vela...
aj ja sa radšej opýtam na rozmer, hlavne pri veciach, ktoré kupujem pre aktuálnu potrebu...ale, ak kupujem väčšie oblečko, tak mi na tom až tak nezáleží... napr. veľmi sa mi na jar páčila jedna väčšia súpravička pre moju malú kočku, tak som ju zobrala, že jej bude dobrá na jeseň...a ona ešte stále do nej nenarástla 😀 ...a to, že niekto vyslovene napíše, že nepremeriava, lebo toho má veľa v ponuke, sa mi zdá celkom vtipné...a trošku nelogické z pohľadu toho predajcu, keďže sa snaží predať...veď, takto stratí rýchlo záujemcov...
nedávno som tu mala v ponuke zimné čiapky a pomerala som ich hádam zo všetkých možných "strán" (neviem, či som neodmerala náhodou aj dĺžku tých šnúrok, alebo pásikov so suchým zipsom, ktorými sa uväzovali pod krkom 😀 ...) a ešte som mamičku upozornila, aby aj ona pomerala malému hlavičku...len nech mu tie čiapky sedia 🙂 ...netreba predávať za každú cenu...😉...
ps: inak, ja som našťastie (tu na mk), zatiaľ natrafila len na ochotné mamičky 😉...
castokrat som videla v inzeratoch MMB.cz, ze predavajuce uvedu: nepremeriavam.... Raz som chcela jednej napisat, ci to ozaj mysli vazne, ved predsa ma zaujem to predat nie,,, a potom som sa na to vykaslala a nasla si inde 😉 Ked niekto nema ochotu stravit s tym 1 minutu, tak ani ja nemam ochotu to zaplatit 😀
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!
Babule moje,dnes sa konečne ukončila kauza alexa0417 ! A to vďaka Vám!! Dnes mi prišlo na môj účet po mesačnom čakaní mojich 95eur!! Táááááááááák sa tešíííím!! ani si neviete predstaviť!!
V prvom rade sa chcem poďakovať akika722 -TEBE! Ty si bola tá,čo se ma sem vtiahla!! Keby nie Teba,nikdy by som netušila ,že je tu takáto stránka a super žienky,ktoré chcú pomôcť čo i len troškou! Ďakujem aj ostatním čo ste mi pozisťovali kontakty na ňu,a za Vaše rady čo mám robiť a ako postupovať ďalej! Veľmi sa tešíííím a držím všetkím mamičkám palce aby takýchto šťastných koncov bolo čo najviac! každá z nás chce nakúpiť pre svoje deťúrence čo najlacnejšie a keď sa tu prikmotria takéto darebáčky-podvodníčky tak je to strašné! A okrádajú nás!!
Poviem Vám pravdu,že som tomu naozaj neverila .že to takdo dopadne! To veru nie! -neverila!
Takže ešte raz veľkéééé Ď-A-K-U-J-E-E-E-E-M!!!!!!!!!!!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@magic08 ahoj aj mne uz neprisli 2 baliky,,tak neviem,,,neviem ci je este nejaka nadej,,,predavajuce mi len napisali ze poslali 😒
@tatiana8358 hej, aj ta moja... a kedze to bolo posielane druhou triedou obycajne... no co ti budem hovorit... 😠
@magika6479 hura hura hura 😀 😀 😀 😀 😀 super 😀 tešim sa s tebou 😀 a nedakuj 😉 aspoň budeš vedieť že niečo take existuje,škoda že vela bab o tej teme nevie 😒 a dufam že nabuduce už taku skusenosť mať nebudeš 😵
Mne dnes pisala kupujuca, co som jej doporucene posielala balik v nedelu, ze vcera ho dostala. Balik co siel v sobotu obyckom este nemam info ani o tom, co som posielala v utorok 😒 tak dufam, ze sa nestratili
@akika722 dúfam aj ja,ale nikdy nevieš!...No povedz,aké hodnotenie jej mám napísať? ked tam vojde tak málo...hmm..
@magika6479 ja by som napisala asi neutralne..že ma podviedla a po dlhom čase/napiš po akom/ vratila eura
no zase ja radsej nenapisem, akoby som vyjadrila svoj nazor, ked nie som spokojna s tym co som kupila ... viem, ze je to nespravne, no nie vzdy mam chut sa hadat s predavajucou ... lebo niektore predavajuce naozaj nemaju odhad pri zadavani ceny a je mi z toho zle, ked vidim co predavaju a nadhodnotia cenu 😠
mamička objednala hračku už ju má doma 5.12.povedala že pošle peniaze a ani peniaze ani hračka,a dnes napísala,že zajtra nevie či muž stihne zaplatiť...to čo znamená 😠 😠 😠 mamičkin nick klaudika1818 a jej adresa: Klaudia Tóthová Jána Palárika 399/14 92701 Šaľa...neodporúčam!!!!

@tunylyk
@monulicka dufam že je to spôsobené iba tým 🙂 nerada by som riešila neprijemnosti sposobené poštou 😉