icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

svetkaadamko
15. dec 2011

@moonixi tak sup tam s tym negatkom

moonixi
15. dec 2011

@svetkaadamko mas pravdu, idem nato...;)

annie13
15. dec 2011

@moonixi mala si dat aj smajlika nahnevaneho alebo smutneho skor to udrie do oci

magika6479
15. dec 2011

@svetkaadamko vysvetlenie žiadne 😒 😒 😒 nič...! akoby sa ani nič nestalo!! Dnes som sa jej od rána vyhrážala,že ak mi do večera nepošle,tak zajtra na nu podávam trestné oznámenie! že som už riadne naštvaná!! a v zápätí do 1hodiny som mala peniažky na účte! Pýtala som sa jej,či sa jej už vrátil balík,no napísala mi,že asi..že má čosi na pošte..To je všetko! Hodnotenie som napísala takéto- 🙄 🙄 🙄 U mňa STOP!! nespoľahlivá predávajúca,poslala mi tovar,krorý ani po mesiaci neprišiel! 🙄 🙄 🙄 Keby sa dalo napísať viac tak ešte dopíšem... 😀 😀 😀

macamac
15. dec 2011

@moonixi som pozerala-má samé dobré hodnotká-až na str. 3-nechápem tomu od "superbaba" 😕

magika6479
15. dec 2011

@moonixi mne sa raz tiež stalo,že som si na mimiaukciach vydražila pre dcérku krásnu čelenku Helllo Kitty so šiltom a ten dotyčný mi to poslal tiež len v obálke.. 😠 😠 Samozrejme-výsledok-dolámaná na kusy! 😖 ☹ No on bol tak ohľaduplný,že mi poslal ešte jednu a to už v krabici! Takže vidíš..ľudia sú rôzni.. No každopádne je to jej chyba!-mala to zabaliť riadne do krabice! a nie do čiernej fólie-čo cez ńu nič nevidno čo tam je! Hodili na to nejaký ťažký balík a hotovo! ☹ podľa mňa jej to pošli späť a pýtaj si vrátiť peniaze..No ona sa aj tak bude tváriť že to jej chyba nieje...Och!och!och! je to ťažkéé!! 😢 😢 😢

akika722
15. dec 2011

@slniecnica hej hej pochopila by som..ani neviem ako by som reagovala keby chcela odo mna nejaka s takym hodnotkom niečo kupiť 😒 kašli nanu...možno sa vyjadri sama
@moonixi kokso..hodnotko si jej dala?čitam..nedala..tak jasné že maš dať..toto sa nerobi...prečo by si si to sama lamala? 😕

svetkaadamko
15. dec 2011

@magika6479 tak ta chcela oklamat, inac to nevidim, lebo keby nebola chyba u nej, komunikovala by, vysvetlila by to ☹

bodka13
15. dec 2011

@annie13 neprečítala som zle 😉 ...ale riešil sa problém kde kupujúcou bola @katka3012 ....nevidím dôvod kontrolovať jej inzeráty či tam má rozmery...viaceré tu písali ,že povinnosťou predávajúcej nie je uviesť rozmery...situácia sa vyjasnila,ako kupujúca sa mala pýtať-pýtať a pýtať 😉

magika6479
15. dec 2011

@svetkaadamko ved práve! čakala som niečo-neviem čo..ale aspon mala niečo povedať na svoju obhajobu... 😖

annie13
15. dec 2011

@bodka13 tak neutocim na predavajucu ze nevie uviest rozmery ked sama to neviem

bodka13
15. dec 2011

@annie13 z obidvoch( kupujúcej,predávajúcej) hovorili viac emócie....potrebovali "vychladnúť" a poradiť 😉 ...myslím,že problém je už vyriešený a uzavretý 🙂

annie13
15. dec 2011

@bodka13 suhlasim

traktor
16. dec 2011

@moonixi ziadat vratit spät peniazky + spätne postovne + pridat hodnotenie..je jej problem, ze ho zabalila tak ako ho zabalila..predsa pri takom tovare predpokladam, ze ked ho poslem v igelite , tak sa môze polamat..mala ho dat do skatule..a ak by sa jej predrazilo postovne, mala ho ziadat vyssie - este v prvotnej komunikacii..a nie nechat to teraz tak a ja nic, ja muzikant..nebojte sa riesit ..su to vase peniaze

moonixi
16. dec 2011

@magika6479
@traktor Prave to som jej vysvetlovala, ze keby ma aspon upozorni ze do coho to bali...vsetko hodila na mna...ze som si mala priplatit poistne... Ona potom aj pristala nato aby som jej to vratila spat...ale ja som jej uz vobec neverila, potom akym drzim stylom komunikovala...By som mozno prisla o dalsie postovne...
@macamac Na zaklade tych hodnoteni som bola presvedcena ze je v pohode predavajuca... no ale staci jeden problem...a uz nebola v pohode...

gemini2
16. dec 2011

dnes je to uz stvrty den ako mi bol odoslany balik prvou triedou...postarka mi teraz povedala, ze dnes uz nepride... 😠 zeby som naletela?

traktor
16. dec 2011

@gemini2 nech ti prefoti podaci listok, kedy ti to poslala..balik môze bludit, mne isiel uz aj dlhsie..mohol sa aj stratit, bude to potom ona musiet riesit na poste..ci to islo bez podacieho?

bellablonde
16. dec 2011

@gemini2 mozno je problem s postou, mne posiela kamoska z trnavy balik do blavy a ide uz od 8.12. .... no co ti poviem, otrasne 😠 😠 😠

moonixi
16. dec 2011

@macamac
@traktor
@svetkaadamko Babi neuverite,...ta zena je uplne sialena...na moj komentar napisala ze som sa jej vyhrazala obchodnym zakonnikom a este spomenula ze som jej napisala ze je nevzdelana a smiesna. Dievcata toto je az trapne... pekne som jej vysvetlovala ze obchodny zakonnik definuje urcite veci ktore sa vztahuju na takyto predaj...a potom co ma dourazala tym ze som tu vec zlomila ja som jej ako posledny mail napisala to ze je nevzdelana a smiesna, pretoze je!!! A tu je priklad jej komunikacie:
Subject: Re: sedatko - reklamacia

a na záver len toľko,že ste to mohli kľudne aj vy poškodiť.....

2011/11/15 erika Vlčeková

a každý kúsok čo sa zlomilo tma chcem mať

2011/11/15 erika Vlčeková

musíte uznať,že máte bez tak podiel viny na tom,že ste si to nepoistili,peniaze vám vrátim,ale do budúcna si dajte záležiť na poistení,lebo mne môže byť ukradnuté čo píšete o OZ,informujte na u ASMIRA TEAM-e aké podmienky platia tu na bazári a potom budete vedieť,že vôbec vám nemusím vrátiť peniaze .

benne
16. dec 2011

@bellablonde neskúsila si zájsť na poštu, či tam ten balík už náhodu na teba nečaká? nie raz sa stalo, že žltý papierik sa "stratil"

moonixi
16. dec 2011

@macamac
@traktor
@svetkaadamko obciansky zakonnik nie obchodny...preklep

damiankad
16. dec 2011

baby,..je možné aby list prvej triedy poslaný včera o 15,00 dnes neprišiel?? pritom som sa poštárky pýtala či to do zajtra dojde(dnes) povedala že ak je to svk tak áno...a list neprišiel....čo meškajú??dúfam že sa nestratil 😢 😢 😢

traktor
16. dec 2011

@moonixi musi vratit peniaze..pravidla si vysvetlila asi po svojom..

traktor
16. dec 2011

@damiankad prva trieda nie je vzdy prva..nemusel sa stratit, len skratka pride v pondelok..

bellablonde
16. dec 2011

@benne bola som sa spytat na poste vcera aj s cisielkom podacieho listka, ale bohuzial este nedorazil

piacere
16. dec 2011

@moonixi no nech sa pani nehnevá, ale to, že takúto vec zabalila ako zabalila a nepoistila, je jej chyba a tebe patria späť peniaze... a to hodnotenie čo ti dala si môže strčiť za klobúk...
Teta má 57 hodnotení,ty ani jedno, tak ak obchodujem s takým človekom ako ty, tak predpokladám, že skúsenosť s bazárom nemá a navrhnem mu všetky možné alternatívy odoslania... v takomto prípade ja vždy napíšem, že balík navrhujem poslať napr. ako balík 2. triedy, ale vzhľadom na vec a cenu ako poistený, teda poštovné bude takéto: ....

a ona ešte má tú drzosť napísať ti také hodnotenie ako napísala 😀 🙄

benne
16. dec 2011

@damiankad stalo sa mi to týžden dozadu, asi sviatky.. a naopak, balík druhej triedy došiel o den skôr tento týžden 😅

moonixi
16. dec 2011

@piacere ...niektori ludia su zvlastni...kvoli svojej spokojnosti a 10 Eur by si dali aj koleno prevrtat... Nakoniec som mojmu malemu kupila cistucke nove sedatko a na Pani Drzu som sa uz vykaslala... 😉

garzonka
16. dec 2011

@moonixi za 1 obchod 1 hodnotenie, to druhe by si mala vymazat...vasu komuniakciu radsej rieste vzajomne cez IP 😉
a verim ze ti penizky vrati 😉

moonixi
16. dec 2011

@garzonka Ja som len reagovala na to co napisala...a cez maily sme uz tolko poriesili ze az...uz sa snou nejdem bavit, to nema ziadny zmysel...;)