icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
16. dec 2011

@moonixi vsak ja ti rozumiem, cloveka to stve 😖 ..ale v hodnoteniach sa nepisu reakcie , alebo pockaj ako sa vec ukonci, ci bude komunkovat a vrati peniaze podla vasej dohody a potom si mozes svoje hodnotenia zmazat (obe) a napises len jedno a s konecnou platnostou

moonixi
16. dec 2011

@garzonka My sme to uz cele doriesili uz davnejsie... po vymenenych x mailoch v jej drzom style, mi navrhla aby som to zlomene sedatko so vsetkymi kuskami vratila spat...Ale ja som jej uz neverila...by som prisla o dalsie postovne...:(

annie13
16. dec 2011

boze baby ja sa zblaznim vyrevala som sa ako dazd

objednala som muzovi cez babybazar teplaky a 2 mikiny Lonsdale za 50 eur a dnes mi napisala ze ten co isiel po tovar havaroval ze nema ani tovar ani peniaze

boze

akika722
16. dec 2011

@annie13 a to bol novy tovar???podla mna ti peniaze vratim musia nie? 😕 ved si si ten tovar objednala a ty zato nemožeš že havaroval-ak ozaj havaroval 😕

stanislavao
16. dec 2011

@annie13
a co je to vasa chyba, ze sofer havaroval? a kde je ten tovar? tak nech vam vrati peniaze.

andreah25
16. dec 2011

@annie13 Žiadaj vrátiť peniaze, Teba problémy predávajúceho vôbec nemusia zaujímať.

sofokleska
16. dec 2011

@tunylyk dakujem, už došiel aj mojej kupujucej.takže v pohode🙂

annie13
16. dec 2011

@andreah25
@stanislavao
@akika722
60 dni mam cakat ze je to v podmienkach ktore tam zrazu su
ona vraj ide za tym soferom do nemocnice
mne to pride raz podozrive

annie13
16. dec 2011

@akika722 ano novy objednala som to zo sportdirect cez jedneho typka na babybazare nikdy tam nekupujem a teraz toto boze porazi ma muzovi nemam nic pod stromcek to bolo pre neho

akika722
16. dec 2011

@annie13 aj mne to pride divne..havaroval a prachy sa vyparili??? 😕 aj oni su v nemocnici?kokso to čo za blud 😠
ked tam podmienky predtym neboli to s čim na teba ide? 🙄

akika722
16. dec 2011

@annie13 a ma nejake hodnotka?su tam?

nadhera
16. dec 2011

@annie13
@akika722
mam znameho hasica, ktory bol pri havarke , noc,oni ratuju ludi a zrazu k nemu prisiel clovek,ktory mu podal penazenku. Najprv sok,ze aky slusny,cestny a on ju medzitym ako vybral z auta /alebo vypadla z auta,to uz nik nevie a nik sa to nedozvie/vyraboval. Nechal len doklady a € zobral. Zial,stat sa moze hocico. ☹ Pozistuj si annie13 dalsie infosky, co a ako, lebo aspon peniaz ti musia vratit.

annie13
16. dec 2011

@akika722 neviem mozno som si nevsimla teraz je to posledna veta
ano same pozitivne
ze ona ide za nim ze sa musi nejak dostat k jeho uctu ze podnikaju spolu ale peniaze idu na jeho ucet
co ja dam muzovi pod stromcek teraz som zisla na ten 190 rodicak a z toho 50 prec

stanislavao
16. dec 2011

@annie13 no je to divne. tak stat sa moze hocico, ale mal by vam hned vratit peniaze, ved ste to chceli na vianoce. manzel to isto pochopi, ved je dospely clovek. ja som zo sportdirectu objednavala tiez a bolo vsetko ok.

akika722
16. dec 2011

@nadhera poznam..mm je zachranar tak take scénare su bežne 🙄 bohužial.ludia su svine 🙄 ale tak @annie13 predsa zato nemože..objednala si tovar,zaplatila a jedno z toho musi mať..hoci čo by bolo...je to novy tovar tak bud musi dostať tovar-čo pochybujem,alebo prachy späť

akika722
16. dec 2011

@annie13 držim palce aby sa to vyriešilo 😒

annie13
16. dec 2011

@stanislavao len asi priamo zo SD a ja cez niekoho a ten niekto ma asi ..... porazi ma, muz ani nevie chcel to ale nevedel ze som si na to usporila ze to bude mat ani mu nepoviem neznasa netove nakupovanie

nadhera
16. dec 2011

@akika722 suhlas, € musia vratit, odberatela nemusi zaujimat,co sa stalo. On zaplatil,chce tovar.

nadhera
16. dec 2011

@annie13 ak podnikaju spolu, tak snad k uctu maju obaja pristup. Podpisem prevod a je to.

stanislavao
16. dec 2011

@annie13 ale tak ineternetove nakupovanie je podla mna super. ja uz ani nepamatam, kedy som bola naposledy na nakup. uz skoro vsetko riesime cez net. okrem potravim samozrejme. ja som to cez manzelovho kolegu. no verim, ze je to velmi neprijemna situacia, ale verte mi, ze trapenim si ublizite len sama sebe. treba to predychat a cas to znad nejako vyriesi. prajem, aby to dobre dopadlo a tovar sa nasiel a tie podmienky, ze cakat 60 dni je blbost. preco by ste mali cakat 60 dni? naco mate cakat?

annie13
16. dec 2011

@nadhera tie moje peniaze su vraj v sklade sportdirectu ktory to uz nemal skladom a oni vraj vracaju 60 dni

nadhera
16. dec 2011
annie13
16. dec 2011

@nadhera @nadhera zial stalo sa mi to aj vlani len z nextom ale to slo o 12 eur tak som to tak nebrala podala som aj trestne oznamenie ale nieje to ani priestupok a dodnes nemam ani euro takze uz optimizmus nemam

60 dni dennodenneho kukania na ucet ci nahodou
boze

annie13
16. dec 2011

@nadhera no super
tak potesi takze ak im nevratia peniaze tak ani mne ale ja sa bojim ze moje prachy davno minuli
ja som si cez jedheho pana a on to asi priamo z tade a siel poto osobne kedze vraj havaroval
neviem uz neverim nicomu

nadhera
16. dec 2011

@annie13 v dnesnej dobe este niekto drzi tyzden peniaze vo firme? Ved vsetko sa plati cez prevod. No obavam sa, ze to velmi kosher nebude. 😠

annie13
16. dec 2011

@nadhera bojim sa ze nie potesi ach

nadhera
16. dec 2011

@stanislavao cez net som kupila umyvacku riadu , televizor do kuchyne - super kupa, znackovy , posledny kus a za dobry peniaz. Dokonca som z Ciech cez net kupila poschodovu postel pre deti a tiez im kupujem oblecko a dake doplnky do detskej, zatial som spokojna. 🙂

nadhera
16. dec 2011

@annie13 bombraduj ich mailami, pytaj sa....Hod spravu na FB , ci je tu viac takych ludi...."urob" im reklamu.

annie13
16. dec 2011

@nadhera dala som negatko na BB a uz mi napisali dve mamicky co mali za 100 a 55 eur

bodka13
16. dec 2011

@annie13 ako dlho sa to "ťahá" - teda koľko čakáš na tovar a peniaze? ...viem,že to nie je nič príjemné,ale ani havária (ak sa naozaj stala nie je nič dobré) ...tá havária bola na Slovensku či v Anglicku? skôr ako by som napísala negatko by som si všetko zistila a dala im nejaký čas na vyriešenie problému
...hoď sem prosím link od koho si to objednávala...ďakujem