Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@rainee vypýtaj si poštovné za dobierku+spätné poštovné-keby neprebrali-nech pošlú na účet a ty im dobierkovú sumu vypíšeš : výška sumy tovaru-to spätné poštovné 😉
ja sa s dobierkami už nepaprem, bohužiaľ,radšej nepredám,ako škodovať
lebo väčšinou maminy nechcú poslať ani to poštovné na účet
@annie13 Zisti cez admina stránky, kedy tam boli vložené podmienky predaja, ak boli po dátume Tvojho nákupu, trvaj na okamžitom vrátení peňazí, ak boli pred dátumom Tvojho nákupu, zisti, či boli v podmienkach robené nejaké zmeny po dátume Tvojho nákupu, myslím, že admin by to mohol vedieť overiť - typujem, neviem, nie som IT. Ale jednoznačne trvaj na okamžitom vrátení, inak sa skús pohroziť trestným oznámením, možno nebude vedieť, že je ho možné podať až od istej výšky. A taktiež, keď takto podniká, isto má nejaké poistenie, takže keď mala havárku a tovar bol zničený, poisťovňa by mala náklady preplatiť, takže dupľom máš nárok na vrátenie - ni či poistenie mala, ťažko povedať, drobní živnostníci kašlú na všetko, až kým sa čosi nestane. Odporúčam ju však neustále bombardovať a žiadať peniaze, nesmieš poľaviť, trebárs sa aj vyhrážať - ja prísť o 50 eur z rodičáku, tak nechcel by sa mi ten dotyčný dostať do rúk . . .
@moonixi najlepsie je mudrovat teraz, ze si si to mala poistit, ona ako predavajuca mala na take veci mysliet a ponuknut ti tu moznost, alebo to proste zabalit tak, aby sa tomu nic nestalo.... jednoznacne ti patria peniaze a jej tak akurat to polamane sedatko 😠
@annie13 tak toto je sila, pevne verim, ze to poriesia, aj ked takych spekulantov je zial vela, ktori tovar nosia zo zahranicia a ak naozaj podnikaju spolu, tak je to fakt divne, ze nemaju peniaze a ty mas 60 dni cakat na vratenie, presne ako pise @andreah25, napis adminovi, kedy boli podmienky predaja pridane a ked sa to nebude zhodovat s datumom tvojho nakupu, tak si vo vyhode
baby chcem dat do bazarika tu spominanu Next ciapku, ale prosim poradte mi k akej velkosti ju mam zaradit? ked ma pisanu velkost 3-6 rokov, ale obvod ma 40cm a to mal moj Adamko taky obvod hlavky, ked mal 8 tyzdnov.... nechcem ju dat k velkosti 104, ked to nie je ani zdaleka pravda, poradte prosim 🙂
tak som totalne v keli
z 39 hodnoteni
je 7 od zuzky76
4 od henkyz
2 od renky
4 od babiqky
2 od zajka 2007
toto je fakt divne
on si asi sam z fiktivnych emailov dal pozitivne skoncila som
@svetkaadamko nemas mensie dietatko ktoremu to das na hlavku a podla toho obvod v klude moze byt 40 ale urcite sa natiahne na vacsiu hlavicku
ja som tu nasu 3-6 rokov dala dvojrocnemu a je mu akurat
@annie13 nemam praveze komu odskusat 😖 tak to dam asi k inzeratu pre 2-rocne dieta a bude 🙂
@annie13 to od koho si to objednavala na tom babybazare? napis mi nick prosim ta
@annie13 vies co, ked tak nad tym uvazujem, fakt sa mohlo nieco stat, neviem, nechcem ju/ho obhajovat, ale ma same kladne hodnotenia a to, ze ma od jedneho nicku viacere, to podla mna nie je nic nezvycajne, ked niekto od nich berie viackrat 😒 neviem no, ale pozeram, ze su zo Spisskej Novej Vsi, urcite sa niekoho opytam ci ich nepozna, mam tam byvalych spoluziakov a nejakych znamych 😉
Ahojte, je tu nejaky zoznam nespolahlivych predavajucich? Jedna mamicka sa mi neozyva- ani neviem ci mi tovar vobec poslala. Ide o skoro 20eur. Surne. Dakujem
chcem sa spýtať je normálne ked si predávajúca vypýta 4eurá poštovné a balíček nakoniec pošle ako obyčajnú listovú zásielku?
@gemini2 takýto zoznam má vo svojom blogu vefi89 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/clano...
@nanulik no to by som pytala naspat. Mne sa stalo, ze som predavala nejaku vec a myslela som, ze je to prilis velke na list, tak som povedala muzovi, ktory isiel na postu, aby tam vypisal listok a poslal to ako balik. Lenze sme sa nejak nepochopili a poslal to ak doporuceny list za 1,20€ tak som pisala pani, ktora to odo mna kupila, co sa stalo a poslala som jej hned na ucet z ktoreho mi peniaze prisli 1€ naspat.
@gemini2 a treba ju dat aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/
@nanulik tak toto je sila .... to co ti poslala v zlatej obalke ten balik ci co? ale ja osobne by som sa urcite najprv opytala, preco chce 4 eur za postovne? ved to nie je firma 😖 😠 a ako pise @trnka77 pozri si vymazane inzeraty a tam ju najdes, chcela by som vediet o koho ide 😠
@annie13 tak som sa pytala na tych dvoch z toho sportsdirect, ale nic som nezistila, neviem na facebooku som nasla nejaku skupinu, ktora takto vozi veci z UK, ale neviem ci su to oni, tam pisu, ze veci dosli domov tak neviem 😒
Pisala som tej dotycnej dve spravy- jednu vcera a druhu dnes.da sa nejako zistit ci bola prihlasena tieto dni? Toto sa mi este nestalo:@:@:@

baby vie mi prosim niekto definovat "tovar zaslem aj na dobierku po prevode na ucet" ? 😕 dakujem.
este by som sa chcela spytat ako sa chranit pri dobierke aby som neplatila zbytocne 2x postovne ak by balik nebol prevzaty, ci ziadate nejaku cast vopred na ucet alebo co......ja teda nechcem takto posielat lebo uz mam zlu skusenost, ale mnozia sa mi ziadosti o dobierku lebo pre ludi je to vacsia istota a dnes nikto neveri nikomu co tiez na jednej strane chapem, takze cisto teoreticky. 😉