Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
boze baby ja sa zblaznim vyrevala som sa ako dazd
objednala som muzovi cez babybazar teplaky a 2 mikiny Lonsdale za 50 eur a dnes mi napisala ze ten co isiel po tovar havaroval ze nema ani tovar ani peniaze
boze
@annie13
a co je to vasa chyba, ze sofer havaroval? a kde je ten tovar? tak nech vam vrati peniaze.
@andreah25
@stanislavao
@akika722
60 dni mam cakat ze je to v podmienkach ktore tam zrazu su
ona vraj ide za tym soferom do nemocnice
mne to pride raz podozrive
@annie13
@akika722
mam znameho hasica, ktory bol pri havarke , noc,oni ratuju ludi a zrazu k nemu prisiel clovek,ktory mu podal penazenku. Najprv sok,ze aky slusny,cestny a on ju medzitym ako vybral z auta /alebo vypadla z auta,to uz nik nevie a nik sa to nedozvie/vyraboval. Nechal len doklady a € zobral. Zial,stat sa moze hocico. ☹ Pozistuj si annie13 dalsie infosky, co a ako, lebo aspon peniaz ti musia vratit.
@annie13 no je to divne. tak stat sa moze hocico, ale mal by vam hned vratit peniaze, ved ste to chceli na vianoce. manzel to isto pochopi, ved je dospely clovek. ja som zo sportdirectu objednavala tiez a bolo vsetko ok.
@stanislavao len asi priamo zo SD a ja cez niekoho a ten niekto ma asi ..... porazi ma, muz ani nevie chcel to ale nevedel ze som si na to usporila ze to bude mat ani mu nepoviem neznasa netove nakupovanie
@annie13 ale tak ineternetove nakupovanie je podla mna super. ja uz ani nepamatam, kedy som bola naposledy na nakup. uz skoro vsetko riesime cez net. okrem potravim samozrejme. ja som to cez manzelovho kolegu. no verim, ze je to velmi neprijemna situacia, ale verte mi, ze trapenim si ublizite len sama sebe. treba to predychat a cas to znad nejako vyriesi. prajem, aby to dobre dopadlo a tovar sa nasiel a tie podmienky, ze cakat 60 dni je blbost. preco by ste mali cakat 60 dni? naco mate cakat?
@annie13 je to ono? http://topobuv.sk/obsah/internetový-obchod-spor...
komentare si citala?
@stanislavao cez net som kupila umyvacku riadu , televizor do kuchyne - super kupa, znackovy , posledny kus a za dobry peniaz. Dokonca som z Ciech cez net kupila poschodovu postel pre deti a tiez im kupujem oblecko a dake doplnky do detskej, zatial som spokojna. 🙂
@annie13 ako dlho sa to "ťahá" - teda koľko čakáš na tovar a peniaze? ...viem,že to nie je nič príjemné,ale ani havária (ak sa naozaj stala nie je nič dobré) ...tá havária bola na Slovensku či v Anglicku? skôr ako by som napísala negatko by som si všetko zistila a dala im nejaký čas na vyriešenie problému
...hoď sem prosím link od koho si to objednávala...ďakujem

@moonixi vsak ja ti rozumiem, cloveka to stve 😖 ..ale v hodnoteniach sa nepisu reakcie , alebo pockaj ako sa vec ukonci, ci bude komunkovat a vrati peniaze podla vasej dohody a potom si mozes svoje hodnotenia zmazat (obe) a napises len jedno a s konecnou platnostou