Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
dievcata chcela by som sa vas spytat na vas nazor na jednu situaciu. Nedavno som darovala golfac Chicco jednej pani a ona ho dnes predava za 35€ https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/xges/pre... Je to podla vas ok? Mna to dost nahnevalo 😠 a pride mi to chrapunske 😠 😠
@mandy552 no..kedze to bolo darovane, v podstate by si uz nemala riesit co s tym ona urobi...je to jej vec..ale teda..mne osobne by to nedalo a asi by som jej pod ten inzerat napisala svoje..aspon by sa mi ulavilo..a dalej by som ju zas neriesila..nabuduce si treba premysliet ci a komu nieco darujes 😖
@mandy552 pozrela som ten inzerat a ona o nom pise ako o NASOM kociari, ze dcerka to spravila a tak..... to si jej darovala davnejsie? ci to hned dala, ked si jej ho poslala? 😒
@mandy552 tak toto je sila. podla mna by ste mali napisat adminovi, ze co sa stalo a nech kocar daruje aj ona dalej, alebo nech si ho necha. to je vyslovene vypocitavost. nemali ste ho darovat. keby ste dali aspon 10e cenu, tak by sa take chrapunske kozy na to nehlasili. vidite, clovek chce pomoct a uskodi len sam sebe tym, ze potom sa rozculujete nat tym, co s tym ona robi dalej.
@stanislavao admin s tym nema co robit..ona ho darovala dobrovolne..nikto ju nenutil..to co s nim uz ta pani urobi, je len jej vec..druha vec je, ci je to ludsky ok.. 😖 ..ale zial to je riziko darovania..
súhlasím s @traktor... admin s tým nič nemá... darovaním sa vec stala jej majetkom a je na nej, čo s tým urobí.... chrapúnstvo, vypočítavosť je vec druhá... ona s tým pocitom musí spávať... A akurát pozerám, že inzerát tu už nie je, takže už je to jedno... pani bola upozornená alebo sa v nej pod vplyvom sviatkov ozvalo svedomie? 😲 ... asi do prvé... 😀
ja som minule objavila tu na bazáre polodupky, ktoré som predala... ja som posielala dvoje polodupky, plus jeden zimný overal za 5€ už aj s poštou... dotyčná pani teraz predáva jedny polodupky z tohto balíka za 2€... no zabijem sa?
takze uz je to vyriesene 🙂 ta pani mi napisala, ze ho darovala kamoske a ona ho cez jej bazarik ponukala na predaj. Takze plati stare zname "Za dobrotu na zobrotu" .... ale aspon je uz vsetko tak, ako ma byt a vsetky strany sa poucili 😉 😎
@mandy552 😀 vynaliezavá 😀 asi ťažko by niekto dal heslo k svojmu bazáriku /mailu, na facebook,.../, sú to predsa súkromné veci. nie že kamoške-ani sestre by som nedala 😉 tak z princípu, to ako keby sa mi hrabal hockto v mobile 😅 aj keď nemám tajnosti,ale....
no,hlavne je to zažehnané 🙂
a inak baby-nechcem radu,ani nič, len napíšem podobnú skúsenosť
bolo to dáááááávno, bola som požiadaná o výmenu...no moc som nechcela,dlho som si nevedela vybrať, ale nakoniec som si teda vybrala-i keď nie v takej hodnote /rozdiel bol okolo 10eur v môj neprospech/, ale šla som do toho dobrovoľne. bolo to bez doplatku-výmena skrátka
no, pani bola nadšená,krásne všetko sadlo-proste všetko ok....ale ešte v ten deň ponúkala moje veci na predaj za podstatne navýšené ceny 😒
som sa opýtala-že čo sa deje, tak veľmi chcela jednu drahšiu vec-že mm jej kúpil podobnú 😅
nadobudla som pocit, že niekto si vyhliadne peknejšie veci možno už s tým, že ich skúsi lepšie streliť
nechcem nikomu krivdiť, bolo to dávno,ale zanechalo to vo mne divný pocit 😒 😔
stalo sa vam, že pri inzeráte napísané, nové - len opraté a jasne že ked dojde je to nosené, ešte aj ušpinené? a pritom sa ešte na to človek extra pýta či je to nové.
ako ta vec nie je úplne "zodretá" ale jednoducho flísové veci su také, že to stačí raz obliecť a su žmolky vnútri, okolo krku už to vidno trošku, jednoducho mikinu za 5€ kupim novu v činaku alebo v kik... len ta predávajúca má veľa pozit. hodnotení, nechápem...
@alenka777 a pisala si jej o tom? ak ano co odpisala? podla mna po jedinom prani zmolky nie su normalne, tiez som na vianoce kupovala nove vecicky flisove, oprala ich, uz aj oblecene boli a po zmolke ani stopa.... takze skus to s nou poriesit a uvidis
hej pisala, ale tak ešte len dnes, ale tvrdila že nová, nenosená, ved aj ja hovorím tiež mam dieťa a viem ako vyzerá nová nenosená flísova mikina
tak asi vyzerá dcérkina mikina ktorú nosí už druhu zimu, zvonka v pohode , vnútri jemné žmolky, ale nedovolila by som si predávať to s tým že je to nové..., veď uvidím či a čo odpíše..
svagrina mi dala tip na koberec
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-izba/epo... ... a pritom ten isty stoji v IKEA 9,99 € ..... 😀, to len pre info, nejdem to riesit, vsak kazdy predava ako chce, ale luto mi bude toho kto to kupi v domneni ze ako dobre nakupil
@garzonka http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/2010... tento, že? tuším je to rovnaký kus, máš pravdu 😖 no ale PC bola vraj 80 eur 😕 tak to nemôže byť ten istý, či 😀
Ale zároveň musím dodať, že je takýto predaj úplne normálny a bežný... každý deň nakupujeme v obchodoch niekedy aj so 400-perc. maržou.. a sme ticho.. 😖

@nikolca jj, lebo nechcela to riešiť-ako chápeš? tak som jej napísala-až zmaže, zmažem ja hodnotko 😒 otras niektoré