icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

little84
13. feb 2012

@andreak320 lenze ak nebudem mat podacie cislo balicek mi nenajdu ☹

andreak320
13. feb 2012

@little84 my jsme to posílali obyčejně obě dvě a našla 😉

little84
13. feb 2012

@andreak320 tak to ste mali stastie teda 🙂 chystam sa akurat na postu poslat balik tak sa opytam ci tam nahodou nemaju nieco pre mna,ale velmi tomu neverim.. 😒 samozrejme by ma ale mooooc potesilo kebyze to tam mam 🙂

andreak320
13. feb 2012

@little84 aj já jsem si myslela, že se nám obou ztratili balíčky a naštěští je paní našla 😉 tak doufám, že i ty budeš mít štěstí 😉

nikolca
13. feb 2012

@little84 tak to skus riešiť cez admina,no je to smutne ked hentak okrada ☹

nikolca
13. feb 2012

@little84 a ake to boli hodnotenia?viacere jej poslali peniaze a balik nikde?no fakt sila 😒

andreak320
13. feb 2012

všichni by všechno řešili přes "admina" ,ale stejně nechápu, v čem jí pomůže? však on jí nemůže donutit jí vrátit peníze ☹

nikolca
13. feb 2012

@andreak320 už jednu maminku predavajuca okradla,kupovala kočik a nemala ani peniaze ani kočika,riešila to cez admina a peniaze sa jej napokon vratili,je viacero maminiek ktore svoje peniažky dostali späť vdaka adminovi,ja som tiež kupovala kabelku cez mma,peniaze som jej poslala na učet a nemala som ani kabelky ani penazi,vypisovala som jej denne,ignorovala ma,tak som napisalA adminovi a peniažky sa mi vratili 🙂 😉

andreak320
13. feb 2012

@nikolca teda, to bych neřekla, že to jde tak lehce vybavit, ale dobré vědět 😉

andelicek123
Odpoveď bola odstránená
yvetulka
Odpoveď bola odstránená
andreak320
Odpoveď bola odstránená
andelicek123
Odpoveď bola odstránená
yvetulka