Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monickapd ahoj citala som tvoj prispevok o kociku....ja som mala ist tiez posielat kocik a bola som predtym na poste sa na to pytat a ta pani tu u nas v dedine mi povedala ze nemoze sa tomu nic stat...lebo tiez som sa obavala ze ked to poslem kurierom ze sa to polame ale hned mi povedala ze to sa stat nemoze...neviem skus este s tymi fotkami ale myslim si ze ludia su vseliaky a su po niektori schopny aj to spravit ze ti to posle uz polamane a urobi sa ze akoze nic len aby sa toho kocika zbavila...drzim palce aby si to vyriesila co najskor... 🙂
@little84 ja som sa tiež obavala,že sa mi baliček stratil,kedže mi bol posielany len obyčajne,a v sobotu som upratovala naraz niekto zvonil,poslala som syna aby sa šiel dole pozrieť,prišiel že ma hlada nejaka teta a ma pre mna baliček,tak som vybehla von a to poštarka,ospravedlnovala sa že ho mala ešte v piatok pri sebe ale že mi ho zabudla dať a pri tom v piatok mi jeden baliček doniesla ktory mi prišiel doporučene 🙂 😉 tak ku mne chodi poštarka už aj v sobotu,neviem či u nas v dedine niekoho ma,lebo to nie je poštarka od nas z dediny ale že sem dosť často chodievaju mi povedala 🙂 😉
potrebovala by som poradit.viem,ze niekedy som to tu uz citala,ale keby som to mala teraz hladat,tak hladam asi do rana.jedna sa mi o posielanie vanicky so stojanom.chcela by som vediet,ako najlepsie to poslat.ci cez postu alebo kuriera.a tiez by som potrebovala vediet,kde zohnat taku pevnu foliu,do ktorej by som to zabalila.dakujem
@jenett37 pytala si sa ohladne liekov alebo inj k IVF, v "snazilkach" je urcite nejaka tema o tom, staci zadat do vyhladavaca IVF...
baby aj vam nakupujuca napise: Mam zaujem, beriem...dajte cislo uctu...........a potom nevezme, nehlasi sa, peniaze nedojdu 😠 😠 😠 😠 😠
sakra keby 1-2-3x sa to stalo.... ale poslednu dobu uz ma to stve 😠 😠 😠
tak beru ci neberu?
@tatiana1985 mne sato v poslednom čase dosť často stava,potom obraz ani zvuk ☹ ,keby aspon napisali že si to rozmysleli,a dnes mi jedna pisala na mma,potvrdila mi na aukcii vyvolavajucu cenu a žiada ma aby som ten prihod odstranila lebo že už si kupila ine čižmy 😠 😠 😠 😠
@tatiana1985 no tiez sa mi to viackrat stalo 😝 tiez ma stve ze nikto necita PP a potom len dokola vypisujem ze nevymienam a neposielam na dobierku a kde je osobny odber tak proste je osobny odber, nojo...
@huxy ahoj z vlastných skúseností kuriér je drahší ale spoľahlivý pošta ak takú vec tak obaľ priesvitnou fóliou poisti a tak pošli keď vidia čo je v tom aspoň vedia kde to chytiť ja to tak tiež robím keď som zabalila tak že nevidelo čo je dnu tak s tým hádžu a potom zbytočné opletačky pri reklamácií 😖
@tatiana1985 ja dostavam aj take spravy, ze "Poslite mi saty na adresu....." Nic viac, nic menej, ani bu ani mu ...
@gabika7706 aj ja som take mala...poslite mi to a to na adresu: ...... a nic 😀 😀 😀
to kde sme??? mam 5 rokov a verim kazdemu ujovi co mi da cukrik? 😀 😀
@huxy ja som posielala klasicky poštou ako poistený balik zabalili sme to len do kartonov a riadne prelepili lepiacou paskou, potom ešte špagátom. na vrch sme napisali že krehké. Prišlo to v poriadku. 😉
anna rigoova mla. slavičia 318 zlate klasy rastice 93039 nick: liliana34
pred týždnom mi napísala, že má záujem o tovar, dohodli sme sa na cene, poslala som jej č. účtu, najprv napísala že " prepačte ale banka bola zavreta pre vypadok prudu -pondelok by som poslala" a dnes mi napísala že ich nechce !!!
Mám to odvtedy zabalené, nychystané, napísaná adresa, inzerát s ostatných stránok vymazaný !!!!
@benkovamartina
no to poteší 🙄
Ale odporučila by som mazať a baliť až po nabehnutí platby 😉
@nikolca tak to je este ten lepsi pripad,ked balicek dosiel 🙂 mne bohuzial neprisiel ani dnes,posielane to bolo 3.februara doporucene..a predavajuca na moje spravy vobec nereaguje..este pockam ci sa nahodou nestalo nieco,kvoli comu nemohla prist na net a ked nic,zverejním jej nick a napisem adminovi,nenecham sa takto oklamat ☹ ☹
@benkovamartina ..ja som mala podobný problém,z neregistrovanou...chcem ,pošlite č.účtu a sumu...a ked sa do týždňa nič nedialo,tak som jej napísala že čo bude,tak už nemala záujem .... 😝 😝 ..presnejšie,ked bude mať muž výplatu...ja to chápem pri vyšších sumách ale pri troch eurách??...možno je aj to pre niekoho priveľa,ale stačí napísať,prosím podržte mi tovar dovtedy a dovtedy...ja to rada urobím,chápem aká je dnes blbá doba...ale neozývať sa a nereagovať...to sa mi zdá dosť blbé... 😢
@little84 ano, zkus zajít na poštu! my jsme si s jednou paní vyměňovali věcičky, 31.1. jsme to obě poslali a až dneska našla na poště balíček, nikdo jí to neoznámil a shodou náhod tam byl i balíček pro mě :( to je pošta 😠

@monickapd ja osobne by som ziadnu drahsiu a haklivu vec (kocik, elektronika atd.) neposielala ci uz postou alebo kurierom. je tam velke riziko poskodenia presne ako sa stalo tebe a teraz to nemas ako vyriesit. pradavajuca to mozno poslala v poriadku a poskodilo sa to transportom, ale kedze to nemas poistene (aj aj keby si to mala poistene ti reklamaciu prepravca nemusi uznat) tak bohuzial. 😖