icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

yvetulka
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
zuzkatko
Odpoveď bola odstránená
yvetulka
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
vierocka23
Odpoveď bola odstránená
yvetulka
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
andreak320
Odpoveď bola odstránená
andreak320
13. feb 2012

teda, ale nejlepší na fb je, že bydlí ve městě Michalovce a pracuje v Bratislavě "sestricka na deckym oddeleni" 😀

zuzkatko
13. feb 2012

a práve prebieha môj prvý obchod na bazáriku dúfam že sa nesklamem 😉

haramiova
13. feb 2012

Mne tiež už tato Bendikova pisala. Inak som rozmyšlala že či sa ona už ozvala aj na inzeraty ked niekto niečo daruje. Lebo ja som mala tiež take inzeraty ale na take mi nikdy nenapisala tato "žena v nudzi". Vždy pisala iba na drahšie veci. Ked je takto zle na tom prečo nechce veci ktore ludia daruju? Zrejme to su neni pre nu dobre veci.....

kikusa2111
13. feb 2012

Zapájam sa dosť neskoro, ale teraz som to tu našla...ja len tak k tej pani na fb 🙂 Čo to je????? 🙂 Ona je živá?Má tam zvláštné fotky tak človek nevie či vôbec aj má pravú tvár.A ved tolko detí tam je, že neviem ktoré je jej a kolko ich vlastne má 🙂 Mne zatial nepísala.Chvalabohu 😉

predam211
13. feb 2012

POZOR si dajte na tieto osoby, objednaju si tovar a neprevezmu si ho,klamu a zavadzaju ludi.
(1) 0911168615, 0910423854 Monika Muzikova, Ul. Ivana Krasku 2 Revuca
(2) 0949175963 Emilia Taradnova, Hodpodarska 88 Trvana
(3) 0918301444 Alexandra Lacza, Kvetna 15 Pribeta
(4) Gabriela Raczkova, Partizanska 10 Handlova
(5) 0904543923 Milan Hojdik, Krizna 144 Povazska Bystrica
(6) 0910187609 Jana Olahova, Kyselovo 103, Kokava nd Rimavicou

kucminka
13. feb 2012

Tak aj ja sa pripájam ,tiež žienka z Malčíc,len tak som si klikla sa mi zdalo že som už niečo do tej dediny posielala,a práve s nou som mala jedinú velmi zlú skúsenosť,za pár eur odo mna vydrankala toĺko vecí,ale je to iné meno,tak neviem,či sú tam nejako prepojení,alebo si to dala poslat na iné meno,ale može to byt aj ona.No škoda že som o tom nevedela skor. 😒

kucminka
13. feb 2012

A ešte nejaká domina17,nemáte s ňou skúsenost?Tiež chcela veci odo mna zadara,že ju zaplavilo a neviem čo,ja by som aj poslala,len keby človek vedel že to bude do správnych rúk.hm....

akika722
13. feb 2012

@kucminka je to bud ta ista alebo rodina 😉 aj o nej sa popisalo+mail niečo tomasko....tiež ta ista osoba

haramiova
13. feb 2012

@kucminka to je ta ista Bendikova z Malčic. Ona tu piše z viacej nickov. Je ju spoznať že piše dosť gramaticky zle.

kucminka
13. feb 2012

@haramiova áno,terz to spätne pozerám a ozaj sa to po nej nedalo ani dobre prečítať,nebola registrovaná,písala len z mailu,tak je to určite ona,je mi to ľúto,také krásne veci som jej poslala,nechcela som sa sňou natahovať,tovar posielať hore dolu,a takto som sa dala nachytať.

kucminka
13. feb 2012

@akika722 bolo tam niečo ako janikoviny,taký mail,no pekne som sa dala nachytať,dúfm,že jej to pánbožko všetko vráti,chudera.

garzonka
13. feb 2012

@predam211
Mozem sa spytat, odkial mate tieto kontakty? Pretoze tu na MK nic nepradavate.... 😕

majly11
13. feb 2012

Prosim, ake mate zkusenosti s pani, co ma nick Cheryll :I

akika722
13. feb 2012

@majly11 mne osobu s takym nickom nechce ani vyhladať 😕