Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
neviem ci som len ja nevsimava alebo to je novinka,ale bola tu funkcia zoznam uzivateliek? 😅 a nechapem jednu vec,napisala som pred dvoma tyzdnami na jeden inzerat ale ta pani sa mi neozvala dodnes,asi sem uz nechodi,je neaktivna..ale mala tam 4 inzeraty a uz jej ostal len ten jeden,na ktory som reagovala..kam zmizli ostatne? mazu sa ked su neaktualizovane? lebo aj ja som raz mala dlhsie rezervovanu vec pre jednu zaujemkynu a zrazu sa mi obajvilo,ze inzerat expirovany..tak som ho dala obnovit a uz to bolo ok..
@andreak320 tak som bola asi slepa ci co 😀 co uz,stale tu najdem nieco nove aspon 🙂
akurat som napisala svoje prve negativne hodnotenie a kontaktovala som aj admina,tak som zvedava ci sa to cele nejak vyriesi,je mi z toho dost smutno ☹
@little84 no, ale co už naděláš? Jak už napsala nikolca, admin, už pár věcí pořešil, tak určitě pomůže i tobě.
Pridám nespoľahlivé kupujúce, vypýtajú č. účtu a potom hrajú mŕtveho chrobáka: kecovina@azet.sk, 25piskotka25@azet.sk a jedna pani dokonca neprevzala zásielku lucia.221@azet.sk (Lucia Barkociova 90841
Šaštín Stráže Štúrova 1264). Neviem, či je to náhoda, ale vačšinou sú maily z azet.sk také nespoľahlivé a mám pocit, že tí ľudia to berú ako zábavu.
@little84 - ked su inzeraty nejaku dobu neaktualizovane, tak expiruju a uz sa nezobrazuju medzi inzeratmi... ale fakt netusim, aka doba to je 🙂 len som si to vsimla pri mojom jednom inzerate, co som aj vec predala, zabudla som vymazat a bolo tam napisane "expirovany", ked som dlhsie nebola vo svojich inzeratoch 🙂
@yvetulka no ked tu spomínate prevody.mne sa už pár krát stalo,že mi kupujúca posielala peniažky a prišli mi behom 5 min.mala tú istú banku.a druká mi tiež tak poslala cez víkend a v nedelu večer som ich už mala.tak už fakt tie banky robia prevody hocikedy 😉
@nelinka0401 ak je ta ista banka tak pridu peniaze hned... ale co aj mna prekvapilo tiez cez vikend posielane mi prisli tiez cez vikend... a uz mi prisli peniaze v ten isty den posielania z inej banky 🙂
@emogeon
@nelinka0401 zeby uz aj banky robila ako sa mi zachca a hlevne keda sa im chce? ale pri tej iste banke, je to fakt otazka par minut. demokracia 😀
baby idem sa sem postazovat ☹ v poslednej dobe skoro kazdy tovar co mi pride nesedia miery.Dnes mi prislo tricko a predavajuca uviedla miery :dlzka 62,5cm a sirka 52,2cm..hned po otvoreni balicka sa mi zdalo ze tricko taku dlzku urcite nema.Po odmerani som namerala 52cm ☹je to mozne seknut sa o tolko??????sirku som namerala necelych 47cm ☹merala som to krajcirskym metrom aj metrom co ma muz myslela som si ci nahodou nemam zle metre alebo som uz docista sprosta.Predavajucej som napisala ze miery nesedia a pre istotu som si tricko odfotila s metromPred par tyzdnami som tiez mala taku istu skusenost predavajuca mi peniaze vratila ale napisala mi ze tricko som urcite nechcela ze vymyslam lebo miery sedia tak ako ona napisala.Zial moja chyba ze ma nenapadlo este pred poslanim tricka odfotit s metrom kolko som namerala ja...tak to bola moja pravda proti jej pravda ☹uz nemam chut tu nieco objednavat...a dalsia skusenost pytam sa predavajucej aby mi poslala rozmery tak mi odpisala ze sedi na L,...lenze je rozdiel ako je strihane ci je elasticke a pod.niekedy mi sadne v.L niekedy nie 😠 a uz sa neozvala 😒
len sa opýtam /nebudem kvôli tomu temu zakladať/ či neregistrovaným ,ktorí sa ozvú na vaš inzerát odpisujete v tom inzeráte alebo na mail,ktorý tam je udaný..všimla som si,že som odpisala v inzerate a potom sa mi tí zaujemcovia už neozvali /4 prípady/ tak či je to náhoda,alebo sa som urobila chybu
je az neskutocne co niektore maminy si nadhodnocuju niektore veci k predaju,teraz pozeram na aktualny vlacik,ze pociatocna cena bola 16 eur a teraz 8 eur,mame ho doma ten isty aj ta ista krabicka a novy stal 8 eur 😕
mne sa stalo tento týzden toto. Mamička ziadala pomerat rifle. Vraj má vázny zaujem o obidvoje ale pre istotu, tak som pomerala. stiahnute, roztiahnute. napisala. Ona mi nato odpisala ze ich nechce, že rifli má vlastne dost a ze chce uplne iné z môjho bazaru, a tam už miery nepotrebovala. Tie vsak boli už neaktuálne. Mylsím si že šlo o zavádzanie, a budem prudko uvazovat či budem reagovat na neregistrovaných 😉

vavuska@post.sk neodporučam,vypisuje na inzeraty a potom ani obraz ani zvuk,pisala mi v january na tri inzeraty že ma zaujem a potom sa viac neozvala,včera sa mi znovu ozvala že ma zaujem a zas na tie iste inzeraty,pri každom inzerate pisala že od kial som,no asi nema čo na robote 😠 😠 😠