icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zanika1983
17. feb 2012

myslim si, ze na taketo neseriozne konanie nepomoze ziadna obhajoba, aj keby ti ju dala len za postovne!...ked bola nosena, tak nech nezavadza!!! 😠 😖

nikolca
17. feb 2012

@siu3333 no ved to aj tato moja mala drzosť ked mi napisala prepačte ale asi som mala napisať par krat nosena, ☹ 😒

siu3333
17. feb 2012

@nikolca a este mi napise ze ona si ani nevsimla ze teplaky su 3/4,,tak ja to nechapem,,,velkost 134 a dlzka nohavic tak po kkolena,,alebo su aj ukoncene cize fakt len blb su to nevsimne,,,,

nikolca
17. feb 2012

@siu3333 a aj ste sa nejako dohodli,zoberie si ich späť??

argyro
17. feb 2012

@zanika1983 tak ako pardon, toto čo má byť? 😠 Mňa by teda nezaujímalo, že ona ako predávajúca "nevedela" že to nie je svetrík, ale mikina - predávajúca má vedieť predsa čo predáva 😠 a za ďalšie, koho to zaujíma, že zo zahraničia?! To je zasa len a len jej problém! Za reklamáciu sa nikde nikdy neplatí, o čom vlastne točí??

siu3333
17. feb 2012

@nikolca nijak sme sa nedohodli,,vymazala inzerat a dovi dopo,,,

zanika1983
17. feb 2012

@argyro aj ja som z toho v soku!!! teraz nepise nic, len tolko mi napisala, ze to skusi ponuknut, ale ze nic neslubuje :-/ dobreee co?!! 😠

argyro
17. feb 2012

@siu3333 asi by som jej napísala: prepáčte, ale ja som mala záujem o nenosenú, takže vám tovar vraciam naspäť a poprosím preplatiť aj poštovné, keďže ste v inzeráte zavádzali. Ešte by som pochopila, že si nevšimla že tepláky sú 3/4-ové ale že si nepamätala, či bola nosená alebo nie 😠

nikolca
17. feb 2012

@siu3333 no ale hodnotenie by som jej napisala,ved pokial je pisane nenosene tak chcem aby mi nenosene aj prišlo

argyro
17. feb 2012

@zanika1983 nenachádzam slov 😀

zanika1983
17. feb 2012

@argyro ani ja!!!!! uz som povedala, ze NIC neobjednam, teraz som zase objednala a to nove zo shopu a aj tak mam problem...to sa lepi na mna smola, alebo co?!

siu3333
17. feb 2012

@argyro skusim jej napisat ip som zvedava co povie,ale ma napisane v podmienkach ze tovar neberie spat,,,

nikolca
17. feb 2012

@siu3333 to nevadi že ma v podmienkach že tovar neberie späť ale ťa vedome oklamala,ja som predala mikinu asi trikrat sme ju mali na sebe,bola bez jedineho žmolku,ale ani ma nenapadlo uviesť že je nenosena,napisala som minimalne nosena bez znamok nosenia,ako nova 🙂 😉

siu3333
17. feb 2012

@nikolca tak som jej napisala IP tak som zvedava ze co povie,,,ja ju nechcem,,naco mi je ,,chcela som do skolky novu teplakovu supravu a posle pouzivani,,mam dost,,

argyro
17. feb 2012

@siu3333 tovar neberie späť možno aplikovať na prípad, keď by si si to jednoducho rozmyslela, že mikinu proste nechceš, pritom zo strany predajcu by bolo všetko OK. Ale v tomto prípade je to iné, ona jednoznačne zavádzala, ty si chcela nenosenú vec a dostala si nosenú - to je sakra rozdiel.

siu3333
17. feb 2012

@argyro
@nikolca dakujem baby sa rady,,ste ma tak nakopli,,inac by som to nechala tak,,,

argyro
17. feb 2012

@zanika1983 no je mi to luto a hlavne takito predajcovia tu robia zle meno, mna sa minule jedna mamicka pytala ci mi ma verit /lebo chcela poslat na dobierku ja som zasa uprednostnovala prevod na ucet/ pricom nemam ziadne negat. hodnotenie, ale jednoducho kupujuce sa uz zacinaju bat a to prave kvoli takymto skusenostiam 😒
Ja by som sa neuspokojila s odpovedou ze "nic neslubujem" dala zly nazov veci, to ostatne ze ona sama nevedela atd ta fakt nemusi zaujimat, ty s tym nic nemas predsa..

argyro
17. feb 2012

@siu3333 hlavne sa nebat stat si za svojim.. prid sem a poradime ti a ked nie su tu admini, zatial som ich potrebovala len raz, ale pomohli promptne 🙂

siu3333
17. feb 2012

@argyro chodim tu do temy a citam vas,,ale nikdy by som nepovedala ze tak ma oklame,,a pre mna je 6e tiez peniaz,, 😒 😒 😒 😒 a ide hlavne o to ze ma tak oklamala,,,surovo,,,ja tiez predavam,,niekedy az pod cenu,,alebo ked je tam vada tak napisem,,,

zanika1983
17. feb 2012

@argyro ved ani ja som sa nezmierila s jej odpovedou..cakam co odpise, ale stale nic.

trnka77
17. feb 2012

@siu3333 prosim ťa napíš jej nick tu do fóra,a samozrejme jej hodnotenie

siu3333
17. feb 2012

@trnka77 vola sa janicka11

siu3333
17. feb 2012

este som jej nepisala hodotenie,,,ale ak sa neozve tak pisem,,,

siu3333
17. feb 2012

baby nejaky kontakt na admina?ideme mi pisat zle hodnotenie,,nechapem to,,,tak nakoniec ja som slepa aj cela moja rodina

annie13
17. feb 2012

@siu3333 na konci strany mas komu mozes napisat uplne dole na lavo
@siu3333

annie13
17. feb 2012

@siu3333 a pekne bysom si stala za svojim ze chcem peniaze naspat to je evidentne zavadzanie

siu3333
17. feb 2012

@annie13 ona to neberie spat,,nechce to zaplatit,,,no neviem co mam robit,,

argyro
17. feb 2012

@siu3333 toho sa neboj, ona ti nesmie dať zle hodnotenie bezdovodne, admin by ti ho vymazal ak by tak aj urobila... zroluj uplne dole vlavo su kontakty

annie13
17. feb 2012

@siu3333 aky ma nick?

siu3333
17. feb 2012

@annie13 janicka11