Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ve58 @ve58 veď to...potom sa treba pýtať a pýtať...len, zasa na druhej strane, aby sme sa dočkali aj odpovede 😀 ....len, čo teraz s tým poštovným?...podľa mňa by si nemala platiť celé poštovné...maximálne polovicu, aj to len vtedy, ak by si si myslela, že si urobila chybu...(ale, neviem, či to je možné považovať za chybu , že si sa neopýtala) ...z tvojej strany si považovala vec za dostatočne opísanú, na základe čoho si sa rozhodla, že ju kúpiš a že to tak nie je, si vlastne zistila, až keď si balíček dostala...no, musíte sa dohodnúť vy dve...inak to nevidím..
Baby neviem či to sem patrí ale idem si po radu, jedna pani chce u mňa kúpiť trojkolku, najprv nech jej to pošlem na dobierku, ja že ok, potom mi píše do obeda, že ona to už nechce, na to asi o hodinku, píše že to chce, že ona tú odpoveď na bazáriku nepísala, tak jej odpíšem, že tak jej to pošlem zabalené vo folii na dobierku, zas napíše, že to nechajte tak, tak som jej napísala, nech si zo mňa nerobí dobrý deň, a na to odpíše, že to ona zas nepísala, že asi niekto píše za ňu, čo si mám o tom myslieť? píše vždy pod tým istým nikom,dúfam, že som to napísala pochopiteľne 😅 teraz čo mám robiť? ak jej to pošlem a neprevezme a potom mi napíše, že to nepísala ona 😒
@zuzkaaaa no vykašlať sa na nu,ked takto špekuluje aj ano aj nie určite by som jej ju neposlala,alebo nech ti pošle na učet poštovne tam aj späť aaby si mal zaruku že to preberie,lebo ak to nepreberie ty prideš o dosť penazi kedže poštovne bude vyššie ako keby si posielala len tričko
@zuzkaaaa urcite neposielaj na dobierku. Najprv nech ti prevedie € - ak ju chce tak posle, ak nie, tak bude vymyslat...to je moj nazor 🙂
@zuzkaaaa no ja by som jej veru nič neposlala.ako môže písať aj nepísať? 😖 a kto by za ňu vypisoval z jej adresy?žeby rozdvojená osobnosť bola?? 😀
ja som zase objednala malemu tu zo shopu novy Next SVETRIK a prisla mikina!!!, ze reklamacia stoji 5€, sanka mi padla:-/..este je u predavajucej, len mi poslala fotky, hned som jej pisala, ze ju nechcem, ze som chcela svetrik, ako je pisane...podla Vas sa ako postupuje v takomto pripade???
@zuzkaaaa ja by som jej tiež napísala.ak ju chce,nech prevedie peniaze.ked nemá IB aj cez poštu sa dá šekom.ak neodpíše viac by som sa ňou nezaoberala. 😉
@zanika1983 ako,že ked nesedí opis ešte aj máš ty platiť reklamáciu??dobre som to pochopila?tak to sa tu fakt neoplatí kupovaťz proshopu 😒
@nelinka0401 hej, presne tak...a musela som dopredu zaplatit ten "svetrik"!...cakam, ako sa to vyriesi, ale nemienim platit reklamaciu...podla vsetkeho budeme mat mikinu ☹((
@nelinka0401 absolutne, ze ani ona to nevedela, a preto je draha, lebo ze do zahranicia.
ahojte
este som vam tu nepisala,ale citam vas,, nemala som nikdy ziaden problem,,ja predavam veci ale aj kupujem,,a do vcera som mala stale dobru kupu,,nasla som pre moju dcerku teplakovu supravu ruzovu,,novu,,tak pisala predavajuca,,potesila som ze super bude mat do skolky,,som sa na to ozvala ze ak je fakt nova tak beriem,,odpisala ze ano len visacky su dole,,ja ze ok,poslala som peniazky vcera mi to doslo,,predavajuca zabudla dodat ze nohavice su 3/4(na fotke nebolo vidno poriadne,,iba po kolena),,prv som si povedala ok moja chyba som sa neopytala,,ale najviac ma nahnevalo to ze to vobec nieje nove,,nohavice boli nosene aj prane,,a v zadu bola aj skvrna,som jej napisala ze nie som vobec ale vobec spokojna,,ze to nie su nove,,a ona ze nech sa nehnevam ale je to nenosene,,to ma teda dojalo,,,fakt,,jasne znamky nosenia minizmolky,,,budna je sice trosku lepsom stave ale mam pocit ako keby sa zbehla pri prani,,no skratka dobre som bola obabrana a za taku cenu by som jej kupila u cinana aj novu,,stala 5e plus 1e postovne,, ☹ ☹ ☹ a ta pani ma kladne hodnotenia,,
@zuzkaaaa u mňa sa stalo niečo podobné,jedna pani si u mňa kúpila mliečko Nutrilon,poslala peniažky,lenže manžel ho omylom otvoril,tak som jej písala asi 3krát že aby sa mi ozvala,že sa osparvedlňujema že jej peniažky vrátim,len som chcela vedieť,či možem na to číslo účtu,voec sa mi neozývala,až po týždni mi napísala pani,že ona si u mňa nič nekupovala,že to sa niekto prihlásil na ňu a cez ňu kupoval veci,ale keď to aj zaplatila,tak nechápem prečo sa musela prihlásiť a niekoho iného,tak som kontaktovala admina,ten mi napísal aby som peniaze poslala na to číslo účtu odkiaľ mi prišli.
@zanika1983 no tak to je ale jej chyba.má si poriadne prezrieť,čo vlastne predáva.ty si chcela svertík a nie miki 😒 nu
@nelinka0401 presne tak ako pises...ved sa to riesi, budem na tom trvat!!!!!!! 😠
@siu3333 ja som kupila včera mikinu v popise nenosenu a prišla mikinka nosena ma žmolčeky,predavajucej som pisala že je to neseriozne pedavať nosenu vec s popisom nenosena a ona mi napisala prepačte asi som mala napisať par krat oblečena:kika no nie je to trošku drzosť ?stala len 3,10 eura s poštovnym obyčajnym+som jej platbu musela poslať šekom tto ma vyšlo 0,70eura asi nema učet,chcela aby som jej ju poslala späť že mi vrati peniaze tolko kolko som jej poslala čiže len 3,10 a spätne poštovne akože nič?tak ma vytočila napisala som že kašlem na to mikinku znosime na von ale ide o princip,napisala som jej hodnotenie a ona pod to hodnotenie napisala,že sa musi obhajiť ale že som kupila mikinu hallo kitty len za 2,50!!! 😠 😠 😠 😠
@nikolca ale je to strasne teda,,ja som jej nepisala ani zle hodnotenie,,ale mna nastavalo to ze nenosena a este nemala drzost napisat ze prepacte ale nebola nosena,,tak potom ja fakt neviem kto ju nosil,,ja tiez posielam peniaze sekom,,ale na ucet cize k cene plus posta a sek,,sek ma stoji 0,3e,,,je mi to luto lebo som zbytocne prerobila,,
@nikolca presne tak veci s visackou

@zanika1983 @zuzana17 napísala som IP a uvidím čo bude, zatial dakujem za pomoc. neskôr sa ozvem ako sa to bude vyvíjať.