Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
chcela som sa po dodani tovaru spojit s predavajucou, ale zmazala inzerat a ja hlupa som si nezapisala nick...........na moju otazku, ci je kabelka poskodena, vraj nie....kabelka vyzera, ako by 10 rokov stala v skrini, farba je na istych miestach zajdena.to by som predychala, ale na bielej kabelke je pocmarane modrou prepiskou.a vraj nenosena, neposkodena...vrrrrrrrrr..tak som sa asi popalila
@aduskatt a nepamatas si este co predavala,ze by si ju nasla podla inzeratov?
@sofokleska bohuzioal, ja som cielene zhanala bielu kabelku, takze som nepozerala na vsetky inzeraty jedneho cloveka☹((nuz.6 eur v kybli..doplatila som na vlastnu blbost, odteraz si zapisujem nicky na papier
Ahojte chcem sa opytat ze do coho by ste mi poradili zabalit vanicku na kocik
ked ju poslem na dobierku?do dakeho vraca alebo krabice??
@aduskatt to sme na tom podobne,urcite napis adminke nieze oklame aj dalsich nevinnych ludi...
@sjusiquatro asi do vreca....................ale asi by som na dobierku neposlala taku vec🙂))
@aduskatt pocuj neoklamala ta ta co mna teraz som kukala a ma tam tiez nejaku kabelku za 6eur.kuk nick darien
no ved to rozmyslam...
@sofokleska ja som tu kableku dostala, ale nebola podla opisu, bola v horsom staveako sa pisalo, ale idem pozriet, vdaka
@sjusiquatro Ahoj, podla mna je najlepsie objednat kuriera Slovenskej posty a zabalit len do igelitoveho vreca. Mne sa nikdy nic neposkodilo, aj to budes mat poistene zdarma. Cena do 10kg je 6,60EUR, neviem ci ti to moc nepredrazi. Ale je istota, ze to pride v poriadku. Pozri: http://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier
baby je mozne aby mi niekto zaplatil za balik a ppotom aby si to stiahol z mojho uctu naspet??samozrejme az po tom ako som mu napisala ze som poslala balik 😠 😖
@michelleuk ked ti tie peniaze nabehli, tak to nemôže byť možné bez toho, aby ťa kontaktovala banka
@nibiru v "o čo som prejavila záujem" mám len inzeráty iných predajcov, o ktoré som prejavila záujem, tam mi ostáva celá konverzácia s predávajúcou, aj ked sa napr. nedohodneme a ona ma ako záujemcu vymaže z inzerátu.. v "zmazané inzeráty" sú len moje inzeráty, ktoré som predala, alebo zmazala z iného dôvodu 😉
Zienky,davajte si pozor na uzivatelku tamar77 alias Tamaru Macečkovu,Gorlicka 10,Bardejov 085 01.Objednala si u mna veci za 19 eur,poslala adresu,ale peniaze ani za niekolko tyzdnov nebola schopna previest.Na spravy neodpovedala,ale ked som jej po poslednom upozorneni,na ktore samozrejme zase nezareagovala,napisala negativne hodnotenie,"zobudila sa "a zrazu mi ho napisala tiez,samozrejme nepravom.Obvinila ma,ze som nespolahliva krava,ktora ju obrala o 23 eur,ktore mi vraj previedla a pritom moje cislo uctu ani nemala.Postazovala som sa adminovi emjee a ta bola taka mila,ze celu situaciu preverila a nakoniec sa to vyriesilo.Ale najvacsi gol bol,ked sme zistili,ze pod tym uzivatelskym menom sa skryva len 12 rocna pubertiacka,ktora asi v tieto dazdive prazdninove dni nema co robit,tak si vyplna cas takymito podvodmi.Pisem podvodmi preto,lebo ked jej admin navrhla,aby jej napisala moje cislo uctu a tym potvrdila svoje slova,to decko kontaktovalo moju poslednu zakaznicku a mamilo od nej moje cislo uctu s tym,ze ak jej ho posle,na oplatku si ona u nej objedna veci.Lenze mala smolu,lebo s tou maminkou sme robili len vymenny obchodik,takze moje cislo nevedela a bola taka zlata,ze ma na to hned upozornila.To Tamaru nakoniec usvedcilo,lebo poslala adminovi az 3 "moje" cisla uctov - bohuzial pre nu a nastastie pre mna,ani jedno si netipla spravne.Som rada,ze sa tieto peripetie uz skoncili a podarilo sa mi ocistit moje meno,lebo okrem MK som registrovana este na dalsich 3 bazarikoch a vsade mam len kladne hodnotenia,ci uz ako predavajuca,kupujuca alebo vymienajuca.
@jaja20 no takto toto je sila,fakt tie deti nemaju čo robiť ☹ ešteže sa to vyriešilo 🙂
To teda ano a som za to emjee fakt vdacna.

@sisaha nech ich admin zastaví tak ako na MMb alebo lepšie nech si ľudia vstupia trochu do seba ....