icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zanika1983
29. feb 2012

poradte mi prosim...niekde sa uz pisalo, ale neviem najst tu temu...ako najlepsie poslat kocik a ake je postovne?

pastelka74
29. feb 2012

@zanika1983 ...ja som tu kupovala kočiar,ale šli sme si poň osobne...myslím že to je najlepšie,nie je nič lepšie ako si pekne všetko obzrieť,pochytkať,vyskúšať..lebo potom vznikajú iba blbé nedorozumenia...ako som tu pred chvíľou čítala,ale to bol čistý"ošuk" od tej dotyčnej....neviem,určite by som volila iba osobne,samozrejme v rámci svojich možností,sama tu mám inzerát na kočiarik,som ochotná ho aj do určitých km priviezť,ale radšej osobný odber,aj by som zlavila...ale to je už do inej témy,prepáčte 😀

luciferova
29. feb 2012

@mandragora22 a to nie je zavadzanie, ked napisem inu velkost ako je na etikete? Lepsie by bolo napisat udaj velkosti od vyrobcu a do textu uviest, ze je to mensie/vacsie ako je uvedene a vy ste to nosili vtedy a vtedy. Za jedno - kazde dieta je ine a to, co moze byt jednemu male, moze byt inemu akurat, no a po druhe - niektore mamicky tu znacku poznaju, aj velkostne a rataju s tym 😉 a este jedna vec - ja osobne by som bola dost nastvana, keby mi vecicka prisla o cislo vacsia, asi tu vec potrebujem teraz, ked som sa ju rozhodla kupit, nie o polroka, kedy uz moze byt aj uplne ine rocne obdobie a vec bude odlozena v skrini...🙂

Takze uviest velkost ako pise vyrobca s rozmermi, prip.poznamkou 🙂

luciferova
29. feb 2012

@zanika1983 cez kuriera (aj na poste sa da, ak je mamina z dediny, objedna si ho a pride ku nej pre kocik), aj poistit, cenovo rataj okolo 10€

zanika1983
29. feb 2012

@luciferova dakujem, aj ja som rozmyslala nad kurierom...a zabalit do krabice??alebo?
@pastelka74 to by som bola aj ja rada, keby to bol osobny odber, ale su zdaleka, tak preto posta a tiez som citala, ze boli nedorozumenia, tak dufam, ze bude vsetko OK.

mandragora22
29. feb 2012

@luciferova no presne tak som to myslela, len som sa tak rozpisala, ze som sa az zamotala. chcela som tym povedat, ze vzdy uvediem velkost podla stitku, avsak do textu uvediem, ze podla mna je ta 92-ka pre maximalne 85 cm dlhe dieta, pretoze tie velkosti by mali byt cislovane podla dlzky dietata a ked raz vidim, ze moje 85 cm dieta uz nenavlecie tu "stitkovu" 92-ku, tak nebudem cusat ako voš pod chrastou, ale to jednoducho do textu uvediem 🙂 podla mna je sakra zavadzanie prave to, co sa stalo osobne mne, ze ocislovane bolo 86 a po premerani som zistila, ze do toho nenavlecies bezne, priemerne mozno 3-mesacne dieta. pritom som sa pytala, ci to nie je omyl, ci to nemala byt nahodou 68-ka? ze nie, ze to je cislo 86, tak dovi-dopo... 😝

luciferova
29. feb 2012

@zanika1983 kupovala som takto kociky 2x a 2x mi prisli zabalene v igelitoch. ak mas skatulu, je to len plus.
@mandragora22 😉

little84
29. feb 2012

@zanika1983 @danielllka presne,mozno si mysli ze sa kvoli tomu neozvem alebo si to vobec nevsimnem,ale preratala sa,lebo ja si davam vzdy posielat doporucene a hned mi bolo cudne preco postarka nechcela popdis 😒

little84
29. feb 2012

@yvetulka @heni79 tak ja teda skusim napisat IP ale moc tomu neverim,ze mi ich vrati,kedze jednu moju spravu uz uplne odignorovala.. 😠 aspon tolko mohla napisat,ze prepacte..hned by som to inak brala,ved mylit sa mozme ale ona si zjavne mysli,ze to je ok neodpisat..

vivusika
29. feb 2012

@zanika1983 ja som dva krát posielala kočíky. Raz zabalený v originál krabici a raz v igelite. Posielala som cez poštu kurierom lebo mali nad 15kg a postovne aj s poistením bolo cca 10€.

zanika1983
29. feb 2012

@vivusika a to si vsetko zvlast zabalila do igelitu?..takze to zoberiem na postu a poviem, ze kurierom? 🙂

vivusika
29. feb 2012

@zanika1983 ja som posielala športový kočík + nánožník+taška+slnečník, urobila som z toho jeden balík. Kúpila som si tie veľké vrecia na odpad, poriadne zabalila, polepila lepiacou páskou, nalepila papier A4 kde som mala napísané adresy. A odniesla na kuriersku službu, u nas to pošta neposkytuje, oni majú zvlášť pracovisko, neviem ako u vás.

luciferova
29. feb 2012

@vivusika
@zanika1983 ak to u vas posta neposkytuje, kurier by mal pre to prist k vam 🙂

vivusika
29. feb 2012

@luciferova mne na poste povedali, ze si to tam mam zaviezť, a my mame u nás take trafené pracovníčky, že s nimi sa dohadovať, tak som radšej išla 😉 mne stačí, keď tam musím chodiť s balíčkami alebo keď mne niečo príde a prinesú mi to domov, už mi aspoň nenechávajú žlté lístky odkedy som s nimi robila poriadok...

luciferova
29. feb 2012

@vivusika vypytaj si cislo na kuriera 🙂

vivusika
29. feb 2012

@luciferova už mám 🙂

luciferova
29. feb 2012

@vivusika a co ti povedal? nepride pre to?

vivusika
29. feb 2012

@luciferova ja to teraz nepotrebujem 🙂 keď som potrebovala tak som ho nemala a balík som tam priviezla a číslo som si vtedy zistila.

luciferova
29. feb 2012

@vivusika jaj, pardon, já se spletla 😉

vivusika
29. feb 2012
hanule24
1. mar 2012

@tereza79 ja som pisala adminovy aby mi zle hodnotenia vymazal pteto mam iba dobre

stanislavao
1. mar 2012

@zanika1983 kocik poslite kurierom. slovenska posta ma sluzbu Expres kurier, zakladne postovne je 6,60 - asi do 10 kg. na webe najdete aj presny cennik. tu je link
http://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier
staci to poriadne zamotat do baliacej folie a prilepit nejaky papier, kde by bola adresa. odnesiete to na postu - nie kazda to berie, ale v mestach beru. ak nemate moznost ist na postu, kuriera si objednate domov. je tam nejaky priplatok. inak si neviem prestavit kocar posielat.

gabika7706
1. mar 2012

@mandragora22 ta hviezda nebola nahodou z Popradu? Pamatam par rokov dozadu p. J. Vankovu, to bola "dobierkova" hviezda na mimibazare

pastelka74
1. mar 2012

@zanika1983 ...ešte k tomu kočiaru,mám kamarátku na pošte a tá mi ukazovala,zabalený kočiarik v čiernom igelite a v tej bublinkovej folii....ale to bol golfáč,neviem o aký druh kočiarika sa jedná u teba....

luciana157
1. mar 2012

ja som posielala kocik v krabici od televizora postou ako balik.

zabka8423
1. mar 2012

ja cakam na jednu knihu od pondelka. mam podacie cislo, vcera sme to s predavajucou cekli na sledovanie zasielky a normalne vybehlo, ze podane vtedy a vtedy, aj hodina a este to vcera viselo na poste u nich. parada co? a to je prosim pekne doporucena zasielka a nikto sa neunuva 3 dni ju posunut na dorucenie. pockame este dnes a budeme s predavajucou asi robit cirkus. toto neni mozne.

zanika1983
1. mar 2012

@pastelka74 moj je dvojkombinacia, to bum musiet zabalit vsetko zvlast :-/, pojdem na tu postu sa opytat, aby ma s tym nevratili nahodou 🙂

monickapd
1. mar 2012

NEODPORUCAM expres kuriera slovenskej posty!!! maximalne sklamanie, niektore z vas vedia o com pisem, ak by maminka co mi kocik predala nakoniec neustupila, prisla by som o sto eur.... Kocik mi kurier rozbil, pre reklamaciu sa tyzden neunuvali, az ked so hrozila na poste policiou sa to rozbehlo, pan z expres kuriera mi rovno povedal, ze na reklamaciu mozem zabudnut, takze ani kocik, ani peniaze. Pristup ako v stredoveku!!!! Fuj hroza.
Ina kurierska spolocnost na margo, kocik beru LEN v krabici, co schvalujem, takto ho nemoze nik zle zabalit a kurier rozbit, prisli si pre to az do bytu, oni vypisali papiere, proste sto a jedno.
Keby som nemusela, v zivote na slov.postu nevkrocim, nehovoriac o tom, ze postarka mi nenosi ZIADNE zasielky, vzdy hodi zlty listok.......az kym ju nenapadnem! a ma k tomu blizko.....vrcim.....

monickapd
1. mar 2012

neexistuje posielat kocik v igelite..zeny..ved ak sa to rozbije kto nesie zodpovednost? to nevazi 5kil...nechapem tu nezodpovednost.........

annie13
1. mar 2012

Baby prosim Vas aké mate banky ja teraz kukam ze mi strhli za vedenie uctu 5 eur a za poplatky nad ramec konta 1,8 niejeto vela??
@babenky

rozoberali ste to tu minule tak ma napadlo sa na to pozriet a je to nejak moc nie