Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gabika7706 nie, niekde tusim od kosic, ale nepamatam si presne. ajaj, takych tu najdeme 😉
@monickapd Tak to mas riadne brutalnu skusenost. Ten kociar si mala v krabici ci ako?? Ja zas musim pochvalit nasu pobocku posty, lebo baliky (dobierky)tu rozvaza pan s autom, postarka je OK, len ma prekvapilo, ze balicek, ktory mi pride obycajnou triedou mi dava len tak na schodiste, polozi a odide. Zatial sa mi nestalo, ze by ho niekto vzal... Dufam, ze ked sa to niekedy zopakuje, tak ho aj tam najdem 🙂.
@mimca20 bol len v igelitovom vreci..asi dvoch, troch...vsetky umele casti boli hmatatelne a malo to 20kg, cize ak sa to obije o auto, praskne to. To je normalne a ja chvalim maminu za to ze mi 100eur vratila nakoniec a zobrala si kocik spat...je to neprijemna situacia, ale sme dospele a nedame tazku vec do igelitu predsa!!! To da rozum..a chvalabohu to seriozna kur.firma ani nevezme..dobre robia.
@zanika1983 ...to bude asi najlepšie....skús dhl...sú síce drahý ale spolahlivosť....kámoška má overené... 😉
@pastelka74 kupujuca si akurat vybrala sl postu, no uvidim..ona si zitovala poplatky atd..
@hanule24 lenže ste museli vedieť že nemáte peniaze už keď ste to objednala,ja som vám písala že zoženiem krabicu a pôjdem vám to poslať,nechali ste ma,potom som vám písala že som poslala kočiar a napokon ste ma oklamala že ešte neprišiel.Nemáte peniaze a objednáte si 2 kočiare,nerozumiem prečo...
ahojte....ja som pred týzdnom zaplatila jednej mamičke za body a body nikde a samozrejme ticho.po týzdni sa na moje urgovanie ozvala,ze su prazdniny a dá mi vedieť kedy to posle.no uplne ma dorazila.to kedy mi chce poslat.urcite ked aj ona niečo kupuje chce to mat doma co najskôr.mne ked zaplatia okamzite idem na postu.pokial mi to posle možno ze mi aj decko z toho vyrastie. 😀 😀 😀.....dakujem ...miriam3....
@monickapd ja musim oponovat - posielala som kocik tiez cez kuriera slov. posty a nemam jednu zlu skusenost... zabaleny bol v poriadnej davke folie a aj spagat na lepsiu manipulaciu...
a este podotykam - ak sa nieco posiela cez kuriera, lebo je to tazsie, drahsie.. tak nechapem preco sa to neda poistit... cez kuriera je do nejakej sumy v cena a nad sa da tiez za maly priplatok...
ja napr. aj ked posielam obyc. baliky, tak vzdy rozmyslam nad tym aka je cena za postovne a v pripade reklamacie kolko by mi vratili.. lebo pri vacsom baliku za vyssiu sumu by som automaticky -aj ked na svoje naklady - davala poistit 😉 lebo jeden nikdy nevie 😉
@cukor tak jej napiste, nech vam vrati peniaze, ze ste body chceli hned. jejda, ved ked predava a dostane peniaze, tak mu si mat nejaku zodpovednost voci kupujucej a poslat jej vec cim skor. alebo vas mala na to dopredu upozornite, ze objednajte si radsej o cislo vacsie, lebo to posle az po prazdninach.
@cukor jejda a mna mrzi, ked nestihnem ist na postu v ten den, ked mi nabehne platba. lebo ak pride az poobede, tak uz postu nestiham, ked je eln do pol 3 a maly nahodou spi. toto je uz vrchol. alebo viete co sa stava este casto? ze objednate, zaplatite a nic. a az po niekolkych urgenciach, ked dotycna pochopi, ze jej nedate pokoj, tak to posle. cize ona ani nemala vobec v plane to poslat povodne. na nervy mi to ide. to su neskutocne spekulatky. a niekedy aj zabudnem, co vcerto som objednala. ale nastastie, ja si to vzdy znacim, aby mi vsetko prislo a urgujem, urgujem, urgujem.
@maja19860 takže hanule24 si objednala kočík odo mňa aj od ďalšej panej na MK,samozrejme ani jeden neprebrala,uprosila na dobierku vraj aby pre to nemusela ísť do mesta,keď som pozerala jej hodnotenia tak tam mala samé kladné,aj to že preberá dobierky, tak som sa nebála 😢 😢 až po odoslaní kočiara sa tam zjavilo hodnotenie ktoré napísala v ten deň pani ktorá jej kočiar poslala tiež.Prestala so mnou komunikovať,až keď sme ju nahlásili adminovi a ten jej blokol bazár , tak sa mi ozvala že sa ospravedlňuje že nemá peniaze aby som sa nehnevala a aby som jej prepáčila a blablabla.potom som začala hľadať po nete a fórach a natrafila som na vás,ja tomu nerozumiem čo z toho má...alebo je task hlúpa že jej nedochádza čo robí.a akonáhle jej admin zablokoval bazár tak už v diskusiách zháňala,či jej nevie niekto poradiť ako si má založiť nový login atď.ja som popísala kde sa dalo,že je podvodníčka a klamárka.
@cukor veru.. ja som si na mmb objednala tričká (už som to tu spomínala), jedno prišlo celkom iné, ako som objednala, druhé fľakaté (v popise bolo, že veľmi dobrý stav), aj to mi došli až po tom, ako som mamičke písala, že či už teda poslala (keďže v podmienkach mala, že doba dodania je 3-7 dní a na ten 7. deň som ešte nič nemala), došli mi až na 10. deň, dohodli sme sa na vrátení peňazí, tričká som jej poslala okamžite naspäť a prešiel týždeň a peniaze stále nemám 🙂 Po mojej otázke, či namňa nezabudla, odpísala, že nezabudla, ale nestíha 😀 Tak už keď nestíha niekto ísť na poštu- ale sadnúť ku notebooku a previezť peniaze.. keď stíha odpísať na správu 😝
dobrý den, maminy možem jednu radu.v poslednej dobe mám česť s osobami ktoré by len zjednávali a zjednávali ☹ Som z toho na nervy už.Naozaj.Poradte mi.Predavala so m tu dva svetríky za 10€ oba su vdobrom stave tak som ponúkala za oba 10€ no jedna pani mi písala že by chcela len jeden tak som teda pristupila iba na jeden,no jej sa zdalo 5€ vela za jeden aj ked som ju upozornila že si vybrala práve ten krajší teda taký farebnejší lebo ten druhý bol taký strohý iba zelený,no tamten mi každý obdivoval že aké krásne farby má,no ako vravím ť€ jej bolo vela tak som povedala 4,5€ no aj to jej bolo vela,Tak nakoniec ma ukecala na 4,5€ s tým že poštovné uhradím ja.Pristupila som aj ked poštovné bolo za pletený svetrík na zips až 1€.Takže som na tomto svetríku až tak nezarobila.NO dnes mi nechala správu typu som neposkojná.Vratte mi peniaze je ževraj vyžmolkovaný,a dokonca aj zodratý na páse a rukávoch.No s tým ja teda vobec nesuhlasím,minižmolky má ako každý iný pletený svetrík ktorý operiete ale že zodratý??A chce vratiť peniaze.A čo mám aj spraviť?chcem problém vyriešiť kladne.Tak som jej napísala abvy mi poslala fotky že ja som si neni vedomá aby bol zodratý či extra vyžmollkovaný.Ja som ho až tak velmi nenosila aby bol v takom stave ako opisuje...A čo teraz?radte mi prosím 😖 ach jáj som zufala.necem si tu robiť problémy,či nedaj bože zarábať neaké 3,5€ na zlej veci.
aha už vidím dakujem tak dám sem a možte to aj vy okomentovať?či fakt som tak sprostá a predala poškodenu vec za 3,5€??
tak čo poviete??je tu niekto?ako to riešiť?napísala som zatial adminovi aj sem som prišla po rady ☹ 😒
@janicka11 to je špekulantka, nič jej nevracaj, nech pošle tovar a ty jej vrátiš peniaze, samozrejme bez poštovného, keďže ho neplatila 😉

@annie13 mne tak isto-mam VUB:-/