icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

poleva
1. mar 2012

@janicka11 ja by som sa s nou ani nebavila...má ho za pár drobných,nech si ide do obchodu,či tam kúpi svetrík za 3 eur.že sa nehanbí,

janicka11
1. mar 2012

@martinka17 len ja prave nevidím zmysel v tom---prečo jej mám vratiť peniaze ked aj v podmienkách mám napísané že tovar spať neberiem a nepristupujem nato že je poškodený ☹ ☹

janicka11
1. mar 2012

@poleva ved to že keby som zan aspon 10€ pýtala no ja som pristupila n ajej podmienky a teraz toto... 😢

heni79
1. mar 2012

@janicka11
Ahoj.
Podľa mňa sa z tej fotky nedá dokopy nič posúdiť 😅 , no pokiaľ si si vedomá, že svetrík je ok, tak kupujúcej napíš, že si jej dala zľavu, uhradila si poštovné a sveter je ok.
Ak trvá na svojom, nech najprv svetrík pošle, keď príde, uhradíš jej cenu, ktorú si zjednala, bez poštovného.

janicka11
1. mar 2012

@heni79 no ako som už vyššie napísala inzerát som zamazala a fotku stiahla z toho zmazaného inzeráta preto ukazuje fotka sa taká menšia fotka je originál inak nnormálna,dá sa priblížiť.preto som napísala adminovi nech to mrkne on.keby tam su chyby objaví ich.

martinka17
1. mar 2012

@janicka11 ak nechceš vracať späť peniažky, tak nemáš čo riešiť 😉 Neboj, ak by si napísala vrátenie tovaru, už by to špekulovala, zrazu by našla niečo iné, prečo by chcela zľavu 😵

heni79
1. mar 2012

@janicka11
A ešte jednej veci nerozumiem, prečo si vlastne tak spustila z ceny a ešte aj uhradila poštovné? 😕
Neber to v zlom, iba sa pýtam. Ja som sa so zjednávaním ešte nestrtetla, ale myslím, že by som neustúpila.
Raz jedna pani véééľmi chcela na dobierku, že po zlých skúsenostiach s platbou na účet. Tak som jej napísala, že na dobierku neposielam. Tak tlačila, že či si to nerozmyslím. Tak som jej odpovedala, že nie a ďakujem za záujem.
Viac sa neozvala. Overal som predala do dvoch dní inej mamičke. 🙂

janicka11
1. mar 2012

@martinka17dakujem za rady, 🙂
@heni79 a to čomu nerozumieš ti velmi lahko a rýchlo odpoviem. ☹ Ja som prsote taká ked si kukneš celý moj bazar tak to možno sama pochopíš že ja naveciach ani extra nechcem zarobiť.Mám tam veci v rozmezí asi do 10€ a to je najvačšia suma len za jednu bundu ktorá je kao nová.Inak mám skoro všetko tak po eure,dvoch eurách.Napísala že si nemože dovoliť viac,že n aučte viac nemá že mi može poslať len tie 4,5€a kedže som ten inzerát mala už dlhšie nik sa neozýval nikdy nan,tak som pristupila na to že predám aspn ten jeden a ešte som jej aj zlavu dala že bez poštovného to som zaplatila ja(1€)...Preto!!Ja si nepotrebujem vytvárať neaké spyknutia voči 3,5€ ale príde mi to blbé celé

danielllka
1. mar 2012

@janicka11 ak máš v podmienkach, že tovar späť neberieš, tak máš právo ho späť nevziať, alebo môžeš požiadať pani, nech Ti svetrík vráti (na vlastné náklady) a vrátiš jej sumu, ktorú za tovar zaplatila- čiže 3,50, keďže poštovné stálo 1 euro 😝

janicka11
1. mar 2012

@danielllka no ako som napísala ja som pristupila na jej podmienky že predám h o za 4,5€ ale ona povedala že viac nedá zan.tak som povedala že poštovné zapaltím ja ale to ma stálo 1€...Takže ako by som ho dala len za 3,5€..chápete? ☹ ano mám to tak od začiatku napísané ja som podmienky nikdy nemusela meniť mám to tak stále že veci spať neberiem.ja ked som tiež bola s niečím sklamaná teda vecou čo som si tu kupila,chcela spať peniaze tiež sa namna každý vykašlal 😠

bodka13
1. mar 2012

@janicka11 ono je to síce pekné,že nechceš na nikom zarábať ...ale je na tebe či spustíš z ceny alebo nie...no a ak si to niekto nemôže dovoliť,tak mu predsa 1/2 nebudeš platiť ty 😉 musíš byť tvrdšia a neustúpiť ...a ten inzerát si tam mala možno dlhšie ale ako 2 kusy za jednu cenu(tak si písala) takže ústupok bol aj to že si jej predala iba jeden pulóver 😉

heni79
1. mar 2012

@janicka11
Si skrátka doplatila na svoju dobrotu. To ma štve, že vždy tie, čo chcú obchodovať poctivo, na to doplatia. 😒
Ja tiež predávam veci za pár eur, lebo nemáme harmonikový byt a už nám to padá na hlavu. 😅 A to malá bude mať iba dva roky. 😅

janicka11
1. mar 2012

@bodka13 ved hej ved som to už aj vyššie spomínala že vo viac veciach som ustupila...a teraz nato doplatím len ja.mám pocit že sa tu snažím byť len dobrou a nakoniec som aj tak zlou prenu 😖 ach jáj

janicka11
1. mar 2012

@heni79 presne tak vždy sem pichnem to,čo už nevyužijeme.....to je to a vždy za pár korun.t podla mna neni extra zárobok tých 3,5€ ☹ teraz toto.☹

bodka13
1. mar 2012

@janicka11 pozri ono sa to dá vyriešiť aj tak,že je tie € za pulover vrátiš a znovu si ho dáš do bazárika za 5€ 😉 ...ale kupujúcej by som napísala neutrálne hodnotenie,že hoci si pristúpila na jej podmienky (predaj 1 kusa,zľava,zaplatenie poštovného) hľadá ďalšiu zámienku na vrátenie tovaru,ktorý zodpovedá popisu pri predaji 😉 teda nie je poškodený a zničený

janicka11
1. mar 2012

@bodka13 jasné dá sa to aj tak vyriešiť no ja si počkám čo mi odpíše ona a aj admin,a uvidí sa dalej.čo poviete?

danielllka
1. mar 2012

@janicka11 no ja chápem, chápem 🙂 práve preto píšem, že by som jej poslala len tých 3,50 za tovar, keďže aj poštovné niečo stojí.. a ako píše @bodka13, hodíš si ho naspäť do predaja za 5 ečiek 😀

monickapd
1. mar 2012

@fukylove kladne skusenosti ma vela ludi..mne ide o to, aby ked sa nieco stane, to riesili patricne tak, ako sa na slov.postu patri.....a nie vykaslat sa na cloveka.. ja si robim vzdy usudok az po zlej skusenosti...a nie je vela ferov.firiem..aj ked najdu sa.. 😉

monickapd
1. mar 2012

@janicka11 ja by som nezobrala spat..len s principu..preco by som mala..lebo ? 😎

traktor
1. mar 2012

@janicka11 pozrela som fotky od nakupujucej, myslim, ze svetrik je ok..tie par nitky co tam trcia, to je myslim normalne, kedze bol svetrik noseny..odstrihnut a hotovo..toto by som neriesila, je to pekny noseny stav

fukylove
1. mar 2012

@monickapd 🙂 ja len ze ak si dobre pamatam, tak zasielka nebola poistena... 🙂 preto je pri drahych veciach rozumenejsie aj poistit, ak sa nieco stane... 😉

a co sa tyka svetrika @janicka11 - ja suhlasim s tebou @monickapd, ak bol skutocne OK pri posielani a boli poskytnute vsetky tie ustupky, nevidim dovod preco ho brat naspat... a ak som spravne pochopila - pani za tovar zaplatila 4,50 - tak ak zobrat naspat,, tak za tuto cenu.. ja sice beriem ze postovne nieco stoji, ale! ... pride mi to ako nakupovanie v e-shope... prisiel tovar, ktory je OK no z nejakeho dovodu ho chcem vratit... a tak mi firma vrati akurat cenu za tovar a nie za postovne a tiez nie postovne, ktore ma to stoji zaslat im to naspat... 😉 😉 😉

bodka13
1. mar 2012

@traktor aj kupujúca dala niekam fotky?

monickapd
1. mar 2012

@fukylove ano nebola..predavajuca to nepoistila..

janicka11
1. mar 2012

baby ja mám dosť pani chce vratiť peniaze a nechce si priznať chybu že svetrík nieje poškodený pridala si aj album dke každá píše že je pekný nepoškodený a ☹ ☹ ona takto...

heni79
1. mar 2012

@janicka11 Kde to pridala? Aký má nick?

monickapd
1. mar 2012

@janicka11 to je ale jej problem 😉 nebud smutna, kasli na to.. ak Ti da negatko, admin Ti ho zmaze ak bolo dane nepravom.. ludia vedia byt svine, treba si zvyknut....

janicka11
1. mar 2012

tak babulky moje dakujem.ZLATY MODRY KONIK 😀 😀 Je poprobléme,nie len ja ,ale dovolím si poevdať že pani pridala album kde nafotila 12 fotiek svetríka čo som jej predala za 3,5€ podotýkam kde neboli žmolky ale 2 zatrhnutia ktoré obyčajnou ihlou napraví,ak ma tam osočila ako neaku...sa nakoniec kladne vyriešilo!!!pani fotky zmazala,lebo jej to komentovali viaceré uživatelky s tým že svetrík je krásny a aj oni by brali taký za 3,5€ hned.a že mu nič nieje.Samozrejme už album neexituje!!čo dodať??
@monickapd ty si tiež komentovala ten albumík že?takže povedz že neklamem a že už neni že je zmazaný a akždý tam dával len statusy jej aký pekný 😀

monickapd
1. mar 2012

@janicka11 ja? nie..ja ani neviem o koho ide 😉 😉

janicka11
1. mar 2012

@monickapd prepáč momentík mrknem si tých ludí prvý bol anjelicek26 velmi známa ta hned že aké poškodenia je krásny 😀

janynkaaa
1. mar 2012

@janicka11 svetrik som videla v albume,bol v krasnom nosenom stave, a tie zatrhnutia sa daju laho upravit...... nic jej nevracaj 🙂