Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martinka17 len ja prave nevidím zmysel v tom---prečo jej mám vratiť peniaze ked aj v podmienkách mám napísané že tovar spať neberiem a nepristupujem nato že je poškodený ☹ ☹
@janicka11
Ahoj.
Podľa mňa sa z tej fotky nedá dokopy nič posúdiť 😅 , no pokiaľ si si vedomá, že svetrík je ok, tak kupujúcej napíš, že si jej dala zľavu, uhradila si poštovné a sveter je ok.
Ak trvá na svojom, nech najprv svetrík pošle, keď príde, uhradíš jej cenu, ktorú si zjednala, bez poštovného.
@janicka11 ak nechceš vracať späť peniažky, tak nemáš čo riešiť 😉 Neboj, ak by si napísala vrátenie tovaru, už by to špekulovala, zrazu by našla niečo iné, prečo by chcela zľavu 😵
@janicka11
A ešte jednej veci nerozumiem, prečo si vlastne tak spustila z ceny a ešte aj uhradila poštovné? 😕
Neber to v zlom, iba sa pýtam. Ja som sa so zjednávaním ešte nestrtetla, ale myslím, že by som neustúpila.
Raz jedna pani véééľmi chcela na dobierku, že po zlých skúsenostiach s platbou na účet. Tak som jej napísala, že na dobierku neposielam. Tak tlačila, že či si to nerozmyslím. Tak som jej odpovedala, že nie a ďakujem za záujem.
Viac sa neozvala. Overal som predala do dvoch dní inej mamičke. 🙂
@martinka17dakujem za rady, 🙂
@heni79 a to čomu nerozumieš ti velmi lahko a rýchlo odpoviem. ☹ Ja som prsote taká ked si kukneš celý moj bazar tak to možno sama pochopíš že ja naveciach ani extra nechcem zarobiť.Mám tam veci v rozmezí asi do 10€ a to je najvačšia suma len za jednu bundu ktorá je kao nová.Inak mám skoro všetko tak po eure,dvoch eurách.Napísala že si nemože dovoliť viac,že n aučte viac nemá že mi može poslať len tie 4,5€a kedže som ten inzerát mala už dlhšie nik sa neozýval nikdy nan,tak som pristupila na to že predám aspn ten jeden a ešte som jej aj zlavu dala že bez poštovného to som zaplatila ja(1€)...Preto!!Ja si nepotrebujem vytvárať neaké spyknutia voči 3,5€ ale príde mi to blbé celé
@janicka11 ak máš v podmienkach, že tovar späť neberieš, tak máš právo ho späť nevziať, alebo môžeš požiadať pani, nech Ti svetrík vráti (na vlastné náklady) a vrátiš jej sumu, ktorú za tovar zaplatila- čiže 3,50, keďže poštovné stálo 1 euro 😝
@danielllka no ako som napísala ja som pristupila na jej podmienky že predám h o za 4,5€ ale ona povedala že viac nedá zan.tak som povedala že poštovné zapaltím ja ale to ma stálo 1€...Takže ako by som ho dala len za 3,5€..chápete? ☹ ano mám to tak od začiatku napísané ja som podmienky nikdy nemusela meniť mám to tak stále že veci spať neberiem.ja ked som tiež bola s niečím sklamaná teda vecou čo som si tu kupila,chcela spať peniaze tiež sa namna každý vykašlal 😠
@janicka11 ono je to síce pekné,že nechceš na nikom zarábať ...ale je na tebe či spustíš z ceny alebo nie...no a ak si to niekto nemôže dovoliť,tak mu predsa 1/2 nebudeš platiť ty 😉 musíš byť tvrdšia a neustúpiť ...a ten inzerát si tam mala možno dlhšie ale ako 2 kusy za jednu cenu(tak si písala) takže ústupok bol aj to že si jej predala iba jeden pulóver 😉
@janicka11 pozri ono sa to dá vyriešiť aj tak,že je tie € za pulover vrátiš a znovu si ho dáš do bazárika za 5€ 😉 ...ale kupujúcej by som napísala neutrálne hodnotenie,že hoci si pristúpila na jej podmienky (predaj 1 kusa,zľava,zaplatenie poštovného) hľadá ďalšiu zámienku na vrátenie tovaru,ktorý zodpovedá popisu pri predaji 😉 teda nie je poškodený a zničený
@monickapd 🙂 ja len ze ak si dobre pamatam, tak zasielka nebola poistena... 🙂 preto je pri drahych veciach rozumenejsie aj poistit, ak sa nieco stane... 😉
a co sa tyka svetrika @janicka11 - ja suhlasim s tebou @monickapd, ak bol skutocne OK pri posielani a boli poskytnute vsetky tie ustupky, nevidim dovod preco ho brat naspat... a ak som spravne pochopila - pani za tovar zaplatila 4,50 - tak ak zobrat naspat,, tak za tuto cenu.. ja sice beriem ze postovne nieco stoji, ale! ... pride mi to ako nakupovanie v e-shope... prisiel tovar, ktory je OK no z nejakeho dovodu ho chcem vratit... a tak mi firma vrati akurat cenu za tovar a nie za postovne a tiez nie postovne, ktore ma to stoji zaslat im to naspat... 😉 😉 😉
baby ja mám dosť pani chce vratiť peniaze a nechce si priznať chybu že svetrík nieje poškodený pridala si aj album dke každá píše že je pekný nepoškodený a ☹ ☹ ona takto...
tak babulky moje dakujem.ZLATY MODRY KONIK 😀 😀 Je poprobléme,nie len ja ,ale dovolím si poevdať že pani pridala album kde nafotila 12 fotiek svetríka čo som jej predala za 3,5€ podotýkam kde neboli žmolky ale 2 zatrhnutia ktoré obyčajnou ihlou napraví,ak ma tam osočila ako neaku...sa nakoniec kladne vyriešilo!!!pani fotky zmazala,lebo jej to komentovali viaceré uživatelky s tým že svetrík je krásny a aj oni by brali taký za 3,5€ hned.a že mu nič nieje.Samozrejme už album neexituje!!čo dodať??
@monickapd ty si tiež komentovala ten albumík že?takže povedz že neklamem a že už neni že je zmazaný a akždý tam dával len statusy jej aký pekný 😀

@janicka11 ja by som sa s nou ani nebavila...má ho za pár drobných,nech si ide do obchodu,či tam kúpi svetrík za 3 eur.že sa nehanbí,