Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@heni79 pridávam svoju skúsenosť - jedna pani chcela odo mňa nohavice, ktoré mám na mmb, že darujem za poštovné a dotyčná za týždeň nevedela poslať 1,20€ , potom už ani nereagovala, tak som jej len napísala, že ju ruším a že to radšej nejdem hodnotiť, pretože je nová, ale asi som to mala spraviť, aby ostatné mamičky vedeli, čo ich čaká po stretnutí s ňou
predtým som predávala úplne nový zimný komplet, ozvala sa jedna, že ho chce pre neter - mesiac ma naťahovala za miery, potom že či nedám zľavu (stál 10€ + poštovné), tak som poslala za 10 s poštovným a nakoniec mi vypisovala, ked ho už mala doma, že komplet je špinavý a že má dierky... nikdy nebol nosený, a pritom som ho oprala...asi čakala, že jej pošlem peniaze, už bola doslovne drzá, tak som sa prestala nakoniec ozývať, hodnotenie mi nedala, jedna chcela kočík na dobierku, že ho súrne potrebujú...vrátil sa mi
poučila som sa a už nezjednávam s cenami, iba pri väčšom odbere, na dobierku neposielam a hodnotím až keď ja dostanem hodnotenie, ale samozrejme keď nakupujúca nešpekuluje a všetko ide krásne ako po ľade, veľmi rada dám hodnotenie ešte skôr ako ona mne 😉
@tanyja no tak vam nezavidim. tolko zlych skusenosti. ja som mala jednu zlu skusenost a nastastie som sa poucila tu vo fore a dobierku v ziadnom pripade, zlavu dam, ale rozumnu, ale nastastie na klamarku som este nenatrafila. ak nepocitam tu jednu zlu skusenost. vela stastia.
@stanislavao to bolo už dávnejšie a od vtedy som opatrnejšia a už sa len smejem na takých, ktoré sa dohadujú za pár drobných : predávam gumáky po malom, PC bola 9,90 teraz 4 + pošta a dotyčná, že mi dá 3 aj s poštou, no a čo som ja charita?
@janicka11 nezabudni jej dať negatko, že je špekulantka, aby aj iné nenaleteli 😉
@tanyja jasnééé no pekne-.aj mne dosťčasto stopnu či zastavia atd... 😖
@martinka17 síš že mám?aj by som dala,ale ked mi ho pychne aj ona?poradte čo krásne jej napísať do hodnotka teda?
@janicka11 ja som si to tiež stihla pozrieť a okomentovať... svetrík nebol žmolkový, mal tam asi dve vytiahnuté očká... to je celé... žmolky by boli určite väčší problém, lebo tie, ak nemáš odžmolkovač, neodstrániš, ale tieto nitky stačí háčikom pretiahnuť na rub a svetrík je ako nový... skutočne, za cenu 3,5 eur krásny
@lulana79 dakujem nie som tu sama čo si to myslí je to super počuť aj z iných ust že nie som vinná a nepredala som zničený či poškodený svetrík. ☹ juj niektoré mamy radčej nech sem nechodia ked si predstavuju len nové veci nech chodia kupovať inde! 😝
@janus32 čože?tak na toto musí mať niekto inu odvahu.mal asi jej napísať že za 0,50€je to vaše.. 😀 😀
@tanyja presne tak je to už ubohé čo s atu deje mylsím že to je už naozaj velmi zle ked ti niekto ešte zlavnie dá ti to za dobru cenu zapltí za teba poštovné a dotyčný hladá len chyby ako by ti to ešte oplieskal o hlavu... 😠 a ked príde k tomu že spravila foto svtríka detailné fotky tak maminy začali komentovať asi za 5minuť tam bolo 16komentárov že svetrík je užastný bezchybný a za 3,5€ by ho hned brala každá dotyčná ho hned zmaže celý album lebo sa jej nepáčilo,že nikdo nevidel to čo si ona vymyslela!!žiadne žmolky. 😖 😖 mohla to tam nechať a bolo by to na velmi dlhu diskusiu!!!bol by to boj možno 1:50:-(jedna proti 50tým maminám...🙂

@janicka11 ja som len videla foto co si dala sem..a podla mna je ok..zniceny sveter vyzera inak..