icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

li_la
1. mar 2012

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či predávate aj na iných bazároch ako na modrom koníkovi? Na akých? Ktorý by ste mi odporučili? Na veci, ktoré sa na koníkovi predávať nemôžu... 🙂

traktor
1. mar 2012

@li_la ja aj na mimibazare, mimiaukciach a na babybazare

li_la
1. mar 2012

@traktor Na ten mimibazar som sa práve registrovala, ale zdá sa mi to nejaké neprehľadné. Existuje tam také niečo ako profil?

cukor
1. mar 2012

@traktor ...ja som sa tiež registrovala na mmb ale neviem tam pridat fotky ani inzeráty,vôbec tomu nerozumiem.....písu tam vlavom menu...vaše fotoalbumy....a ja som tam nič také nenasla.tiez sa mi to zdá hrozne neprehladné.

traktor
1. mar 2012

@li_la mimibazar sa skôr oplati tym, co si to zaplatia, ale da sa predavat aj bez, ale vtedy nevies aktualizovat..tak ako tu..a je to take slabe potom..ja si radsej zakupim aukcie a tam nahadzujem, niekedy sa cena vysplha neskutocne vysoko, ze az pozeram, co su ludia ochotny zaplatit..

traktor
1. mar 2012

@cukor na pravej strane mas INZERTNÉ FOTOGRAFIE
maximum: 100 | využité: ..
AKTÍVNA INZERCIA ..
NOVÝ PREDAJ | NOVÁ KÚPA
tak klikni na novy predaj a dalej uz vidis ako postupovat..len tam musis zmensovat fotky..co mna dost stve..nie ako tu..tu to netreba robit

cukor
1. mar 2012

@traktor ..aha dik.....

traktor
1. mar 2012

@cukor ked nieco nebudes vediet kludne pis, hoc aj do IP..ja som zo zaciatku tiez nevedela..teraz som tak uz ako doma 😉

gabika7706
1. mar 2012

hm, tak pre mna je urcite prehladnejsi mimibazar, nez mk, ale je to aj o zvyku asi 🙂
@cukor
@li_la
@traktor ked fotim veci na bazar, nastavim priamo vo fotaku rozmer 640x480, nemusim to robit dodatocne v pc

cukor
1. mar 2012

@traktor ..vdaka traktorik 😉

traktor
1. mar 2012

@gabika7706 ja viem..len mam novy fotak..a este nie je môj kamarat 😀 ..tak musim zmensovat..
@cukor 😀 😉

argyro
1. mar 2012

@traktor to so zakupenim len aukcii na mmb ma zaujalo, čiže nemusím platiť mesačné členské, stačí zakúpiť jednu aukciu? napíšeš mi prosím ťa viac?

annie13
1. mar 2012

Volba balíčku extra aukcí
25 aukcií 6,64 EUR 0,27 EUR za 1 aukciu
50 aukcií 11,61 EUR 0,23 EUR za 1 aukciu
100 aukcií 19,92 EUR 0,20 EUR za 1 aukciu
200 aukcií 39,83 EUR 0,20 EUR za 1 aukciu
@argyro

traktor
1. mar 2012

@argyro pozri tu http://www.mimiaukcie.sk/objednavka.php , ja kupujem 25 aukcii..kedy ich minies, je na tebe..nemusis vsetko v jeden mesiac..je to uz na tebe..

annie13
1. mar 2012

@argyro ja fungujem len na tych balickoch mas to nalavo pod tym menom kliknes na objednavka balicka aukciu a vyberies si uhradis cez ib a platia ti neobmedzene

janus32
1. mar 2012

@lulana79 tak to by ma dorazilo🙂

vivusika
1. mar 2012

@li_la ja na mimibazáre, mimiaukcie na babybazáre a sem tam aj na bazos nieco hodim 🙂

argyro
1. mar 2012

@annie13 @traktor ďakujem vám, ste strašne zlaté 🙂
Nikdy som však nič do aukcie nedávala ani som sa vlastne žiadnej nezúčastnila.. poradíte mi aj, akou cenou začať? Napr. mám vec, ktorú by som rada predala dajme tomu za 20 eur. Mám začať na cene 1 eur? Alebo vyššej? Nemôže sa stať, že sa nikto aukcie nezúčastní a tesne pred koncom niekto prihodí 0,50 eur a ja to budem musieť dať za 1,50? Alebo to je proste riziko aukciovania? Stalo sa vám už také niečo?

bodka13
1. mar 2012

@argyro na mmb si kupuješ hviezdu -predplácaš členstvo - tu je to všetko rozpísané,platí sa na 3 mesiace
http://www.mimibazar.sk/hvezdy.php
-mne sa zdajú tie inzeráty výhodnejšie a tiež je k nim 1x za 7 dní 1 aukcia 🙂

bodka13
1. mar 2012

@argyro 😒 no to sa veru môže stať

argyro
1. mar 2012

@bodka13 áno, to s tým členstvom viem, ale to sa mi zdá pridrahé, proste ani neviem, či by som vôbec na členstvo zarobila, chápeš..

traktor
1. mar 2012

@argyro je to rôzne , zacat môzes aj od centika, od eura ako chces..zvaz to..lebo su to predsa len aukcie..niekedy idu fakt super a niekedy prihodi jeden a nikto po nom..davaj taku sumu, aby ti nebolo potom luto, ze len za tolko isla..a este..mne sa najviac osvedcilo dat koniec aukcie na vecer...cez den idu slabsie, predsa len je vela ludi v praci a tak..a daj si ju na dlhsie, nie len na den , dva..

bodka13
1. mar 2012

@argyro pridrahé členstvo? ....ja som si zaplatila jednu hviezdu - to je na mesiac2,29€ teda na 3 mesiace 6,90€ ...inzeráty môžeš obnovovať každé tri dni ,a raz za 7 dní môžeš dať niečo do aukcie ...určite sa ti to vráti 😉
-mám súčasne tovar na mmb,babybazáre,bazoši a tu na MK -niekde určite predáš,aby sa ti €čka vrátili 😉

aukcie tiež nestoja málo ...možno len ja mám takú smolu,ale nie raz som musela aukciu na jednu vec dávať až 3x kým sa to predalo 😒

annie13
1. mar 2012

@argyro presne ako pise @traktor koniec vecer ale zase nie neskoro a nie v piatok alebo v sobotu skor nedela alebo cez tyzden a najlepsie okolo 16teho v mesiaci ked je materska vtedy risknem aj od eura

annie13
1. mar 2012

@argyro ja nemam na MMB ziadne clenstvo naco aj inzerat vymazem a nahodim znova fotky v detailoch mi stacia a nove veci nepredavam to je vyhodnejsie vtedy clenstvo

annie13
1. mar 2012

@argyro radsej nedavaj pod to co nechces ja ked chcem za to minimalne 3 eura nedam menej ale ked mi je to kvazi jedno dam aj od eura

bodka13
1. mar 2012

@annie13 no ja som bola lenivá mazať a nahadzovať inzeráty ☹ 😀 ,takto si to odklikám a je to

argyro
1. mar 2012

@traktor @annie13 super ďakujem za všetky rady, tak idem na to som zvedavá ako to pôjde 🙂

@bodka13 aha áno, máš pravdu, ja som pozerala tie hviezdy, kde sa dajú predávať aj úplne nové veci, lebo ja mám dosť aj nových a tu ich ako nové uvádzať nemôžem.. no a tam to bolo na mesiac už dosť, nespomínam si, ale nad 10 eur určite.. skúsim to s tými aukciami najskôr, možno počkám na toho 16. ako radí @annie13 je pravda, že aj tu sa najviac mamičiek po 16. ozýva 🙂

annie13
1. mar 2012

@bodka13 ja to radsej nahodim a za tie usetrene peniazky kupim nieco drobcom ako platit za clenstvo

traktor
1. mar 2012

ani ja nemam clenstvo a aj tak predam / aj novy aj pouzity tovar /..zväcsa ty co pozeraju aukcie, pozru aj bazar..a ak na bazare nieco dlhsie nejde, tak vymazem a pridam zas + to mam aj tu..niekedy sa stane, ze sa mi ozve zaujemca aj tu a uz mam vec na aukcii, tak uz ho len presmerujem na tie aukcie..pripadne, ked nie je aukcia potvrdena, tak ju zrusim / staci napisat, ze sa ospravedlnujem, aukcia zrusena/ a mam to aj v podmienkach predaja, ze pokial nie je aukcia potvrdena, môzem ju ukoncit..