Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@li_la mimibazar sa skôr oplati tym, co si to zaplatia, ale da sa predavat aj bez, ale vtedy nevies aktualizovat..tak ako tu..a je to take slabe potom..ja si radsej zakupim aukcie a tam nahadzujem, niekedy sa cena vysplha neskutocne vysoko, ze az pozeram, co su ludia ochotny zaplatit..
@gabika7706 ja viem..len mam novy fotak..a este nie je môj kamarat 😀 ..tak musim zmensovat..
@cukor 😀 😉
@argyro pozri tu http://www.mimiaukcie.sk/objednavka.php , ja kupujem 25 aukcii..kedy ich minies, je na tebe..nemusis vsetko v jeden mesiac..je to uz na tebe..
@annie13 @traktor ďakujem vám, ste strašne zlaté 🙂
Nikdy som však nič do aukcie nedávala ani som sa vlastne žiadnej nezúčastnila.. poradíte mi aj, akou cenou začať? Napr. mám vec, ktorú by som rada predala dajme tomu za 20 eur. Mám začať na cene 1 eur? Alebo vyššej? Nemôže sa stať, že sa nikto aukcie nezúčastní a tesne pred koncom niekto prihodí 0,50 eur a ja to budem musieť dať za 1,50? Alebo to je proste riziko aukciovania? Stalo sa vám už také niečo?
@argyro na mmb si kupuješ hviezdu -predplácaš členstvo - tu je to všetko rozpísané,platí sa na 3 mesiace
http://www.mimibazar.sk/hvezdy.php
-mne sa zdajú tie inzeráty výhodnejšie a tiež je k nim 1x za 7 dní 1 aukcia 🙂
@argyro je to rôzne , zacat môzes aj od centika, od eura ako chces..zvaz to..lebo su to predsa len aukcie..niekedy idu fakt super a niekedy prihodi jeden a nikto po nom..davaj taku sumu, aby ti nebolo potom luto, ze len za tolko isla..a este..mne sa najviac osvedcilo dat koniec aukcie na vecer...cez den idu slabsie, predsa len je vela ludi v praci a tak..a daj si ju na dlhsie, nie len na den , dva..
@argyro pridrahé členstvo? ....ja som si zaplatila jednu hviezdu - to je na mesiac2,29€ teda na 3 mesiace 6,90€ ...inzeráty môžeš obnovovať každé tri dni ,a raz za 7 dní môžeš dať niečo do aukcie ...určite sa ti to vráti 😉
-mám súčasne tovar na mmb,babybazáre,bazoši a tu na MK -niekde určite predáš,aby sa ti €čka vrátili 😉
aukcie tiež nestoja málo ...možno len ja mám takú smolu,ale nie raz som musela aukciu na jednu vec dávať až 3x kým sa to predalo 😒
@traktor @annie13 super ďakujem za všetky rady, tak idem na to som zvedavá ako to pôjde 🙂
@bodka13 aha áno, máš pravdu, ja som pozerala tie hviezdy, kde sa dajú predávať aj úplne nové veci, lebo ja mám dosť aj nových a tu ich ako nové uvádzať nemôžem.. no a tam to bolo na mesiac už dosť, nespomínam si, ale nad 10 eur určite.. skúsim to s tými aukciami najskôr, možno počkám na toho 16. ako radí @annie13 je pravda, že aj tu sa najviac mamičiek po 16. ozýva 🙂
ani ja nemam clenstvo a aj tak predam / aj novy aj pouzity tovar /..zväcsa ty co pozeraju aukcie, pozru aj bazar..a ak na bazare nieco dlhsie nejde, tak vymazem a pridam zas + to mam aj tu..niekedy sa stane, ze sa mi ozve zaujemca aj tu a uz mam vec na aukcii, tak uz ho len presmerujem na tie aukcie..pripadne, ked nie je aukcia potvrdena, tak ju zrusim / staci napisat, ze sa ospravedlnujem, aukcia zrusena/ a mam to aj v podmienkach predaja, ze pokial nie je aukcia potvrdena, môzem ju ukoncit..

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či predávate aj na iných bazároch ako na modrom koníkovi? Na akých? Ktorý by ste mi odporučili? Na veci, ktoré sa na koníkovi predávať nemôžu... 🙂