Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bodka13 jaj no vsak ked budem chodit do prace tak mozno aj ja tak budem ale este som doma s dcerkou a ked spinka vtedy si to ponahadzajuem a ked pojdem do prace budem mat hadam aj na to clenstvo 😀 lebo teraz z toho maxi RP to nejde
za to ma aj rozculilo to vedenie uctu tak mi pride 190 eur a oni mi 6,8 vezmu???
a musim povedat, ze nie len rada davam svoje aukcie , ale aj rada takto nakupujem...n iekedy sa fakt podari za taku smiesnu cenu..ze sa potom este tyzden vytesujem, ze to mam skoro zadarmo 😀 😉
ja tiez s aukciami len dobre skusenosti ci s kupou ci predajom novu adidasku som malej vydrazila za 8 eur no nekup to
@traktor to máš dobrééé 🙂 ...my bývame na 4.posch bez výťahu -najskôr chodila hore,ale teraz si idem preto radšej ja nech na mňa škaredo nepozerá 😀 😀 😀
@deny3 jááá takých nás je veľa 😉 u nás potom aukcie odklikávajú aj moji chlapi keď som náhodou v robote a hlásia mi cez telefón kto a koľko prihodil a či ešte majú prihodiť oni
@janicka11 neboj, aj ja som tu riešila minule neprávom pridané negatko, dokonca si ma dotyčná dala do podmienok ako exemplárny príklad zlej kupujúcej. Negat mi zmazal admin a ona si nakoniec zamazal celý album 😉 A ja by som napísala, že predala som tovar za polovicu cenu po dohode, poštovné som platila ja a nakoniec si dotyčná vymyslela vady, lebo ho chcela zadarmo 😖

@argyro 😉