icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

annie13
1. mar 2012

@argyro 😉

bodka13
1. mar 2012

@annie13 to je super...ja popri robote niekedy ani pravidelne odklikať nestíham ,aby sa obnovili inzeráty 😒

annie13
1. mar 2012

@bodka13 jaj no vsak ked budem chodit do prace tak mozno aj ja tak budem ale este som doma s dcerkou a ked spinka vtedy si to ponahadzajuem a ked pojdem do prace budem mat hadam aj na to clenstvo 😀 lebo teraz z toho maxi RP to nejde
za to ma aj rozculilo to vedenie uctu tak mi pride 190 eur a oni mi 6,8 vezmu???

traktor
1. mar 2012

a musim povedat, ze nie len rada davam svoje aukcie , ale aj rada takto nakupujem...n iekedy sa fakt podari za taku smiesnu cenu..ze sa potom este tyzden vytesujem, ze to mam skoro zadarmo 😀 😉

li_la
1. mar 2012

No na aukciu by som si veru netrúfla... 🙂

bodka13
1. mar 2012

@annie13 jáj to vo VUBke 😒 no je to na nervy 😠

traktor
1. mar 2012

@li_la preco..zaciatky su vzdy tahsie, ale ked sa osmelis, dostanes sa do toho a potom je to uz dobre 😉

bodka13
1. mar 2012

@traktor ani nehovor...ja som si tak na aukcii vyhrala spoločenské šaty za 8€ 😉
@li_la prečo?

annie13
1. mar 2012

ja tiez s aukciami len dobre skusenosti ci s kupou ci predajom novu adidasku som malej vydrazila za 8 eur no nekup to

traktor
1. mar 2012

@bodka13 ja mam odtial skoro vsetko, deti tam obliekam, kozmetiku, darceky..vsetko..ja neviem vecer spat, tak si len pozeram, odklikavam co nam treba..a len ked je super cena beriem..nove veci za par korun..je to super..

bodka13
1. mar 2012

@traktor za dobré ceny a ešte sa aj nenabeháš po obchodoch 😉

traktor
1. mar 2012

@bodka13 len chudak nasa postarka 😀 😀 ..ale ta nasa chodi autom..uz len zastavi pred domom, zatrubi a Ivanaaaa 😀

deny3
1. mar 2012

@traktor vidím, že nie som sama takto postihnutá, v noci na aukciách 😀 😀 😀

ve58
1. mar 2012

@zanika1983
@ivett1
@traktor
dakujem za nazory, poucenie pre mna, nabuduce sa pytam 🙂

traktor
1. mar 2012

@deny3 😀 😀 😀

bodka13
1. mar 2012

@traktor to máš dobrééé 🙂 ...my bývame na 4.posch bez výťahu -najskôr chodila hore,ale teraz si idem preto radšej ja nech na mňa škaredo nepozerá 😀 😀 😀
@deny3 jááá takých nás je veľa 😉 u nás potom aukcie odklikávajú aj moji chlapi keď som náhodou v robote a hlásia mi cez telefón kto a koľko prihodil a či ešte majú prihodiť oni

deny3
1. mar 2012

@bodka13 dobré vychované detičky 😀 😀 😀
aukcie sú super, našťastie zatiaľ mám len a len dobré skúsenosti, dokonca ani koník ma ešte nesklamal, takže tu do témy neprispievam, len občas preletím, na koho si dať pozor 🙂 😉

luciferova
Odpoveď bola odstránená
lola77
Odpoveď bola odstránená
luciferova
Odpoveď bola odstránená
annie13
Odpoveď bola odstránená
martinka17
1. mar 2012

@janicka11 neboj, aj ja som tu riešila minule neprávom pridané negatko, dokonca si ma dotyčná dala do podmienok ako exemplárny príklad zlej kupujúcej. Negat mi zmazal admin a ona si nakoniec zamazal celý album 😉 A ja by som napísala, že predala som tovar za polovicu cenu po dohode, poštovné som platila ja a nakoniec si dotyčná vymyslela vady, lebo ho chcela zadarmo 😖

lola77
1. mar 2012

@luciferova už ti to sem dali 🙂

luciferova
1. mar 2012

@annie13 dakujem 🙂

hanule24
1. mar 2012

@tereza79 ja uz predavam na babybazar ako sluniecko25 takze tu uch chodit nebudem

tereza79
1. mar 2012

@hanule24 to je vaša vec, ale vôbec nebolo pekné čo ste spravila,nechápem doteraz prečo ste to urobila,viete mi to vysvetliť?

hanule24
1. mar 2012

@tereza79 nie, je to moja vec uz tu aj tak chodit nebudem admin ma blokol, teraz predavam na babybazar

nikolca
1. mar 2012

@hanule24
@tereza79 vyriešte si to medzi sebou cez ip 🙂 😉

annie13
1. mar 2012

@hanule24 cita to tu vela maminiek aj z babybazar tak aby vas aj tam neblokli

tereza79
1. mar 2012

@hanule24 oklamete ľudí,pripravíte ich o peniaze a potom je to vaša vec???no tak potom vám veľa šťastia v živote prejem ,pretože sa hovorí,že čo zlé človek spaví, to sa mu dva krát vráti, vtedy keď to najmenej čaká...