Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
annie13 ved ja sa nehadam ona prva napisala zle hodnotenie a to som jej ani nič nepredala
@annie13 aj ja som tohoto nazoru..bohvie co sa medzi nimi stalo, dost to vyvrcholilo v tych hodnotkach...mne sa teraz lahko pise, ale ked aj mna tu napalia, tak ani ja neviem triezvo rozmyslat.-)treba sa ukludnit, ziadna kasa sa neje horuca🙂
@julka154
@annie13
@zanika1983
idealne riesenie,vymazte si nagativa navzajom a netreba cakat na admina 🙂 🙂 🙂
ja som jednej pani pomerala na adidaske este aj dlzku zipsu pockajte mi do materskej a 3 dni pred materskou prepacte manzel nesuhlasi odpisala som len ok co uz narobim boli to len 3 dni co som jej to drzala takze nebudem z toho robit vedu
@terezzz_zl tak som to negatko nakoniec dala a čakám odvetné 🙂 - neverím, že mi ho nedá.. aj keď ona nemá za čo ☹
attena - 13 hodnotení - 2. marca o 10:45
ake ma funkcie a aka to je znacka?diky
fotoportrét
Ja - 2. marca o 15:06
ma dves tabule na sebe jedna sa da zložiť da sa tam uskladniť flaška jednoducho sa da zložiť ma bezpečnostne pasy vela miesta a značka je bertoni na spodku ma tiež uložny priestor vid foto je nova lebo mame drevenu a už ani moc nepouživame jedalenske stoličky
fotoportrét
Ja - Včera o 14:20
dobrý den nedali ste vedieť či mate zaujem
fotoportrét
attena - Včera o 14:22
ma v zadu kolieska a prosim odmerajte mi sirku a dlzku bocnu noziciek dole pri podlahe
fotoportrét
Ja - Včera o 14:32
kolieska nema a 64cm dlžka širka55cm
fotoportrét
attena - Včera o 14:37
da sa aj ta druha tacka dat dolu?alebo iba 1?
fotoportrét
Ja - Včera o 14:39
obe sa daju dať dole
fotoportrét
attena - Včera o 16:05
trosku mi vadi ze nema kolieska no neviem,musim si to premysliet,pockate do zatra?
fotoportrét
Ja - Včera o 16:27
ano počkam no dajte vedieť lebo nieste prvy zaujemca ak sa neozvete dam ju do dražby....na mmb je na nu velky ohlas diky
fotoportrét
Ja - Dnes o 10:57
dajte mi prosim vedieť ako ste sa rozhodli dik
fotoportrét
attena - Dnes o 13:33
dakujem,na kolko nema kolieska tak koli tomu si ju neprosim
fotoportrét
Ja - Dnes o 13:34
ste mohli hned napisať 🙂ste to nemuseli natahovať🙂
fotoportrét
attena - Dnes o 13:39
no teda vy ste ale,vsak som Vam napisala ze si to musim premysliet a vy ste suhlasila ze pockate,tak co sa rozculujete
fotoportrét
Ja - Dnes o 13:40
ja sa nerozčulujem ved som len napisala že ste vedeli že nema kolieska som hned vedela že ju nevezmete ono to tak veščinou chodi ale ved nevadi.)pekny dnik
fotoportrét
Ja - Dnes o 14:00
ok moja draha ste mi napisala zle hodnotenie budeme to riešiť inač ak chcete natahovanieja nemam problem .....načo pišete na inzerat ked danu vec nechcete človek vam to opiše viete aka dana vec je aj napriek tomu ma natahujete a ešte ste aj drza !!!!!
fotoportrét
attena - Dnes o 15:51
ja ze drza?vy ste zacala,to ste mohla a krajsie odpovedat a ked suhlasim raz ze pockam na odpoved do druheho dna,tak nebudem posielat drze odpovede
fotoportrét
Ja - Dnes o 15:53
OK JA Už VAS NEJDEM RIESIT NEMA TO VYZNAM NIC STE ODOMNA NEKUPILI A HODILI SE MI NEGATIVNE HODNOTENIE JA SI TO UZ PORIESIM PEKNY DEN
fotoportrét
attena - Dnes o 16:01
VSAK KED SA SPRAVATE NESLUSNE ,TAK SA MOZEM ASI VYJADRIT ZE NIE SOM SPOKOJNA,AJ JA SI TO PORIESIM,AJ VAM PEKNY DEN
fotoportrét
Ja - Dnes o 16:07
ešte raz neviete čitať asi ja som nič neslušne nenapisala len som podotkla že včera som vam napisala že nema stolička kolieska už včera ste vedeli že ju nevezmete tak o čom tu točite ja som všetko adminovi preposlala nech sa usudi kde je pravda !!!!!
fotoportrét
attena - Dnes o 16:26
MNE SA ZDA ZE CITAT NEVIETE VY,JA SOM VAM JASNE NAPISALA ZE SI TO MUSIM PREMYSLIET A ZE ZAJTRA DAM ODPOVED,VY STE SUHLASILA A TERAZ Z TOHO ROBITE KOVBOJKU
fotoportrét
attena - Dnes o 16:27
A ESTE TOLKO ZE SI NEECHAM ABY STE MA NAZYVALA TRUBOU
fotoportrét
Ja - Dnes o 16:29
🙂čo vam mam nato napisať už asi tolko že mi je luto že ste mi napisali hodnotenie ktore je tam nepravom viac už fakt nemam chuť vas rozoberať takto to na konikovi nefunguje nevadi ak vam to spravilo radosť nech sa pači dlho tam nebude&🙂
fotoportrét
attena - Dnes o 16:31
nespravilo radost,ja som napisala ze nie som spokojna ale vy neviete prijat pravdu to je to 😀
fotoportrét
Ja - Dnes o 16:32
je mi vas fakt luto mudrejši ustupi 🙂
Pridaj ďalšiu odpoveď 1. záujemcovi (attena) | Odstráň záujemcu
Krasna neutral stolička - Jedálenské stoličky a potreby Krasna neutral stolička - Jedálenské stoličky a potreby
no myslim, ze jednanie bolo normalne..skratka si to len rozmyslela a mala na to pravo, zvlast, ked pisala, ze *musim si to premysliet,pockate do zatra? * a ty si to akceptovala a suhlasila si, ze pockas..cize ked pisala, ze si ju nezoberie, stacilo napisat, dakujem za info..a hotovo a posunut ju dalej
@julka154 nic..mozno len bola prekvapena takou reakciou, kedze si suhlasila , ze pockas..kazdopadne to nie je na negatko..ale ani na oznacenie niekoho, ze je truba..a ja by som si to skusila v klude vydiskutovat v IP, podla mna ani netreba do toho tahat admina..hodnotka treba zmazat a zivot ide dalej..obchod neprebehol..+ spravu na ciernej listine by som oznacila a nechala ju zmazat a tak isto kratke spravy, ktore mate v blogu
@julka154 nenapisala si nic, co by sa dalo pokladat za arogantne. Ale rypla si si 😅 Ona si vypytala cas na rozmyslenie, takze stale tam bola moznost, ze odpoved bude "nie" a tak sa aj stalo. Presne ako pise traktor, mala si podakovat za info a tym to ukoncit. Podla vsetkeho je aj pani prchka povaha, tvoja odpoved ju nahnevala a zo zlosti supla negatko, cim vytocila teba a supla si jej ho naspat. A teraz sa dohadujete ako male deti v skolke 😅 Negatko nepatri ani jednej z vas.
pietra kočky ja som sa jej teda ospravedlnila uvidim nechcem tam tie hodnotka 🙄 🙄 😒 😒
mozno mi budete vediet poradit, ale ked je niekto v PRO, vidi ten clovek moje prispevky, bazar, a fotoblog?? 😨
dakujem
@silvia1983 pokial to nemas nastavene len pre priatelov tak vidi ,nemôze vsak davat "paci sa mi to" na prispevky vo fore, alebo v fotoblogoch. Taktiez nemôze komentovat prispevky vo fotoblogoch. teda pokial sa to teraz nemenilo, tak by to tak malo byt

@annie13
@julka154 a tiez by ste ju mala vymazat z ciernej listiny,pretoze tam nepatri