Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
attena a smiem vas teda takto verejne požiadať o zmazanie hodnotenia naozaj som ferovy kupujuci a nechcem byť vo vašich očiach zla
neodporúčam mamičku s nickom " liliana34 - anna rigova" 😠 😠 😠 ,objedanala si hračky 20.2. prosila aj o zľavu z 8 eur,som jej dala zľavu na 6,60 eur aj s poštou,naprv pýtala číslo účtu,o dalšie 3 dni napísala,že na dobierku,som napísala, že v poriadku,ale musí poslať mi najprv vyplatení šek a tak to pošlem...napísala mi že v pondelok posiela šek vyplatení a nič neprišlo 😠 😠 😠 😠 ...a ešte takú drzosť má v sebe,že mne napísala zlé hodnotenie ! ☹ ☹ ☹ ...celú našu konverzáciu som prekopírovala a poslala na administrátorovi,on už ju dá do poriadku,samozrejme,že ked si prečíta celú konevrzáciu,mne to zlé hodnotenie zmaže,ale jej už nikto nič nepredá... 😀 ...a k tomu je tu nová,a už klame 😠 ...a dokonca som jej ešte radila,že nech pofotí ešte raz oblečenie cez deň,lebo na tých fotkách poriadne nevidno.
@slniecnica ani by som sa nerozculovala mne stacil ten pravopis v jej bazariku admin ti to zmaze
@danielllka
@terezzz_zl
Ja mam rovnaku skusenost na MMB, mozem dosvedcit ze aj mne odpisali ze sa vracia len jedno postovne (vraj podla zakona.....je to vsak aj na dohode medzi oboma stranami). Ale podla mna ak chybu urobi predavajuci ( a je uplne jedno ci vedome alebo nevedome) a pred zaplatenim uvedie nepravdive info, tak kupujucemu sa ma zaplatit aj spatne postovne....
Vsak kam by sme dosli??? To si potom moze kazdy veselo predavat co chce a len skusa ci si kupujuci vec necha alebo nie 😖
A nie raz sa mi stalo, ze som sa naschval este pred pytanim c. uctu spytala ci vec nema ziadne poskodenie, odpoved bola ze nema, ja som zaplatila a prisli napr. gumaky s prasklinou alebo bundicka s poskodenym zipsom. 😠 A potom tie dotahovacky a nie zrovna prijemna komunikacia... 😒
nasla som zaujimave podmienky predaja, asi by som nic od tejto mamicky nekupila, pride mi to velmi povysenecke https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/slni...
@garzonka - tak to mám na mmb stejnou zkušenost - vždy dotaz, jestli je to ok a pak rozbitý zip, fleky, poškozená kožešinka.... Jinak mám dobrou zkušenost s prodejci na aukru, tam se mi něco takového stalo jenom jednou a to se do toho aukro vložilo a borec radši zaplatil oboje poštovné a ještě byl rád, že mu nepozastavili účet 😎
@bibina25 😀 😀 😀 moj ty boze 😅 ja zasa zbystrim,ked ma mamicka dlhsi zoznam podmienok ako pocet inzeratov 😒 mozu rovno poziadat o vypis z registra trestov 😀
@terezzz_zl
Ano, aukro si to umí uhlídat 🙂 Na MMB je morálka už niekde inde.... A to v poslednej dobe narazim na inzerat platiaceho inzerenta, vraj Nove Zbozi a v popise: "ako nove, mali sme len 2x, len raz oprane"... 😕 .... vsak to sa nesmie 😕
@akika722 to je pravda,kazda z nas ma pravo napisat do podmienok to,co je pre nas dolezite,aby sa nemohol kupujici neskor vyhovarat,ale...napisat,ze po zlej skusenosti zverejni meno a tel.cislo na vsetkych bazaroch,to je na mna trocha psycho 😖
@slniecnica mňa zaujala tá tvoja požiadavka, že pošleš na dobierku, ale najskôr ti musí poslať vyplatený šek - ako mám tomu rozumieť?
@stastnamamulka vieš ako dobre,že som to napísala,už mi nenapíše tá,ktorá by ma chcela oklamať 😀 ...tá čo dnes je nová na MK 😉 ...píšu len také,čo majú vážny záujem na 100% 🙂 🙂 🙂 ,a hned zaplatia peniaze na účet 😉 😉 😉 ...takto má vyzerať obchodík 😀 😀 😀 a ani to nezmažem...potom načo plačeče niektoré,neprebrala balík,neozvala sa už,čakám za peniazmi atd. ...mne sa také 😉 😉 😉 😉 nestane 😅
@slniecnica v pohode,je to tvoja vec 🙂 na mna dost vela podmienok ale aspon to mas poistene zo vsetkych stran 😉 preco by si to mala mazat?je to tvoj obchodik a tvoje podmienky,nie moj problem 😉

attena aj som sa vam už ospravedlnila nebolo tam vaše meno ale nahnevalo ma že ste mi dali negativne hodnotenie tak ešte raz mrzi ma to:(