icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

hanule24
5. mar 2012

@traktor ja viem ale ja som pisala ze chcem a potrebujem uhradit to postovne...neviem ale mne asi blbe pc tak to je asi tym ze som to skvor napisala ja ale ani o tom neviem....Ale preto som im pisala zpravy ze zidam adresu a cislo uctu aby som to poslala.Nepotrebujem mat problemy....dakujem

traktor
5. mar 2012

@hanule24 ty ani nevies co pises a ako? 😅 ..no napisala si to tam jasne, kazdy si utvori nazor..precitaj si poriadne co si napisala..

hanule24
5. mar 2012

@traktor ja som uz napisala adminovi at mi zjisti adresy ked by sa dalo aby mi poslal aby som to uz cim skvor uhradila...Dobre tak som to pisala ja nebudeme sa tu hadat.Pisala som ze to chcem a potrebujem uhradit...Nechcem sa snikym hadat a mat pak zbytocne problemy.Kazdemu davam za pravdu...I moj muz je pre to aby sme to uhradili.

annie13
5. mar 2012

znova to iste
iste beriem podrzte mi do materskej
stopnem inzerat takze ostatni ho nevidia a dnes prepacte celu noc som rozmyslala 🙂 ale neberiem

to mi pride dost neseriozne mam pochopenie ale asi uz aj ja zacnem vyberat zalohy za rezervacie
@slnecnica asi si aj ja upravim podmienky predaja

annie13
5. mar 2012

do tej temy co chcete zlepsit na MK by bolo dopisat

aby sa dali blokovat kazdemu nevyziadany tak ako sa da na mimiaukciach takto si to nezapamatam ze som tolko a tolko rezervovala a nakoniec nic
keby sa to dalo nastavit ako na MMA ze si ho dam do zakazanych ucastnikov a viac moj bazarik neuvidi
to by bolo super

zanika1983
5. mar 2012

@annie13 ja to uz tak robim, ze nestopnem inzerat, kym mi nenabehne platba..nemienim sa rozculovat, tak takymi exotmi.

zuzana17
5. mar 2012

@zanika1983 presne aj ja som sa už poučila 😀 , pokiaľ mi nenabehnú peniaze, tak nepozastavujem, ak by sa mi ozval ďalší záujem, dám vedieť prvému, nech sa vyjadrí, inak posúvam tovar 😉

luciferkax
Odpoveď bola odstránená
zanika1983
5. mar 2012

@zuzana17 aj ja to presne takto robim 🙂

zuzana17
5. mar 2012
meggi0201
5. mar 2012

gabika0507@freemail.hu - Gabriela Ádámová 29.2. mala poslať peniaze a doteraz nič neprišlo..... ale už tu myslím niekto o nej písal, ale pre istotu..... 😠 nespoľahlivá!

ewana73
5. mar 2012

baby prosim vas ako dlho ide dobierka?

zanika1983
5. mar 2012

@ewana73 mne prisla max do 2dni.

ewana73
5. mar 2012

@zanika1983 dakujem a nosi to normalne postarka alebo balikova sluzba?

zanika1983
5. mar 2012

@ewana73 mnem ho nosi postarka, potom jej musim podpisat prevzatie, ale niekde len hodi zlty papierik, ved uvidis ako tebe.

ewana73
5. mar 2012

@zanika1983 aha dakujem za info.no mne urcite hodi len papierik 😀 lebo teraz mame tak NEPRIJEMNU postarku,ze len nadava a frfle ,no hrozne ....

slniecnica
5. mar 2012
annie13
5. mar 2012

tak som sa napalila dnes aj ja
akurat mi prisli rifle HM malo nose a na kolene zaprate 2 flaky za 10 eur
predavajuca ma 113 hodnoteni som zvedava co mi odpise

eficka
5. mar 2012

Taky se přídám...penizky jsem poslala uz 14,2 a doted nemam zbozi..pani ma same kladne hodnoceni,ale se mnou nejak nekomunikuje i kdyz je aktivní!No moje nervy! 😠

traktor
5. mar 2012

@eficka aktivna môze byt a nemusi tu byt..pozri, ci aktualizovala inzeraty, pripadne pridala daky prispevok..skus jej napisat nie cez bazar ale cez IP, a ak nic, tak negatko a popros o pomoc admina

aspinka
5. mar 2012

Ahojte baby. Tak vam pisem ako som dopadla s neprebratou dobierkou. Dnes sa mi balik vratil a platila som pokutu 2,50€ cela tato fraska s balikom ktory si niekto objedna a este ponahla ze to potrebuje do PIATKA a potom si to nepreberie jeden mesiac. Cele ma to stalo postovne 3,80€ a pokuta cize som sa pripravila o 6,30€!!! baba ktora ma takto dostala ma nik zdenka1984 uz som jej pisala kde ziadam aby mi sumu previedla na ucet uvidim. Urcite jej napisem aj negativne hodnotenie a varujem predavajuce aby neposielali dobierkou! Ja uz som sa poucila a dobierka je pre mna do buducna zabudnuta sluzba slovenskej posty!

eficka
5. mar 2012

@traktor Dekuji za radu..komentare zadne aktuani nevidim..jsem v tomhle tom leva.. 😖 jak je to s tim adminem:???psala jsem ji IP tak uvidim...

traktor
5. mar 2012

@eficka ak ti neodpise, tak tak isto, ako si jej pisala IP, tak takym spôsobom napises aj adminom..do kolonky komu das martinjasen a napises mu, aky mas problem

traktor
5. mar 2012

@aspinka a uz tam ma jedno hodnotenie, ze dobierku neprevzala..tak naco kupuje 😖

zanika1983
5. mar 2012

@annie13 potom daj vediet jej vyjadrenie...super cena na rifle so zastopkanymi kolenami, ze sa nehanbi!...len aby jej odpoved nebola, ze si to nevsimla 😠

annie13
5. mar 2012

@zanika1983 velmi milo komunikuje to nemozem povedat flak je na jednom kolienku a ano ze si nevsimla ma vela pozitivnych hodnoteni
vyziadala si foto ale ten moj hnusny fotak to neodfoti aby to bolo vidno je to svetlohnedy flak ale just na slnku to bude vidiet a neviem ci to pojde vyprat vyzera to ze je totam dlhsie
este som si natej poste aj 5 eur z penazenky so sekmi vyhodila
no dnesok je zase uzasny

annie13
5. mar 2012

@traktor
@aspinka smutne ze su aj take medzi nami, boze ved to nieje mala suma naco to robi ked to nechcem

dala si ju na ciernu listinu??

aspinka
5. mar 2012

@traktor ano mala tam jedno negatko ale stale tam mala viac dobrych ako zlych a prosila ma ze ma mala narodeniny a ze to by bol pre nu krasny darcek tak nakoniec to bol "darcek" pre mna 🙄
@annie13 a to mi este minuly tyzden odpisala ze "sak ked sa vam to vrati poslite mi to ja si to uz preberiem" :(

annie13
5. mar 2012

@aspinka boze tak 3 preberie dve nie, ja nie som rastistka ale zase romska spoluobcianka mala si sa jej spytat na to negatko preco to neprebrala kym si poslala