Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@littledevil 😲 ako je možné,že keď si si zaplatila doporučko,poslala obyčko...stratilo sa-a nevrátila peniaze? to tu? by som inak s ňou diskutovala 😠 prečo si to neriešila? nedalo sa s adminom?
@aspinka vidíš, ja som zatiaľ z mk nekupovala, ale ani nepredávala, a pritom som tu skoro denne , vieš, ja mám zas opačnú skúsenosť. Objednala som deťom také silikonove hodinky, každá si vybrala farbu, chcela som na dobierku, ako väčšinou keď nakupujem cez net, ale vraj pošlú iba po pripísaní peniažkov na účet. Bolo to "len" 2x 3,5€, tak som to riskla, a hodinky som nakoniec kúpila inde, lebo neprišli, inzerát z bazoša stiahli a .... Možno, ak už sa nedá dôverovať, tak na účet sumu dobierky a cenu tovaru v dobierke. Tu v bazáre je pár pekných vecičiek, ale ak je tam uvedené , že na dobierku nie, ani o tom po mojej zlej skúsenosti neuvažujem
@bibina25 Dakujem. Maminka bola zlata, kupovala som hracku pre syna k meninam, ktore mal v pondelok a od nej som ju kupila v stredu tak mi ju poslala este skor ako jej nabehli peniazky, len aby do pondelka prisla 🙂 Ja tiez poslem skor ako nabehnu peniazky, ak ma maminka dobre hodnotenia, ale uz sa mi 2x stalo, ze som poslala len kupony za postovne a maminy tvrdili, ze im neprisli, tak mi samozrejme neposlali ani peniazky ☹ aj ked ja si o tom myslim svoje 😒
@halit13 , ahoj, ja na dobierku nikdy nic neposlem, preco by som si mala robit problemy navyse ? ved ked niekto napise ze chce na dobierku a potom ju nepreberie tak sa mi to vrati a ja to musim zaplatit, to je uplna hlupost, ked niekto nieco chce ,,,nech zaplati na moj ucet az potom poslem tovar,,inej cesty niet 🙂
@halit13 , jasne ja ta chapem, ma to dves trany ,,ale ako predavajuca nechcem mat riziko ze poslem na dobierku a tovar sa mi vrati, a este budem mat vydaje k tomu
ked sa niekto boji ze mu tovar neposlem, tak ma smolu nech si odomna nic nekupi, 😀 ,,ja mam pokoj a nemusim sa serkat s dobierkami 🙂 kto sa boji nesmie do lesa, nech nekupuje,,,,vselijake su tu predavaju ,,aj co oklamu ked im posles peniaze,,,ale to je risk bazaru....
@argyro aj mne sa stalo, ze som platila vyssie postovne a nepytala naspat.., ale ide o princip ak sa dohodnes postovne doporucene a pride ti to (v tom lepsom pripade ze ti to ozaj pride) obycajne... Tak toto sa mne nepaci... ☹
ahojte.Možno budem od veci ale zistila som že keď pošlete balík ako obyč.list zásielku môžete si vypýtať na pošte aj potvrdenku.Je pravda že stratu balíka to nevyrieši ale vy ste kryté že balík ste poslali máte o tom doklad a nikto vás nemôže obviniť že ste nič neposlali.Robím to tak vždy keď posielam obyč. 🙂 Ja len pre info
@frick nerozumiem. ked sa posiela balik, tak predsa vypisujes sprievodkua to doklad je, ked posielas obycajne, nevypisujes nic a to, ze ti teta pri okienku da na nejaky zdrap papiera peciatku, ze si zaplatila 2,50 za zasielku, tak to si mozes dat leda do uctovnictva. lebo na takuto potvrdenku sa nepise ani odosielatel ani adresat. a takych si mozes na poste vypytat kolko len chces.
@missy97231 tak to je rozdiel samozrejme, to je uplne ine, ak je namiesto doporuč. listu obyč. zásielka, to by som čakala vysvetlenie a vrátenie 0,60 EUR
baby ak mi pani cez víkend písala že uhradila eura a dnes je utorok-a učte zatila nič nemam..čo myslite? 😒 čakať?
ono je to trošku zamotane...najprv napisala že danu vec chce,potom že nie a potom zase že ano..potom že uhradi eura večer,večer že druhy večer to urobi,nakoniec že vraj cez víkend..adresu mam už,ale tie eura nejak nechodia 😅 fakt neviem či čakať..hodnotka ma par,všetko dobre
@argyro nooo, mne pani vysvetlila tak, ze ma postovne stanovene na MMB, a tak si to pomylila,,,ze na MMB ma pevnu cenu, za ktoru posiela,,, no ale tu na MK sme sa dohodli ze doporucene, a postovne bolo 0.60 centov,, bez podpisu... 😠 😠
@akika722 počkaj ešte dnes, možno nabehnú o 12, o 15, večer... ak zajtra ráno nebudú na účte tak zrejme neposlala..
@missy97231 no tak keď sa pomýlila tak mohla 0,60 eur vrátiť 🙂
@akika722 ak zadaval prikaz cez vikend, peniaze odchadzali vcera, cize dnes do vecera by si ich mala mat na ucte. ale nech si skontroluje, ci sa prikaz naozaj zrealizoval. mne kolkokrat svieti ze ano, ale musim skontrolvat, apr krat sa mi stalo, ze neodisiel. ale to staci jeden klik a hotovka 🙂 este pockaj, ani banky nie su 100%
@argyro akoze osobne si myslim, ze sa NEpomylila 😝 myslim ze len skusala... lebo pomylit sa, ze dohodneme sa doporucene, a posle to obycajne? nechala som to tak,,, 😖
ja neviem, ja pockam aj dlhsie, co je na tom, ved nikdy neviem, co sa stane a ked je to uz dlhsie, ako pise @garzonka tak dam datum dokedy a potom rusim obchodik a negatka za to nepisem. ved tu sa sa predat vzdy, par dni hore dole. preto aj balicky balim az po nabehnuti peniazkov, skor nie. kurnik, nemam tu fotak, uz potrebujem zase nahadzat :D vikend bude zase fotograficky 🙂))

@ivanka.7 dobry napad