icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

halit13
6. mar 2012

ahojte maminky, ak predávate, a chcete predať a vidíte, že je záujem, len ak kupujúca potrebuje odmerať - napr. šírku, dĺžku /rukáv/ , lebo nie je číslo ako číslo, tak prečo by to mal byť problém....?

little84
6. mar 2012

maminky,akurat sa mi podarilo vypatrat na facebooku tu predavajucu,ktora nas tu viacere okradla a tovar neposlala..idem jej poslat spravu a budem ju "otravovat" az kym sa nedockam penazi...a ma tam aj rodinu,dufam ze nechce zazit taku hanbu aby som im pekne napisala,aku podarenu dceru,sestru,kamaratku maju... 😠 nenecham to len tak! ☹ 😠

argyro
6. mar 2012

@halit13 nerozumiem..

martina2001
6. mar 2012

@little84 ešte napíš pod akým nickom mamina tu vystupuje

traktor
6. mar 2012

@halit13 nechapem..ak chcem predat, ci mi robi problem odmerat, ked sa kupujuca pyta len na mieru?..ak sa pytas toto, nemam problem odmerat, robim to casto,nevadi mi to, ved co cislo, to iny rozmer... akurat mi vadi, ze uz sa potom neozve, pritom staci napisat, dakujem neberiem..

little84
6. mar 2012

@martina2001 nick ma ninkaa89 a je uz aj na ciernej listine,admin jej stopol bazar ale uz som ju nasla aj na inych strankach,takze pozor na nu!

traktor
6. mar 2012

@little84 kto je to..aj tu aj na FB ?

halit13
6. mar 2012

@argyro vieš, páči sa mi jedna bunda, nie je najlacnejšia , ale ak by sedel rozmer, tak by som to zobrala. Ale nie je xl ako xl a preto som poprosila včera o premeranie , a nič ...... tak to asi nechám tak a idem hľadať ďalej ☹

halit13
6. mar 2012

@traktor presne, ako si napísala

traktor
6. mar 2012

@little84 ved ta je pozastavena aj inde..pozeram akurat mimiaukcie, aj tam

little84
6. mar 2012

@traktor tam som to tiez pozerala akurat ale kedze nepoznam tu stranku,nevyznam sa tam,tak som si nevsimla ze ju stopli

martina2001
6. mar 2012

@halit13 tak možno mamina tu od vtedy nebola, aj mne sa už stalo že mi prišla odpoveď o 2-3 dni
@little84 tak tú nepoznám, ja mám poslednú dobu tiež šťastie na odrbávajúce maminy

little84
6. mar 2012

@traktor meno jej sem radsej nenapisem,aby nebolo ze porusujem nejake jej prava,ale staci napisat do google je nick a tam som nasla aj jej cele meno a podla toho uz nebol problem ju najst na FB

little84
6. mar 2012

@martina2001 tak ja som mala toto prvu taku naozaj zlu skusenost,ze som poslala peniaze a tovar nedosiel.. 😠 ☹

argyro
6. mar 2012

@halit13 možno tu včera celý deň nebola... napíš znova alebo ešte počkaj.. alebo si nájdi inú, je to na tebe.. ja premeriam ochotne, ale tiež sa mi stalo, že chcela premerať v piatok večer, to už som na nete nebola, v sobotu sme boli celý deň na výlete, takže som si to všimla v sobotu večer na nete, ale malý už spal v spálni, kde mám všetky vecičky na predaj, tak som jej napísala, že jej to žiaľ pošlem až v nedeľu ráno..

argyro
6. mar 2012

@little84 pozerala som jej hodnotka, ako keby spočiatku všetko bolo OK a potom to nejak začala flákať či čo..
inak som si všimla že tam mala jedno negatko aj za to, že sa ozvala, že má záujem o tovar, predávajúca jej odpísala a ona sa viac neozvala.. tak keď už za toto sa dávajú negatka 😕 to by som ich musela dávať skoro denne 😕

akika722
6. mar 2012

od jednej eura nabehli-čo ma dobre hodnotka..čakam dalej na druhu 😀 /som rada/

exupery
6. mar 2012

Pridavam svoju negativnu skusenost a aj radu ako to dalej riesit-objadnala som bundicku zimnu pre moju dceru-14eur,nie lacna zalezitost,mamicky som sa pytala na stav-napisala nosena dva tyzdne,bez poskodeni,sto percentny stav.Prisla mi neoprana,zolkova vetrovka,stepovanie na troch miestach vyparane-des.Hned som to nafotila a obratom som jej aj po vzajomnej dohode poslala bundu spat,hoci tvrdila,ze bola vporiadku,a ze si ju mam nechat,ze ona mi peniaze vrati..
Bundicku si vyzdvihla na poste,pisala mi,ze obratom mi postovou poukazkou zaslala smat peniaze,to bolo minuly pondelok-doteraz mi nic neprislo...co dalej?

garzonka
6. mar 2012

@akika722 preco chces cakat na druhu? ci sa ozve?

akika722
6. mar 2012

@garzonka nie na druhu /ten isty inzerat/ ..mala som pozastavene 2inzeraty.jedna mamička s dobrymi hodnotkami-eura od nej už mam..a druha aj so zlými hodnotkami-tak nato myslim že počkam ako sa to vyvynie 😉

biancaneve
6. mar 2012

@traktor presne tak, aspoň poďakovať keď zaplatím za ňu poštovné a dám zľavu na tovar. Ani info o doručení a ja bežím na poštu v daždi s malou v deń keď nabehli peniaze. Niekedy toho už mám naozaj plné brýle ☹

akika722
6. mar 2012

@exupery toto nepochopim ako može niekto poslať špinave veci 🙄 odo mna si mamička kupila mikinu,pisala som že pošlam až zajtra na svoje naklady,doporučene a 1trieda lebo som ju ešte šupla do pračky...bola čista,ale mala som ju pod postelou u uložnom priestore a zda sa mi že vonia po dreve-nova postel
ale aj tak to radšej vyperem a pošlem o deň neskor ako tak..

akika722
6. mar 2012

@exupery poslala si ju späť na dobierku???alebo ako?

annie13
6. mar 2012

@exupery a ake ma hodnotenia?

exupery
6. mar 2012

@akika722 nie na dobierku-to mi v tom hneve nenapadlo,prosto doporucene,ona sama mi napisalaze si ju bola vyzdvihnut-teda ma ju ,a ze peniaze poslala,ale stale mi nic neprislo,a pochybujem ze pride...uz je to dlho,prito hodnotenia ma skve,predava len znackove veci,nechapem to,ci to robi z trucu...

exupery
6. mar 2012

@annie13 priam dokonale..vzdy si davam pozor,od koho kupujem,ale vazne jej jednanie nechapem...

akika722
6. mar 2012

@exupery nech ti pošle vypis že ti eura poslala..mala si poslať na dobierku,nedali by jej to kym by nezaplatila..keby ti eura poslala už by si ich mala

annie13
6. mar 2012

@akika722 poslala poukazku tam vypis nema

annie13
6. mar 2012

@exupery bundu nahodila spat do predaja?

akika722
6. mar 2012

@annie13 jaj,heh či poslala 🙄 veriť možeš,nemusiš