Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
maminky,akurat sa mi podarilo vypatrat na facebooku tu predavajucu,ktora nas tu viacere okradla a tovar neposlala..idem jej poslat spravu a budem ju "otravovat" az kym sa nedockam penazi...a ma tam aj rodinu,dufam ze nechce zazit taku hanbu aby som im pekne napisala,aku podarenu dceru,sestru,kamaratku maju... 😠 nenecham to len tak! ☹ 😠
@martina2001 nick ma ninkaa89 a je uz aj na ciernej listine,admin jej stopol bazar ale uz som ju nasla aj na inych strankach,takze pozor na nu!
@martina2001 tak ja som mala toto prvu taku naozaj zlu skusenost,ze som poslala peniaze a tovar nedosiel.. 😠 ☹
@halit13 možno tu včera celý deň nebola... napíš znova alebo ešte počkaj.. alebo si nájdi inú, je to na tebe.. ja premeriam ochotne, ale tiež sa mi stalo, že chcela premerať v piatok večer, to už som na nete nebola, v sobotu sme boli celý deň na výlete, takže som si to všimla v sobotu večer na nete, ale malý už spal v spálni, kde mám všetky vecičky na predaj, tak som jej napísala, že jej to žiaľ pošlem až v nedeľu ráno..
@little84 pozerala som jej hodnotka, ako keby spočiatku všetko bolo OK a potom to nejak začala flákať či čo..
inak som si všimla že tam mala jedno negatko aj za to, že sa ozvala, že má záujem o tovar, predávajúca jej odpísala a ona sa viac neozvala.. tak keď už za toto sa dávajú negatka 😕 to by som ich musela dávať skoro denne 😕
Pridavam svoju negativnu skusenost a aj radu ako to dalej riesit-objadnala som bundicku zimnu pre moju dceru-14eur,nie lacna zalezitost,mamicky som sa pytala na stav-napisala nosena dva tyzdne,bez poskodeni,sto percentny stav.Prisla mi neoprana,zolkova vetrovka,stepovanie na troch miestach vyparane-des.Hned som to nafotila a obratom som jej aj po vzajomnej dohode poslala bundu spat,hoci tvrdila,ze bola vporiadku,a ze si ju mam nechat,ze ona mi peniaze vrati..
Bundicku si vyzdvihla na poste,pisala mi,ze obratom mi postovou poukazkou zaslala smat peniaze,to bolo minuly pondelok-doteraz mi nic neprislo...co dalej?
@traktor presne tak, aspoň poďakovať keď zaplatím za ňu poštovné a dám zľavu na tovar. Ani info o doručení a ja bežím na poštu v daždi s malou v deń keď nabehli peniaze. Niekedy toho už mám naozaj plné brýle ☹
@exupery toto nepochopim ako može niekto poslať špinave veci 🙄 odo mna si mamička kupila mikinu,pisala som že pošlam až zajtra na svoje naklady,doporučene a 1trieda lebo som ju ešte šupla do pračky...bola čista,ale mala som ju pod postelou u uložnom priestore a zda sa mi že vonia po dreve-nova postel
ale aj tak to radšej vyperem a pošlem o deň neskor ako tak..
@akika722 nie na dobierku-to mi v tom hneve nenapadlo,prosto doporucene,ona sama mi napisalaze si ju bola vyzdvihnut-teda ma ju ,a ze peniaze poslala,ale stale mi nic neprislo,a pochybujem ze pride...uz je to dlho,prito hodnotenia ma skve,predava len znackove veci,nechapem to,ci to robi z trucu...

ahojte maminky, ak predávate, a chcete predať a vidíte, že je záujem, len ak kupujúca potrebuje odmerať - napr. šírku, dĺžku /rukáv/ , lebo nie je číslo ako číslo, tak prečo by to mal byť problém....?