icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

macamac
6. mar 2012

@lentilka3008 ale veď tá bábika je tu od decembra

monka9999
6. mar 2012

@emmmuska ja sa ti ani nečudujem.a vždy sa pytaj aj na chyby.potom sa to tažko rieši.

zanika1983
6. mar 2012

@monka9999 ahaaa, tak parada, este jej sa nepaci, fakt super zenska! 😠 mala pisat skutocny stav, teraz by neboli taketo neprijemnosti.

lentilka3008
6. mar 2012

@zanika1983 ked mi neveríš over si to sama, je tam nick matko1234, hanule24, babika24, zaujímavé, že všetko je z veľkých revíšť, neverím, že toľko ľudí je tu prihlásených z jednej dediny

monka9999
6. mar 2012

@danielllka budem rada ak mi da vobec niečo.ved ona si melie svoju verziu a vobec neberie na vedomie že zle dala inzerat.keby jej dal admin za pravdu ako tvrdi,nekazal by jej aby mi vratila dake peniaze.nie?!

lentilka3008
6. mar 2012

@macamac je, ale sama písala, že zháňa radu, ako spraviť nový nick

monka9999
6. mar 2012

@zanika1983 vraj mala somnou najhorši obchod v živote.no ja som z nej v siedmom nebi

zanika1983
6. mar 2012

@macamac hej a ta lentilka je tu od dnes 🙂 takze nieje o com...

zanika1983
6. mar 2012

@monka9999 mala si jej napisat, ze ty ani len opisat nevies ako lutujes, ze si vobec od nej nieco chcela:-/normalne ta chapem a este aj mna to s...e!!!

emmmuska
6. mar 2012

@monka9999 ved som sa opytala, ale mam asi vyhodu, ze sa mame stretnut na pol ceste tak to uvidim 🙂

monka9999
6. mar 2012

@emmmuska najlepšie.pozrieš si to

zuzana17
6. mar 2012

@zu2za3na no malo by to tak fungovať 😉

tereza79
6. mar 2012

@lentilka3008 ďakujem

monni
7. mar 2012

ahojte kocky, ake mate skusenosti s predavajucimi z proshopov? uz dva tyzdne si chcem od jednej kupit par veci a vobec so mnou nekomunikuje. Na prvu spravu ci je dany tovar v tej a tej farbe iba stroho odpovedala ano (ani ziadny dobry den, nic - ocakavala by som lepsiu komunikaciu) a ked som si vypytala podklady k platbe tak je ticho neodpise a pritom aktualizuje inzeraty. Tak som jej pisala opat ze mam zaujem o tie veci a zase nic uz par dni. Ja neviem co si mam o tom mysliet ☹

traktor
7. mar 2012

@monni poviem ti k tomu len jedno..ak takto reaguje, tak by som si radej hladala inde..ak by bola seriozna predavajuca, tak ma vediet , ako ma komunikovat..ak teraz takto komunikuje/ nekomunikuje..co by robila, keby si tovar nahodou musela reklamovat?..

monni
7. mar 2012

@traktor ja som to tiez takto brala, ale ked som hladala inde ten tovar tak ho nikto nema iba ona. Ale asi sa na to vykaslem, co uz. Len uz ma neskutocne vytaca ako sa tu niektore spravaju ☹ Vsak aj ona chce predavat tak nech sa podla toho sprava 😒

hori
7. mar 2012

@monni no "tazki profesionali" 😀 pripadaju mi nezvyknuti, ze na nete sa ludia tolko pytaju... to vies, do obchodu prides, pozries a bud kupis alebo nie... 😉 skusenosti mam ale povacsinou dobre, len tiez som si raz u jednej dala veci premerat a nedockala som sa.

simona112
7. mar 2012

@monni súhlasím s traktor. však v takýchto prípadoch je prvoradá komunikácia. Ak nie tak nechci od nej nič a hľadaj si inde. Je veľa stránok kde ponúkajú vecičky a pomôcky pre detičky. 🙂

zanika1983
7. mar 2012

@monni ja som 3 x chcela kupit zo shopu a vsetky 3 skusenosti boli o nicom, takze uz ani neskusam.

berulinka1
7. mar 2012

souhlasím s ostatníma,pokud chci prodat,vstřícná komunikace je na prvním místě,jde přece o můj prodej..pokud ale prodávající nekomunikuje,jak píšeš.tak bych u ní nenakoupila nic,je vidět,že si neváží zákazníků 😒 ..zkus se poohlédnout jinde 🙂

martuska75
7. mar 2012

@monni je možné že veci vôbec nemá na sklade. Mne sa to stalo na MMB že som si vybrala pár veci a potom som zistila že ešte ich vôbec nemá, len ich objedná.

silvia1983
7. mar 2012

tiez som sa pytala na 2-3 veci kazda od inej, a jedna uz ani nemala moju velkost a druha mi na druhy den odpisala, ze zrovna to, co som si vybrala predala na fb 🙄

monni
7. mar 2012

@martuska75 ja som sa jej pytala ci ma danu vec k dispozicii vo farbe aku chcem a to mi odpisala ze ano. a odvtedy nekomunikuje, keby bola natolko slusna tak mi odpise ze dodanie bude o tyzden, dva ale ona inzeraty aktualizuje takze viem ze tu chodi a mne neodpoveda.

garzonka
7. mar 2012

@martuska75
@monni
ano mozno je to tak, ze ich realne nema na sklade, alebo ma shop aj inde a nestiha vybavovat zakazky....na druhu stranu, moze napisat viac nez len "ano"....vsak ako chce potom predavat. Niekto mozno kupi, ale prvy a zaroven aj poslednykrat 🤐

monni
7. mar 2012

dakujem kocky, kaslem uz na nu, uskromnime sa a aspon neminieme peniazky 🙂

monni
7. mar 2012

@garzonka vsetko je o komunikacii, ale niektore to bohuzial nevedia a tym odradia kupujucich 😒

martuska75
7. mar 2012

@monni Vieš ked je dodanie o týždeň alebo dva, tak fajn, ale mne malá aj vyrástla z danej veľkosti 😒 kým mi pani povedala, že už to má a mám poslať peniaze. Nakoniec potom čo som peniaze poslala zistila, že jej prišla tuším iná farba alebo veľkosť . Tak som pristala, že mi môže poslať z jej obchodíka inú mikinu pre staršiu dcéru - teda namiesto tej pôvodne objednanej. Tá nakoniec tiež nebola. 😉 Nakoniec sme sa dohodli, že mi vráti peniaze. Takto dopadlo moje prvé a posledné nakupovanie na MMB 😀

fukylove
7. mar 2012

@yvetulka babulky, ja neviem ako presne funguju ti "Tazki profesionali a ich PROshopy" 🙂 ale ak k balicku dostanene aj danovy doklad o kupe = oficialny obchod s novym tovarom... a bez ohladu na to, ci sa to niekomu paci alebo nie, tak pri e-shopovom predaji je mozne tovar do 7 dni vratit bez udania dovodu 😉 osobne si ale myslim,, ze toto sa da aplikovat iba na tovar s danovym dokladom 😉 a ak je niekto medzi profishopmi, tak ratam s tym, ze to ma aj s danovym dokladom 😉
a v pripade, ze 7 dnova lehota uz vyprasala a je vada na tovare, tak je normalna reklamacna doba 30dni 🙂 no tu musi predavajuci dodrzat... v pripade nedodrzania ma kupujuci narok bud na novy tovar alebo peniaze - a to zavisi od kupujuceho 🙂

berulinka1
7. mar 2012

holky,mě se třeba vůbec nelíbí,když požádám o přeměření velikosti a prodávající mě odbyde s tím,že nepřeměřuje a děkuje za pochopení..tak nechápu,proč teda prodává..zákazník má právo vědět co kupuje a nebude přece kupovat zajíce v pytli..takže to řeším tak,že pokud odmítne přeměřit,tak kouknu jinam,kde je prodávající ochotná..já teda na MMB nakupuju už asi 5 let a jsem spokojená,ale než jsem se naučila rozlišovat prodávající,to mi trvalo dlouho..dnes už se většinou vracím k těm,od kterých mám dobrý zkušenosti 🙂 ..ale je fakt,že né u každý se sežene,co se mi líbí..velkou roli u mě prostě hraje OCHOTA,pokud ochotná není,nenakoupím u ní.

marcellka
7. mar 2012

Som maximalne znechutena z toho co sa tu deje v poslednej dobe. Neviem co si mam o tom mysliet. Tak vecer mi napise maminka,ze ma zaujem o tovar, ja odpisem na druhy den podvecer /kedze pracujem,skor sa mi neda/ a maminka mi odpise,ze ona dakuje,ale nasla si iny tovar, ci pripadne,ze sa jej ozvala ina mamicka skor a kupuje od nej. To co je za jednanie. Ja ked nieco chcem kupit tak si nenaklikam desat inzeratov,ze mam zaujem a necakam,ze kto sa mi ozve prvy tak od neho nakupim. Co sme na dakej sutazi,alebo co ?