Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monka9999 ahaaa, tak parada, este jej sa nepaci, fakt super zenska! 😠 mala pisat skutocny stav, teraz by neboli taketo neprijemnosti.
@zanika1983 ked mi neveríš over si to sama, je tam nick matko1234, hanule24, babika24, zaujímavé, že všetko je z veľkých revíšť, neverím, že toľko ľudí je tu prihlásených z jednej dediny
@danielllka budem rada ak mi da vobec niečo.ved ona si melie svoju verziu a vobec neberie na vedomie že zle dala inzerat.keby jej dal admin za pravdu ako tvrdi,nekazal by jej aby mi vratila dake peniaze.nie?!
@zanika1983 vraj mala somnou najhorši obchod v živote.no ja som z nej v siedmom nebi
@monka9999 mala si jej napisat, ze ty ani len opisat nevies ako lutujes, ze si vobec od nej nieco chcela:-/normalne ta chapem a este aj mna to s...e!!!
ahojte kocky, ake mate skusenosti s predavajucimi z proshopov? uz dva tyzdne si chcem od jednej kupit par veci a vobec so mnou nekomunikuje. Na prvu spravu ci je dany tovar v tej a tej farbe iba stroho odpovedala ano (ani ziadny dobry den, nic - ocakavala by som lepsiu komunikaciu) a ked som si vypytala podklady k platbe tak je ticho neodpise a pritom aktualizuje inzeraty. Tak som jej pisala opat ze mam zaujem o tie veci a zase nic uz par dni. Ja neviem co si mam o tom mysliet ☹
@monni ja som 3 x chcela kupit zo shopu a vsetky 3 skusenosti boli o nicom, takze uz ani neskusam.
souhlasím s ostatníma,pokud chci prodat,vstřícná komunikace je na prvním místě,jde přece o můj prodej..pokud ale prodávající nekomunikuje,jak píšeš.tak bych u ní nenakoupila nic,je vidět,že si neváží zákazníků 😒 ..zkus se poohlédnout jinde 🙂
@monni je možné že veci vôbec nemá na sklade. Mne sa to stalo na MMB že som si vybrala pár veci a potom som zistila že ešte ich vôbec nemá, len ich objedná.
tiez som sa pytala na 2-3 veci kazda od inej, a jedna uz ani nemala moju velkost a druha mi na druhy den odpisala, ze zrovna to, co som si vybrala predala na fb 🙄
@martuska75 ja som sa jej pytala ci ma danu vec k dispozicii vo farbe aku chcem a to mi odpisala ze ano. a odvtedy nekomunikuje, keby bola natolko slusna tak mi odpise ze dodanie bude o tyzden, dva ale ona inzeraty aktualizuje takze viem ze tu chodi a mne neodpoveda.
@martuska75
@monni
ano mozno je to tak, ze ich realne nema na sklade, alebo ma shop aj inde a nestiha vybavovat zakazky....na druhu stranu, moze napisat viac nez len "ano"....vsak ako chce potom predavat. Niekto mozno kupi, ale prvy a zaroven aj poslednykrat 🤐
@monni Vieš ked je dodanie o týždeň alebo dva, tak fajn, ale mne malá aj vyrástla z danej veľkosti 😒 kým mi pani povedala, že už to má a mám poslať peniaze. Nakoniec potom čo som peniaze poslala zistila, že jej prišla tuším iná farba alebo veľkosť . Tak som pristala, že mi môže poslať z jej obchodíka inú mikinu pre staršiu dcéru - teda namiesto tej pôvodne objednanej. Tá nakoniec tiež nebola. 😉 Nakoniec sme sa dohodli, že mi vráti peniaze. Takto dopadlo moje prvé a posledné nakupovanie na MMB 😀
@yvetulka babulky, ja neviem ako presne funguju ti "Tazki profesionali a ich PROshopy" 🙂 ale ak k balicku dostanene aj danovy doklad o kupe = oficialny obchod s novym tovarom... a bez ohladu na to, ci sa to niekomu paci alebo nie, tak pri e-shopovom predaji je mozne tovar do 7 dni vratit bez udania dovodu 😉 osobne si ale myslim,, ze toto sa da aplikovat iba na tovar s danovym dokladom 😉 a ak je niekto medzi profishopmi, tak ratam s tym, ze to ma aj s danovym dokladom 😉
a v pripade, ze 7 dnova lehota uz vyprasala a je vada na tovare, tak je normalna reklamacna doba 30dni 🙂 no tu musi predavajuci dodrzat... v pripade nedodrzania ma kupujuci narok bud na novy tovar alebo peniaze - a to zavisi od kupujuceho 🙂
holky,mě se třeba vůbec nelíbí,když požádám o přeměření velikosti a prodávající mě odbyde s tím,že nepřeměřuje a děkuje za pochopení..tak nechápu,proč teda prodává..zákazník má právo vědět co kupuje a nebude přece kupovat zajíce v pytli..takže to řeším tak,že pokud odmítne přeměřit,tak kouknu jinam,kde je prodávající ochotná..já teda na MMB nakupuju už asi 5 let a jsem spokojená,ale než jsem se naučila rozlišovat prodávající,to mi trvalo dlouho..dnes už se většinou vracím k těm,od kterých mám dobrý zkušenosti 🙂 ..ale je fakt,že né u každý se sežene,co se mi líbí..velkou roli u mě prostě hraje OCHOTA,pokud ochotná není,nenakoupím u ní.
Som maximalne znechutena z toho co sa tu deje v poslednej dobe. Neviem co si mam o tom mysliet. Tak vecer mi napise maminka,ze ma zaujem o tovar, ja odpisem na druhy den podvecer /kedze pracujem,skor sa mi neda/ a maminka mi odpise,ze ona dakuje,ale nasla si iny tovar, ci pripadne,ze sa jej ozvala ina mamicka skor a kupuje od nej. To co je za jednanie. Ja ked nieco chcem kupit tak si nenaklikam desat inzeratov,ze mam zaujem a necakam,ze kto sa mi ozve prvy tak od neho nakupim. Co sme na dakej sutazi,alebo co ?

@lentilka3008 ale veď tá bábika je tu od decembra