Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akika722 a akoze odkial sa ma merat, ved aj ja od krku meram, urcite si to rozmyslela a teraz vymysla, aj ja by som jej asi to napisala co annie13.
@annie13 hrozne ma to trapi,fakt mi je to luto,nechcem byť u nikoho zla,ale zas NIKDY by som si nikoho nedovolila oklamať 😔
aj ja by som vedela objednať niečo,ved v pohode,nesadne vratim 🙄 ak jej šlo o to,mala to hned napisať,vedela by som sa dohodnuť..už som tak robila že som poslala tovar a ked nesadol tak som ho vzala späť,nemam problem..ale VOPRED SOM SA DOHODLA NA TOM
@zanika1983 na napisala že som to merala od goliera 🙄 no je to tato mikina,ma len taky mini stojačik,merala som zadny diel zhora ako to meram vždy
@akika722 jej by sa pacilo take jednanie, co ona stvara?..pochybujem, tak nech ani ona nerobi druhym neprijemnosti. aj ja som tu uz kupila vecicky nove a boli nam akurat a nevratila som ,predala som dalej a nevymyslala som, ved to bola moja chyba, ze som si to zle pomerala na malom 🙂
žienky, prosím poradiť....ak sa mi ozve neregistrovaný záujemca - odpoved mám dať cez MK ako správu (príde to?) alebo na mail??? dakujem
@akika722
ak by som ja merala celkovu dlzku, tak meriam od krku, nie od zaciatku rukavu.....a pozrela som si teraz svoje mikiny, ramena maju vzdy mierny sklon, ale nie vyrazny, maximalne je to pri krku o cca 2 cm vyssie nez pri zaciatku rukavu . Ak by si merala od zaciatku rukavu a nie od krku, snad ten rozdiel nie je taky velky ze jej je kratka.
Moze ti poslat fotku s metrom prilozenym k mikine, tak ako pise @annie13
@zanika1983 vždy meram takto ak je to len stojačik.. 😒 chcela celkovu dlžku 😒 a rukav bol merany od krku,to som jej aj uvidla že merane od krku 😒
@garzonka aj som jej pisala že ja mam 178cm a bola mi do pasa... /mne to niekedy pomože.. / ok idem jej napisať nech mi hodi taku fotku s tym metrom
@zanika1983 už som jej napisala...
ja neviem,ja ak niečo chcem dať zmerať,nepišem presne čo kde,od kade po kade..a ak napišem dlžku,tak si predstavujem celkovu dlžku 😒
@zanika1983 poštovne som hradila ja-prva trieda doporučene..
v podmienkach mam že eura nevraciam,ale fakt neviem čo robiť....keby som urobila chybu a viem o tom..ok..ale tak 😒
@zanika1983
@akika722 nemyslim ze by jej mala vratit mikina nieje poskodena ani nic miery uviedla spravne

@akika722 napis jej nech ti ju pomeria a posle foto s metrom prilozenym k mikine, ze si si nie vedoma chyby, uz len podla tej uhrady spekulantka