Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monulicka veď práve.. ja som takto zopár vecí predala a mamičky nadšené... tie, ktoré sa nebáli tej nízkej ceny.. ale čoraz viac začali chodiť správy typu či tie čižmy boli naozaj len raz obuté? či na tom tričku určite nie je nejaké poškodenie? Pravdu povediac, sa mi nechcelo ešte presviedčať o tom, že je to v super stave 😀 a potom som si uvedomila, že ja keď niečo nájdem v obchode za brutálne nízku cenu tak tiež sa zdráham to kúpiť, že tam asi niečo nesedí.. takto mali v tescu zimnú bundu za 5 (!!!) eur! peknú, svetlú, do polovice stehien.. ale som zvraštila obočie a nechala to tak - večer som si búchala hlavu o stenu, na druhý deň tam nabehla znova a oni ju medzitým precenili na 20 eur 😠som zaváhala, som ju mohla mať za tých 5 😝
ale tentokrát jedna pani odo mňa veľmi dobre nakúpila. Predávala som nové košielky ešte neboli oblečené a mali aj vysačky. Ja som vedela že je vysačka na jednej košielke s originál cenou 9eur a bola som v tom, že obe boli za tú cenu.A tak som ich dala za 6 eur obe však to je len 3 eurá dolu. No nakoniec pri balení košielok do balíčka som zistila že vysačku mala každá košielka s tou cenou 9 eur. Takže PC košielok 18 a teraz 6 eur. To je sakra výhodný obchod 😀 😀 😀 a to som sa bála že predávam draho 😀
@fialkaa ...nie, ja som jasne v inzeráte uviedla,že farba je pekná červená,lebo fotky sú potvorky 🙂 a stačí iný uhol svetla a s červenej je hned oranžová..... 😉
@macamac ...nie...ja som farbu jasne popísala,ako som len vedela,viem že niektoré fotky skreslujú,preto som ju uviedla ako perličku na pobavenie.... 😀
BABY NA NIEčO SOM PRIšLA 😎
ta moja kupujuca čo som dnes pisala...mne pisala že nosi S-ko...mikina bola M-ko..a ona ma 5inzeratov,z toho tam ma M-kove veci pri ktorych ma uvedene že su jej priúzke 😉
takže čo ak jej je mikina len uzka,tym padom ju nepotrebuje a snaži sa najsť vyhovorku??? aby došla späť k euram???
@pastelka74 to je ako myslene? 😅 😒
pozrela som jej bazar a tam to mala..tak si to jednoducho myslim
@akika722 ...ja som nechcela tým nič zlé povedať...preboha!!..nikoho sa nechcem dotknúť,iba som napísala,že ked taká myšlienka napadla teba,že sa tej bundy chce takto zbaviť...to isté mohlo napadnúť aj ju!!...nič viac,je to len názor...ale ak som ťa tým nejak urazila...ospravedlňujem sa...
@fukylove něco v tom smyslu jsem ji napsala že když jsem ji nechala nanoznik pouze za 250, navíc novej a nepoužitej tak že ta podložka byla přidaná pouze z mé dobré vůle.
@beruska1989 fakt asi nerozumiem niektorym mamickam 🙂 potom daj echo, ze ako si poriesila 😀 teda skor doriesila tvoja kupujuca 🙂
@pastelka74 nie nie v pohode 😀 len ked som pozerala že Mko jej je male a aj mokča je Mko 😅 tak či nahodou jej nieje mala a preto sa jej nezda a začina špekulovať..ved ako pišem,mohla napisať hned že to chce na skušku,vzala by som to späť,ale teraz ma to odradilo 😒
@argyro uvidim ako sa ona zachova
@yvetulka netušim 😒
@annie13 Anka aj ja vela x objednam niečo čo mi nesadne ako si predstavuje a ako pišeš,predam si to dalej lebo je to moja vina nie predavajucej..no uvidime
mali ste niektora skusenost s predavajucou razab? Pred par dnami predavala detsku vahu za 15 €, dohodli sme sa na predaji, poslala c. uctu, uz som sla zaplatit. Vtom pride sprava, ze nasla blocek od vahy, ze musi zvysit cenu. Dala ju na 30e a o pat minut na 35e. 😀 Tak som od obchodu ustupila a napisala negatko. Pozrite na moje hodnotenia, co tam pred chvilou pridala. Neviem, co mam na to povedat. Ako keby som jej neviem co urobila. V podstate sa nic strasne nestalo a vyvadza ako male decko. 😲

Jej, toto aká veselá stránka
@trnka77 ty zatiaľ jednoznačne vedieš 😀 toto by som asi fakt nemerala, čo je veľa to je veľa 😕
@macamac otázky k tovaru či je nejak poškodený alebo nefunkčný keď je taký lacný som dostávala často, odkedy som zdvihla ceny, tak už mám pokoj 😀 som pôvodne chcela predávať za babku, len preto, že to nemám komu ďalej posunúť, ale očividne to pôsobi nedôveryhodne 😒 len čo som dala ceny trošičku vyššie, obchody idú lepšie, paradox, ale je to tak 😅