icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

argyro
8. mar 2012

Jej, toto aká veselá stránka
@trnka77 ty zatiaľ jednoznačne vedieš 😀 toto by som asi fakt nemerala, čo je veľa to je veľa 😕

@macamac otázky k tovaru či je nejak poškodený alebo nefunkčný keď je taký lacný som dostávala často, odkedy som zdvihla ceny, tak už mám pokoj 😀 som pôvodne chcela predávať za babku, len preto, že to nemám komu ďalej posunúť, ale očividne to pôsobi nedôveryhodne 😒 len čo som dala ceny trošičku vyššie, obchody idú lepšie, paradox, ale je to tak 😅

monulicka
8. mar 2012

@argyro to asi sposobili tie podvodnicky...ja som napr.narazila na HMkove mezestraky..panu ich predavala za 4 eura aj s postou..na fotke vyzerali krasne a ze boli malo nosene...tiez sa mi to nezdalo, ale riskla som to..a dosli mu uplne nadherne, v 100% stave gate 😵

macamac
8. mar 2012

@argyro presne si to vystihla.akoby nedôverovali nízkej cene tu niektoré
ale práve tá otázka-že prečo tak lacno-bola ku kožúšku za 10eur 😕 😀 nemal fakt chybu, nakoniec to hneď zobrala. a ja som si myslela-že ako draho predám 😉 nuž-pre niekoho lacno

argyro
8. mar 2012

@monulicka veď práve.. ja som takto zopár vecí predala a mamičky nadšené... tie, ktoré sa nebáli tej nízkej ceny.. ale čoraz viac začali chodiť správy typu či tie čižmy boli naozaj len raz obuté? či na tom tričku určite nie je nejaké poškodenie? Pravdu povediac, sa mi nechcelo ešte presviedčať o tom, že je to v super stave 😀 a potom som si uvedomila, že ja keď niečo nájdem v obchode za brutálne nízku cenu tak tiež sa zdráham to kúpiť, že tam asi niečo nesedí.. takto mali v tescu zimnú bundu za 5 (!!!) eur! peknú, svetlú, do polovice stehien.. ale som zvraštila obočie a nechala to tak - večer som si búchala hlavu o stenu, na druhý deň tam nabehla znova a oni ju medzitým precenili na 20 eur 😠som zaváhala, som ju mohla mať za tých 5 😝

simona112
8. mar 2012

@macamac to naozaj je tak, že čím menšia cena tým menší záujem aj keď mám nové veci? Ja nedávam naschvál vysoké ceny, že aby to niekto kúpil a nakoniec mi to ostane, lebo to dávam podla niekoho lacno? 😀

simona112
8. mar 2012

ale tentokrát jedna pani odo mňa veľmi dobre nakúpila. Predávala som nové košielky ešte neboli oblečené a mali aj vysačky. Ja som vedela že je vysačka na jednej košielke s originál cenou 9eur a bola som v tom, že obe boli za tú cenu.A tak som ich dala za 6 eur obe však to je len 3 eurá dolu. No nakoniec pri balení košielok do balíčka som zistila že vysačku mala každá košielka s tou cenou 9 eur. Takže PC košielok 18 a teraz 6 eur. To je sakra výhodný obchod 😀 😀 😀 a to som sa bála že predávam draho 😀

pastelka74
8. mar 2012

@fialkaa ...nie, ja som jasne v inzeráte uviedla,že farba je pekná červená,lebo fotky sú potvorky 🙂 a stačí iný uhol svetla a s červenej je hned oranžová..... 😉

pastelka74
8. mar 2012

@macamac ...nie...ja som farbu jasne popísala,ako som len vedela,viem že niektoré fotky skreslujú,preto som ju uviedla ako perličku na pobavenie.... 😀

akika722
8. mar 2012

BABY NA NIEčO SOM PRIšLA 😎
ta moja kupujuca čo som dnes pisala...mne pisala že nosi S-ko...mikina bola M-ko..a ona ma 5inzeratov,z toho tam ma M-kove veci pri ktorych ma uvedene že su jej priúzke 😉
takže čo ak jej je mikina len uzka,tym padom ju nepotrebuje a snaži sa najsť vyhovorku??? aby došla späť k euram???

akika722
8. mar 2012

@annie13 @yvetulka @piacere čitajte vyššie 😉

monulicka
8. mar 2012

@argyro ja som sa potom tej panej pytala a ona ze sa potrebuje zbavit veci tak predava za smiesne ceny..a viem ze tiez som v Tescu kupovala synovi zateplene rifle za 2 eura a prezerala som ich spredu- zozadu ci im daco nie je..nebolo 😀

pastelka74
8. mar 2012

@akika722 ...všetko je možné...ked si na to prišla ty.... 😉

akika722
8. mar 2012

@pastelka74 to je ako myslene? 😅 😒
pozrela som jej bazar a tam to mala..tak si to jednoducho myslim

pastelka74
8. mar 2012

@akika722 ...ja som nechcela tým nič zlé povedať...preboha!!..nikoho sa nechcem dotknúť,iba som napísala,že ked taká myšlienka napadla teba,že sa tej bundy chce takto zbaviť...to isté mohlo napadnúť aj ju!!...nič viac,je to len názor...ale ak som ťa tým nejak urazila...ospravedlňujem sa...

argyro
8. mar 2012

@akika722 ja by som tu bundu zobrala naspäť ale s tým, že poštovné by som neplatila.. veď ju predáš ďalej.. očividne jej nesadla, či už si teraz vymýšľa to alebo ono, nosiť ju nemôže.. ak ti ju vráti a ty jej vrátiš len cenu za tovar tak si nestratila nič, či?

macamac
8. mar 2012

@pastelka74 😉 a čo nie?

yvetulka
Odpoveď bola odstránená
beruska1989
8. mar 2012

@fukylove něco v tom smyslu jsem ji napsala že když jsem ji nechala nanoznik pouze za 250, navíc novej a nepoužitej tak že ta podložka byla přidaná pouze z mé dobré vůle.

annie13
8. mar 2012

@akika722 miery mala nech si ju preda dalej sama

fukylove
8. mar 2012

@beruska1989 fakt asi nerozumiem niektorym mamickam 🙂 potom daj echo, ze ako si poriesila 😀 teda skor doriesila tvoja kupujuca 🙂

akika722
8. mar 2012

@pastelka74 nie nie v pohode 😀 len ked som pozerala že Mko jej je male a aj mokča je Mko 😅 tak či nahodou jej nieje mala a preto sa jej nezda a začina špekulovať..ved ako pišem,mohla napisať hned že to chce na skušku,vzala by som to späť,ale teraz ma to odradilo 😒
@argyro uvidim ako sa ona zachova
@yvetulka netušim 😒
@annie13 Anka aj ja vela x objednam niečo čo mi nesadne ako si predstavuje a ako pišeš,predam si to dalej lebo je to moja vina nie predavajucej..no uvidime

akika722
8. mar 2012

*mikča* oprava 😅

aduskatt
8. mar 2012

@argyro tusim idem dvihat ceny na bazariku🙂)).a ja ze co mi obchody stoja🙂)) tioez som davala za babku skoro nove veci, niektore len raz oblecene............asi prehodnotim

diusik
8. mar 2012

@aduskatt ja sa priznám,že som tiež kupujuca kt kupuje radšej drahšie veci v domnení ze sú kvalitnejšie,ale po Tom čo tu čitam asi znením názor :o)

akika722
8. mar 2012

@diusik ja som tu už našla kopec veci ovela drahšich ako v skutočnosti stali 😝 aj veci od činana a cena ako keby to bolo niečo značkove a super bavlnene 😝

aduskatt
8. mar 2012

@diusik ja som praveze na perfektne malonosene veci dala nizke ceny, aby som sa toho zbavila a vidim, ze to ma opacny efekt.tak to podviham🙂

diusik
8. mar 2012

@akika722 no sila,inak ja mám zatiaľ dosť dobré skusenosti,inak predávajúcim odporúčam dávať co najviac obrázkov,keď je tam pichnuta jedna trápna fotka ešte dobre rozmazana tak to ani necitam

akika722
8. mar 2012

@diusik ja sa stale snažim čo najviac pofotiť a ak ma kupujuca požiada o dajšie fotky nemam problem...no už sa mi stalo že som chcela foto ja-chcela som kupiť a predvajuca ani nereagovala

matya.b
8. mar 2012

@diusik : moja rec

bibina25
8. mar 2012

mali ste niektora skusenost s predavajucou razab? Pred par dnami predavala detsku vahu za 15 €, dohodli sme sa na predaji, poslala c. uctu, uz som sla zaplatit. Vtom pride sprava, ze nasla blocek od vahy, ze musi zvysit cenu. Dala ju na 30e a o pat minut na 35e. 😀 Tak som od obchodu ustupila a napisala negatko. Pozrite na moje hodnotenia, co tam pred chvilou pridala. Neviem, co mam na to povedat. Ako keby som jej neviem co urobila. V podstate sa nic strasne nestalo a vyvadza ako male decko. 😲