Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby a pre toto ja nedávam negatívne hodnotenia (napr. pri vyššom poštovnom, ako je na obálke, pri nejakom nedorozumení a pod.)... mne sa proste nechce potom naťahovať s dotyčnou, s adminom... 😅
@bibina25 ahoj, ak je to pravda, ze ju ponukala povodne za 15, tak admini, pripadne ich programatori nemozu mat problem to odsledovat a dat ti za pravdu. poziadaj ich o to, mna osobne by to prepac za vyraz sralo, keby takto hybala s cenou len pre to, ze sa jej niekto ozval.. zrejme ste sa ozvali viaceri a zacala spekulovat. mozno jej niekto napisal, ze ju chce velmi velmi a ze ju vezme aj za 25,- a ona jednoducho urobila podraz tebe. ale ak si ty v prave a citis sa ukrivdena, uz len skrz jej blbe hodnotenia, tak to daj presetrit adminom, napis im ci uz IP alebo mail, a ked je pravda na tvojej strane, hodnotka ti pomazu - tie jej a ju upozornia, nech nerobi kraviny... ja by som tak ucinila 😉
inak baby, citam tu aj o tom, ze nizke ceny su podozrive ceny.... par hodin dozadu tu padlo par slov o tom... tak prepacte, ale aj ja davam dost nizke ceny, lebo sa chcem zbavit oblecenia!!!! 😢 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 no, aj ja som citala, tak som skusila nieco trochu zvysit, som zvedava, ako to zaberie..aj ked podla mna su aj teraz ceny dost nizke, ale chcem sa zbavit oblecka...........
@aduskatt ja uz davam pomaly aj zadarmo, ale nik sa nehlasi, lebo je tu tak vela inzeratov, ze zadas inzerat a v momente je na 10.strane. ked sa admini pytali, co by sme zmenili na bazariku, tak som napisala, nech daju moznost vyselektovat ceny od 1 centa nahor a naopak, ale akosi mam pocit, ze ta ich otazka "co by ste zmenili" bola zbytocna..... akoze selektovat ceny sposobom:
do 5 €, dalej od 5 do 10 € a podobne..... to je velmi velka skala, cize clovek si pozrie najnovsie inzeraty a ked ho nic neuputa, pozrie si inokedy. nikto sa nehrabe na 10 ci 20 stranu, ci tam nahodou nedava niekto nieco zdarma alebo za par centov.....
@mandragora22 aj ja mam taku skusenost, ze za nizke ceny nic..tak uvidime po zvyseni
@aduskatt ved ale mam aj nejake tie hodnotenia, nie? a ked jasne opisem tovar, ze je takmer ako novy, pripadne po jednom dietati vo vybornom stave... tak neviem.. ja by som nevahala. uz som takto aj kupila par drobnosti za super ceny a po jednom dietati a ozaj som bola spokojna. ale tiez to bola nahoda, ze som nieco potrebovala doplnit, pozrela som 2 strany a nasla som cerstvy inzerat. hned som pozrela hodnotenia, boli pozitivne a bolo ich dost, tak som nevahala a hned veci rezervovala.. takze to nie je az take zlozite, stacilo by troska ochoty a chute adminov, urobit tu selekciu cien...
ja k nízkym cenám dodám, že vždy mám ich podľa mňa nízke, lebo mi tie veci zavadzajú a aj tak ich predám, väčšinou mám pocit, že niektoré maminky sú fakt prekvapené čo im prišlo, ale skôr milo 😀
@mandragora22 tak ja zase pozriem až po poslednú stranu 😝 , poctivo 😀 a v ďalšie dni potom už len začiatok- čo pribudlo, až keď vidím, že sa veci opakujú, nepozerám ďalej.. A k tým nízkym cenám- ja som taktiež kúpila vecičky skoro zadarmo a vo výbornej kvalite (už aj také, čo vyzerali ako nové a cena úúúžasná), vôbec žiadne podozrenia som nemala 🙂, keďže predávajúce mali dobré hodnotenia (vždy si pozriem..) a tiež aj komunikácia výborná (aj to často zaváži- aspoň podľa mňa..) 😉
@mandragora22 aj ja predávam veci len za pár ečok.ale nie vždy sa niečo predá.raz pošlem aj 3 baliky za týždeň a potom veľmi dlho nič.fakt je tu toho strááášne veľa.aj ja ked niečo hladám,snažím sa to prejsť celé ale niekedy to nie je možné.Hlavne ked zadám sumu v akej by som hladala a vyskočí mi tam 10 strán tak prejdem asi polovicu a už ma to nebaví... 😒
@akika722 ahoj.no čítala som ten tvoj problém s tou super kupujúcou... 😖 ako to dopadlo??no ja by som jej to nevzala späť.určite jej je to malé...tak špekuluje 😠
@nelinka0401 zatial nijak 😅 ešte neodpisala 😒 podla mna špekuluje kedže je mikina Mko a v inzeratoch ma ona Mkove veci pri ktorych piše že ju jej male 🙄
ale pre istotu sa radim s adminom čo možem v takej situacii urobiť aby som nebola ja zla 😒
@akika722 nechapem, naco ju kupovala, uz by som nereagovala, ked sa uz doteraz neozvala.
@akika722 ale tak to jej mohlo byť hned jasné,že jej nebude dobrá ked takú veľkosť predáva...mala ju aj zmeranú a aj tak si ju vzala.tak teraz nemá čo vymýšlať.nech si ju predá ona 😝
@zanika1983 ja zbytočne nereagujem len čakam čo bude..nevymazala som inzerat ešte,je nadalej pozastaveny,net zapnuty od rana,čakam čo napiše ako sa vyjadri..
kurnik,keby som klamala okradala 🙄 vždy konam čestne,pridavam k nakupu vždy aspoň drobnosť,posielam hned ako eura nabehnu,komunikujem,davam info ked eura nabehnu,ked posielam,ked dojdem z pošty,pytam sa čči je všetko ok,davam hodnotka a toto mam za to 🙄
@nelinka0401 ona chcela premarať len dlžku..tak som jej tu dlžku premerala+zmerala som jej dlžku rukava.viac tušim nepytala
@mandragora22 A ja som ten typ, ktory sa prehrabe aj 30mi stranami 🙂 Ani nie tak kvoli cenam (hoci aj to je super, ked najdem za lacno, ved pre babo mam toho minimum noveho a pritom same krasne veci), ale skor kvoli tomu, aby som si pozrela ako tie vecicky vyzeraju 🙂

@bibina25 už zmazala všetke svoje inzeraty 😅 mala ich viac?