Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@alisia37
aj ja to povazujem za korektne.. ale s niektorymi mamickami sa neda asi po dobrotky dohodnut. teraz uz lutujem ze som jej vratila peniazky, ja som ustretova a ona ma tu nepravom ociernuje a vymysla ze som jej neposlala tie sandalky co su na fotke.. a odkial by som ich nabrala.. nemam za potreby dat fotku inych a potom poslat ine... to nepotrebujem....
@annie13 nepoznate ma, tak ma nesudte a nedomyslajte si tu taketo veci.. po prve je to medzi mnou a kupujucou.. a ona tu s tym vysla.. ok ,kazdy si moze napisat svoje..... ale ked ona rype tak rypem aj ja.. ja som neklaamala nezavadzala a nepotrebujem si odnotenia kompenzovat. a nenecham sa bez slova len tak ociernovat...... mne vobec nejde o tie hodnotenia ale o princip akym to cele mamicka rozobera..... spravila z komara somara......
aj odomna kupujuca kupovala teplaky ,napisala že ešte by som chcela tieto sive teplakya ja jej na to že oni nie su sive ale bledo fialove 🙂 😉 ,možno na jej pc boli farby ine,a taktiež aj fotaky fotia rozdielne,u mna jedna mamička kupila vec mala som to v dievčenskej kategorii a ona kupila pre chlapva,vraj na jej pc.vyzerala farba červena a pritom to bolo ružove a ona sa na farbu nepytala a ani sa nezmienila že kupuje chlapcovi
@blanka9 aha, tak to hodnotenie co ste mi dala... je velmi dobre... tak asi som ho zle precitala.... ale aspon jednym slovom ste mohla podakovat za vratenie tych penazi. lebo som sa mohla nato vykaslat ako ste sa tu tym ohradzala ze vy nieste na tych 8 eur odkazana.. no ani ja nie...... preto som vam tie peniaze vratila a myslela ze budem mat s tym pokoj... sme si to vydiskutovali v IP tak neviem preco ste to sem tahala.. ale prosim.. chcela ste to tu mat. mate pravdive hodnotenie odomna... ako som uz pisala sama si zato mozte.....a moja arogancia? to ze si iekto napise pravdu je uz arogantne... no tak to ste asi poriadne arogantneho cloveka ani nezazila.. ale to vam ani neprajem....
To majú byť čierne gate či modré??? Inak mne sa raz stalo, že som kúpila synovi sivú mikinku a došla tmavozelená. 😀 Nepáčila sa mi, ale neriešila som to. 😎
Ak nahodím inzerát, tak vidím ako vec na fotke vyzera. Ak je to tak ako v skutocnosti, vtedy farbu vacsinou nespomeniem v popise. Ak vsak fotim pri umelom svetle, alebo ak skratka farba na fotke nezodpoveda realite, tak do popisu jasne napisem akej je to farby. ...aby nahodou kupujuca nebola nemilo prekvapena. Niekedy aj blesk urobi svoje, faby mozu vyzerat syte a vec ako nova, ale aj to rasdej napisem, ze v skutocnosti je to menej vyrazne.
niektore veci sa fakt zle fotia..ja mam tiez obcas problem..nie som profik , neovladam dobre fotenie..niekedy mi vyskocia na veciach akoby tam boli flaky..a pritom tam nie su, alebo sa mi tazko fotia cierne veci..mam krasne cizmicky a zatial sa mi nepodarilo ich dobre odfotit 😅 , vzdy vyzeraju tak, ako stara raroha..pritom su v skutocnosti krasne..ale vzdy dopisujem, ak to nie je ok, ze sa mi to zle fotilo, farby su jasnejsie, nie su tam flaky..farbu som zatial vzdy mala jasnu ..teda na fote bolo vidiet ze cervena je cervena, ruzova je ruzova..atd..
@blanka9 aj ja som si od vas musela vypocut, urazky ze som farboslepa... a podobne vecicky.. ze som arogantna.... a dost ma to urazilo.. a este podozrievanie ze som vam poslala ine topanocky ako su na fotke.. a pritom su to tie iste, len zle odfotene.....☹(( aj ja som z toho dost sklamana.. a hlavne z toho potom co som vam poslala spat peniazky a vy ma tu este takto ohovarate a taha sa to tu.. uz je to trapne.... ukoncite to a dajte mi uz s tym pokoj... najhorsi predaj za celu moju historiu tu na MK .. brrr dufam ze uz si odomna nic nekupite a s podobnym niecim sa nestretnem.....
@blanka9
@usmev2222 mamičky, čo keby ste si každá uznala svoju chybu a ďalej to nerozmazávali? Čo sa stalo, stalo sa, už sa neodstane, nech to slúži ako nie veľmi lichotivý príklad, že aj také sa stať môže, ale že sa to dá riešiť aj iným spôsobom, nie po sebe štekať a dokazovať si, kto má väčšiu pravdu 😉
Nech sa vám obom darí.

@usmev2222 hej hej ved vidim 😀