Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
takže kočky mam zas raz problem ja som taka krava fakt už poslala som ženskej pred mesiacom a pol platbu 21eur chcela som od nej kupiť rifle krasne že dovoz z azie trva dodanie 30 dni lenže už je davno po termine a ona sa neozyva pritom je aktivna a pridava nove inzeraty ako som teraz zistila je aj na čiernej listine ale zle hodnotenie nema ach jaj ja mam ale štastie čo mam robiť mam len doklad o zaplateni priamy vklad v banke čo teraz???
traktor som zufala človek sa nato fakt tešil a čo teraz napisala som je ip taku že ak ani to snou nepohne tak neviem čo už asi fakt policia a udanie....nereaguje a jej nickname je motylik222
@ela2710 ano, ja viem, ze ta ostrejsia fotka je fotena kupujucou a ta trosku rozmazana je fotena predavajucou, volala som k tomu aj manzela a on povedal, ze fajka ruzova, vnutro bledunko ruzove a ostatne bezove a na druhej fotke je to vsetko jasne ruzove....
ale uz tu tato debata tusim skoncila, len som sa chcela ohradit, viac sa nemiesam 😉
@julka154 ma dobre hodnotenia, dnes aktualizovala inzerat..budeme verit, ze je len menej komunikativna a tovar objednala, ak je tovar na objednavku a je tam lehota 30 dni, mohlo sa omeskat + kym to tebe posle..cize podla toho ako pises, aj tak by si mala mat svoj tovar doma uz v tychto dnoch..cize by som ocakavala mozno pondelok, utorok, ze by si uz balik mala mat..ale aj tak, ak by sa ti do zajtra neozvala, poziadaj admina o pomoc..predsa ked predavam, tak aj komunikujem a zvlast, ked to nie je mala suma.. alebo sa jej pripomen v hodnoteni..mozno sa spamäta a odpovie ti..hodnotenie vies vzdy zmazat a upravit..
traktor ved to že bola na nete a od piatku jej pišem a ona nič ma dobre hodnotenie ale našla som ju v čiernej listine kočka pisala že sa tiež nedočkala rifiel a ani penazi ...čo mi admin pomože prachy mi nevrati myslim že som sa nechala dobehnuť a jedna kočka tiež takto objednava veci a teraz som si snou pisala pisala že jej z azie veci chodia do max. troch tyždnou...chapeš 😠 😠 😠 😠
akika722 ved to ...ona bola na začiatku taka mila ochotna všetko odpovedala na vela mojich otazok až som si myslela že som otravna ale už vtedy som sa bala že tovar z takej dialky a predsa som to vytušila tu to mam šikovnym patri svet:(((
traktor 🙂aka si optimistka ja už sa podvedome ukludnujem že ani jedno ani druhe neuvidim až mi je stoho až do smiech nie do plaču ake su tu niektore ženske
Baby necitala som celu diskusiu, ale jasne som vbidela tyrkisove tie sandalky a nechapem ako mohla z ruzovej vist tyrkisova. Aj ja som raz kupovala teplaky pre malu na fotke boli syto pomarancove so zlatym pruhom a prisli mi staro ruzove so sivym pruhom, tak potom neviem, ale ked jha fotim tak si kontrolujem realnu farbu na fotke a radsej tiú vec odfotim aj viac krat pokial niesom z farbou na fotke spokojna
@nextik ....nič si stoho nerob...ja viem že niečo také nepoteší,ale maminky ktoré u teba nakupujú,budú i nadalej... 🙂 ..určite ich neodradí nieči výmyseľ.... 😉
@julka154 Ahoj, nechcem ti pridávať starosti ale mám takú istú skúsenosť (dokonca 2). Poslala som predávajúcej pred rokom 21,60 za tašku na kočík a dodnes nemám ani tašku ani peniaze. Kontaktovala som aj admina, no ten žiaľ s tým nedokáže nič urobiť. Prdávajúcej som písala cez IP aj cez mail (ktorý som mala od jednej maminy) a nič. Písala som že ju udám na polícii a bude sa to rišiť súdom a vôbec nič. Inzeráty asi po 1/2 roku všetky zmazala a pravdepodobne tu už veselo predáva pod iným menom. Druhej som poslala peniaze za psíka Fisher Price 20 eur a skončilo to rovnako. Je to hrozné ako niekto chce zarobiť len na druhom.
blanka9 ach jaj mame to šťastie na taketo osobky neferove ale ja ju budem bombardovať ja to nevzdam ma takto odrbala jaj 😠 😠 😠 😠 😠 😠 herečka bola riadna na začiatku milučka jak medik a aha ako sa vyfarbila!!!!!! ☹ ☹ ☹
clovek tu den nie je a citanie o farbe sandalkov na hodinu 😀 ja ich vidim cisto tyrkysove a tie od kupujucej syto ruzove. to je vela aj na kona 🙂 ved treba fotit cez den za denneho svetla a nie vecer, ked svietime vselijakymi ziarovkami, vtedy to vypali uplne inak. tiez som teraz robila nakup za 18,50 a vkladala som priamo na ucet v piatok, informovala som predavajucu a ona mi odpisala, ze ked nabehnu peniaze do pondelka, normalne pozeram ako puko, ved ked vkladam priamo, tak to tam ma hned a bud jej pride sms alebo kukne do IB alebo bankomatu, vkladovy listok mam, cislo uctu sedi, vsetko je ok, tak som silno zvedava, co mi zajtra napise.
dievcata mam na vas prosbu, chcela by som kupit jednu vec a pani si uctuje 0,25€ balne....sice suma za vec neni velka, ale ide o princip a rozmyslam,ze v com mi to asi posle za 0,25€ ? Poradte mam to zobrat?
@motylik222 na inzerat odpovedate automaticky ale na resty ktore mate voci @julka154 nie?
ja som mala podobnu skusenost a verte mi ze podla c.u. sa da zistit adresa cez policiu ked poda pani trestne oznamenie to je jedno ze ide o nizku sumu ale z nasho RP je to tak ci tak vysoka suma
@motylik222 vyjadrite sa k tomu
annie13 tak teraz napisala že ju to nebavi že je chora a nečitala spravy ale o rifliach ani zmienka akože to čo teraz????som jej napisala nech mi pošle čislo podacieho listku

@blanka9 A týmto to naozaj končím. Chcela som len napísať o zlej skúsenosti s predávajúcou, ktorú mám a to je všetko. Prajem všetkým pekný zvyšok večera a je naozaj hrozné, že vyhral Fico. ☹