icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

annie13
12. mar 2012

ja som teraz kupovala malej tenisky na odrazadlo cez MK a tiez balne 0,25 tak som napisala dakujem a odpoved ok tak 1,2 😉

julka154
12. mar 2012

annie13 no nič idem off z netu musim sa venovať malej už je hore budem sa snažiť nato nemyslieť a večer uvidime či napiše či čo sa bude diať zanika1983 ale dakujem babulky 😲 😅 😅

tannia87
12. mar 2012

@julka154 ahoj kukla som tej web shop ci co to je za prve ma nadsadene ceny 😠 je to tovar z tej istej stranky coberiem aj ja a ine rpedavajuce na mimibazar tym ze je to tpvar z azie -teda ciny lebo to je to iste tak su tsm cen ynizzsie ale maju velmi pekne veci a aj kvalitne oblecko a rifle kazdpoadne ak je seriozna aotvar sme ide ako tvrdi nech ti da konecne to podacie cislo a uplne by bolo naj nech skopiruje objednavku v menu kazda objednavka tam ma svoje cislo fotku tovaru a je tam po vyexpedovani podacie cislo potom budes mat istotu ze to sem ide a nie taketo vyhovorky lebo sr nie je tak velke ze sa baby nevedia spojit 😠 😠 😠 😠

luba142
12. mar 2012

@zabka8423 no su to teplaky a dokopy aj s balnym aj s postou by vysli za 3,64€ 😀

benne
12. mar 2012

@luba142 zrátaj si to "balné" poštovné a cenu veci a tak sa rozhodni... a ked ti to príde v igelitke, tak jej potom napíšeš adekvátne hodnotenie

julka154
12. mar 2012

tannia87 diky moja ja som jej niekolko krat napisala nech mi ho pošle a nič z toho no ignoruje ma chapeš

julka154
12. mar 2012

tannia87 a ved ešte že mi dala aj zlavu 2eura to je mile a pekne aj som jej zato podakovala ale čo z toho ked teraz mam velke ho..o_ 😀

motylik222
12. mar 2012

@julka154
No tak sem som sa vážena dostala po prvý raz v živote neviem ako tu tu beží no odpíšem hádam môj príspevok uvidíte,pani Julia ak máte problém nechápem ako môžte takto konat,človek nikdy nevie čo sa mu stane ako mne že odrazu som v zdrav.problémoch no existuju mobile ,prečo ked ste taká my nezavoláte,tovar z CHINY objednávam už som vám písala robím s tým 5rokov na zmluvu môžte ma udat kam chcete ,ja vaších 20e nepotrebujem,rifle su už ináč drahšie takže aby som ešte nepýtala peniaze,dobre viete že ponukal ZLAVY pracujem ako sa dá ale bohužial AZIA je písaná stále ako mám podmienky predaja dodanie 30max do 50dní prosím nepíšte zbytočne nezmysly tu na portály a radšej my zavolajte ja vaše číslo nemám toto sa nerobí tu su podmienky a má to každý kto pracuje s AZIOU takže prosím berte na vedomie a čítajte druhý raz!!!
http://adkashop.webnode.sk/zmluvne-podmienky/

julka154
Odpoveď bola odstránená
annie13
12. mar 2012

@motylik222 a aj ta druha pani co vas dala na ciernu listinu ma svoje rifle ci u nej jej dodacia doba dvojnasobna?

julka154
12. mar 2012

motylik222 boli ste tu aj včera aj predvčerom aktivovali ste si inzeraty a nič predtym ste mi pisala že dodanie je 4marca a to bola nedela ??tiež nechapem

motylik222
12. mar 2012

@motylik222
A prosím Vás Julka nepíšte že vás ignorujem,to vôbec nie je pravda,naozaj robíte zbytočne zmetky miesto toho čo sme si mohli zavolat
a takisto ako som písala žial práca ma na čas odstavila od pc nedá sa mi tu tak písat ani inde na bazáriky ani môj obchodík ako kedysi
a ked už chcete my robit zlo,tak aspon majte na to dôkaz a nie toto čo robíte vy.

julka154
12. mar 2012

motylik222 a aby som nezabudla tiež tu jedna pani pisala že mate prehnane ceny ale to už je na dotyčnom, ake si stanoví ja som rada a vdačna a bola som uznajte že ste mi tu zlavu dala ale čo z toho ked tovar ani peniaze nemam

stanislavao
12. mar 2012

Henrieta B. (Feketecicus)
od tejto z MMB neodporucam kupovat. poslala nove botasky. kde jedna je velkost 39 a druha velkost 40 a spinave, hnusne, blatove. fuj.

zabka8423
12. mar 2012

@luba142 z toho mi vychadza, ze asi postovne a balne je rovnake alebo vyssie ako teplaky, to je uz sila 🙄

julka154
12. mar 2012

motylik222 ake zlo ved dobre ak teda ja vam idem to hodnotenie zmazať aj ked som nič zle nenapisala a tu som sa prišla len poradiť važne nechcem problem ani vas tu zhadzovať len chcem niake riešenie tak teda edšte počkam čo mi ine zostava

motylik222
12. mar 2012

@annie13
Pani Annie ešte vám odpíšem a končím ako fakt mi to tu nestojí
ked neviete CHINA je AZIA a tovar je ako píšem u seba z HONKONGU a nie som žiadna PODVODNICKA to si velmi vyprosím
a nechápem aká druhá pani ma dala na listinu aké rifle ak niekto niečo má nech mi napíše zavolá ja vôbec lutujem že som tu na modrmo koníku niečo niekomu OBJEDNALA
dlhé roky inzerujem na minibazárik .sk ako TOP členka overená ADMIN tam sa my toto v živote nestalo a mám dost vela dobrých hodnotení ako aj na mimibazar takže nepíšte ked ma nepoznáte,Dakujem

julka154
Odpoveď bola odstránená
simona112
12. mar 2012

@zabka8423 ak môžem prispieť mojim názorom alebo ako to robím ja. Ak by mala byť cena poštovného vyššia alebo rovnaká ako cena daného tovaru, tak ja osobne ponúkam kupujúcej možnosť objednať si ešte niečo z mojej ponuky, aby sa oplatilo platiť to poštovné, vždy je predsa nejaké riešenie na dohodu si myslím. Ak náhodou potom nemá záujem tak nič sa nedeje, však tovar sa dá predať aj niekomu inému. A čo sa týka balného, tak aj keby som si musela na pošte krabicu kupovať, tak by som balné nepýtala. Však na čo? Môžem byť rada, že si niekto vôbec niečo objedná a nie ešte od niekoho pýtať navyše koruny. Ja viem že firmy atď. si za to účtujú ale to je zbytočne drahé. Ale je to len názor. Neberte to v zlom 😀

annie13
Odpoveď bola odstránená
julka154
12. mar 2012

annie13 🙂

tinuskaha
12. mar 2012

baby chcem sa opytat za ako dlho mi pridu peniaze na ucet ked mi boli poslane nejako sekom ci ako??neviem ako to je lebo som nikdy takto neplatila a ani mne tak este za tovar nikto neplatil az pred nedavnom jedna mamicka tu z MK peniaze boli posielane nejako cez postu tusim 27.2.dakujem

vivusika
12. mar 2012

@simona112 ja si tiež balné neúčtujem a poväčšine vecičky balím do plastových obálok, ale žiaľ bohu, poštovné nepustí, ale každému dávam na výber, či obyčajne na vlastnú zodpovednosť alebo doporučene. Vždy je to vecou vzájomnej dohody 🙂

zabka8423
12. mar 2012

@simona112 zdielam tiez tento nazor. a tiez vzdy kukam co ma predavajuca v bazariku, aby sa mi oplatilo platit postovne 🙂 len naozaj su tu mamicky, ktore si bez hanby vypyatju pri jednom body alebo koseli balne a postovne a to nech sa na mna nikto nehneva, ale to je katastrofa uz. ved v obchodoch, v lidli, v tescu, kauflande su krabicky kolko len chceme tak cestou ked clovek nakupuje, par si ich vezme, ked vie, ze predava vo vacsom mnozstve a ze sa mu hodia, nie? a igelitky z tesca su gratis a nech mi nikto nehovori, ze nema doma igelitky a podovbne veci, no nie?

yvetulka
12. mar 2012

@tinuskaha juj, tak to by si mala mat uz davno, mne tak jedna mamicka platila a na treti den od odoslania som ich mala na ucte, potom tyzden na to mi z posty poslali v obalke prefoteny sek, co platila.

annie13
12. mar 2012

@tinuskaha zalezi od banky ale to mi pride moc dlho mne to tak do 3-5 dni doslo

sisaha
12. mar 2012

@tinuskaha na ucte som ich mala tusim do 3 dni a oznamenie z posty prislo do 7 dni..

simona112
12. mar 2012

@vivusika Však samozrejme, treba sa vedieť dohodnúť. Ale moja skúsenosť, minulý týždeň som posielala objednaný tovar, väčšinou to posielam na dobierku a doporučene, ale pani chcela ako list 2.triedy ale nakoniec som zistila, že platila rovnaké poštovné ako keby som to doporučene posielala a možno aj vyššie. Ako pani chcela tak, tak som jej to tak poslala ale všetko je v poriadku, zásielku si prevzala bez problémov. Len škoda, myslela som si, že ju tá 2.trieda vyjde lacnejšie a ona si to možno tiež myslela, ale nevadí. Všetko je ok. A ja väčšinou balím do igelitky a ešte do takého čierneho igelitu, aby nebolo vidno čo tam je, ale aj do krabice by som zabalila, keby toho bolo viac.

nikolca
12. mar 2012

@tinuskaha to nak to asi posielane neboli,už by si ich mala davno na učte totrva maximalne do tych štyroch dni 🙂 😉

tinuskaha
12. mar 2012

@yvetulka
@annie13 teraz som pozerala na vypis tak peniaze nabehli...mam sms signalizaciu ale nepostrehla som tu sumu 😒