Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tosijo
Nerozumiem, ty si malému vestu obliekla a on ju zašpinil, či to je reakcia predávajúcej na fľaky? Asi to druhé, že? 😅 Inak, neviem čo by musel chlapec s tým robiť, aby dokázal za pár minút tak vestu vydrať. Veď to nemá žiadnu logiku, pokiaľ ona tvrdí taký nezmysel. 😅
No bude to boj na dlhé lakte, ale platí, že by ti mala vrátiť peniaze (aj poštovné+spätné poštovné) a ty jej tovar.
@aduskatt mne posiela jedna predavajuca vcera 1triedou,a dnes som uz mala listocek v schranke,prva trieda je na to aby to clovek mal cim rychlejsie,apon moj nazor,a ked ti balik pride po 2-3 dni,tak si mozes dat vztaznost na postu,ja som uz davala vztaznosti na nasu postu par krat,a co ma najviac vytocilo bolo to ze ked som este cez postu poberala RP,tak jedna z nich porozkrikovala,ze kolko ja dostavam penazi,som to nahlasila,a o tyzden prisli na kazdu postu tu na okoli a davali im podpisovat nejaké papiere o mlcanlivosti 🙂 aj teraz planujem podat vztaznost,lebo doporucené listy do 2kg by postarka mala dorucit az domov,no a ja mam stale len zlty papier v schranke ako aj dnes,ak to nejde pekne,pojde inak🙂
@aduskatt
Ono s tou prvou triedou je to tak, že by mal byť balíček doručený na druhý deň. Ale musí byť na pošte podaný do istej hodiny. (Myslím, že do 15,30? 😕 Nie som si celkom istá časom. 😅 ) Ak ho podáš neskôr, prvú triedu vlastne platíš zbytočne, lebo pošta ti nezaručí rýchlejšie dodanie.
Ja som s poštou ešte negatívnu skúsenosť s balíčkami nemala. Musím zaklepať, najlepšie na drevo, aby som to neporiekla. 😅
@tosijo
Tak som to pochopila správne.
Miera poškodenia ale predsa nezodpovedá jednému oblečeniu! To ti sa akože syn zasekol spodkom vesky do brúsky, alebo čo? 😕
Je to jasné opotrebovanie spôsobené dlhodobým nosením. Je to akoby vyšúchené, ten spodný lem. Neviem, od tašky? Netuším, čo sa s vestou prv dialo.
Nič, bojuj.
@heni79 bojujem, tiež som len matka na materskej dovolenke a nekradnem, aby som kupovala haraburdy, ktoré hodím do koša.
ten flak na vačku mi pripadá ako od retiazky na bicykli. prala som to už 2x a nevypral to ani ariel profesional, ani vanish... to na tom leme je akoby od pádu na zem a predraté. a to pri tom znaku je neviem čo, ale mna to ani nezaujíma, malo to byt uvedené v inzeráte a tym padom by som to nekupila. a nie ona napíše, že bola 2x oblečená a je v super stave bez poškodení.
@aduskatt balíček musí byť poslaný do určitej hodiny a to sa líši pobočkou a obcou.. na dedine skôr, v meste s triediacim strediskom aj neskôr, u nás v Kežmarku, je to v Tescu na pobočke do 15tej, na hl.pošte do 15,30, už som sa na to pár-krát informovala a nechala si vysvetliť 😅 (napriek tomu, stalo sa mi, že somposlala všetko včas a meškalo to den)
1.trieda list má dôjsť na druhý den, ak je podaná včas, u 1.triedy balík, je to 2 dni po dni podania, ale s balíkmi mám pocit, že je to oveľa horšie, chodia tak ako i 2.trieda
držím palce, nech si spokojná!
dakujem vam vsetkym za odpovede, tak ste ma utvrdili, ze predsalen pockam do zajtra
@annie13 @haramiova @heni79 @mandragora22 takže vestu som kúpila od mavalu. dajte si na nu pozor. v inzerate bolo malo nosena, bez poškodeni. snažila som sa s nou komunikovat cez spravy a vec vyriešit bez toho,aby som ju niekde zverejnila. poslala som jej na mejl foto a ona mi napisala, že čo chcem, že stav zodpoveda noseniu a že ak chcem, nech ju predam dalej, alebo si to mam vyprat a dat zaplatu 😅 . navrhla som jej vratenie vesty a ona mi vrati peniaze alebo nech mi vrati čast penazi a ja si vestu necham na dvor pre maleho. nesuhlasila. tak som povedala, že ju dam na čiernu listinu a oznamim adminovi. napisala že ok, že ona mu tiež napiše a da ma tiež na čiernu listinu, a že ona to vyhra, lebo že som kupujuca, ktora za každu cenu vidi nedostatky. dala som jej negatko, ona mne tiež. napisala som adminovi, hadam mi ho zmaže.
@localoca ale zoberte si, ze by kazda "zakaznicka" v postarkinom regione mala balik vyse kilovy. kolko by potom postarka musela so sebou nosit nakladu? a to este ak sa nahodou stane, ze nie ste doma a ona to potom musi nosit stale u seba. ja viem, ze maju to nosit, ale si myslim, ze aj trosku ludskosti z nasej strany by mohlo byt. si zobrerte, ze nosia postu v kazdom pocasi, desiatky kilometrov denne nachodia na bicykli a maju taku istu minimalnu mzdu ako ta, co sedi za priehradkou. ja postarky obdivujem a aj lutujem, lebo maju velmi nevdacnu pracu, ci je -20, alebo +40, stale musiqa postu roznosit.
Ahojte, pridam soju negativnu skusenost s @adriana12323, objednala si u mna teplaky, chcela ich podrzat, tak som jej ich rezervovala od 3.3, na dobierku som poslat odmietla, stale slubuje, ze posiela peniaze, doteraz ich vsak nemam, a zrazu napise, ze uz nema zaujem!
Uz sa mi raz ozvala na tenisky, a takisto po par dnoch napisala, ze uz nema zaujem, tak sa nenechajte nahovorit u nej na dobierku:

@annie13 ked sa nezobudi, tak ju dam na čiernu listinu a aj tu zverejnim jej meno, plus skontaktujem admina. prave mi napisala, že si mam dat zaplatu a vyprat.... že aj jej sa take niečo stalo a nerobila z toho vedu. jako už nenachadzam slov...