Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@traktor Veď ja som to aj tak brala, že predala som, inzeráty zmazala a hotovo. Len keď Ta niekto furt obťažuje, aby si ich uverejnila, tak som tak urobila..... Ale už keď ma prechádzala trpezlivosť, tak som ju poprosila nech si vecičky skopíruje a vloží do svojho bazárika. Keď tak nespravila, všetko som zmazala... Vtedy som začala byť neochotná, nespolupracujem, vraj s takou maminou sa ani nestretla..... Začala mi vypisovať cez správy, asi si myslela, že keď mi napíše, že to odstupuje adminovi, tak "pustím do gatí". Poslala som to aj ja adminovi (teda dúfam, že som to poslala správe na adresu HIRJAK?) a teraz čakám, či sa mi niekto ozve.... už som jej niekoľkokrát napísala, že nech to teda rieši admin, že ja si za svojím stojím, ale nič... ja mám pocit, že nehovoríme rovnakou rečou 🙂
@maata12 no tu ide viditelne o spekulaciu ... ☹ smutne , pozerala som tvoj albumcek a mas velmi pekne vecicky , dost mozne ze sa u teba zastavim 😉 , dost veciciek sa mi pozdavalo , my teraz nosime 80-86 a mame 7 mesiacov , nedokazem si predstavit hoc by bolo dieta akokolvek malicke aby ho dokazala do tej velkosti obliect v 1,2 roku a predsa kazda si radsej vyberieme velkost trolinku väcsiu , ved deticky rastu rychlo , az to nema na 1 mesiac ...drzim palce az sa to kladne vyriesi ...
@sima.p
@annie13
Baby, no uznajte.... jej hodnotenie: Dakujeme velmi pekne za skvelú spoluprácu a prejavenú dôveru,tešíme sa znova,odporúčam velmi,pá
Ja už som začínala mať výčitky svedomia, že či jej to fakt nezoberiem späť, ale MM mi tiež tvrdí že nie... Hneď od začiatku špekulovala a tak to aj pokračuje.....
Ďakujem Vám, budem si stáť za svojou pravdou 😠
@mima1311 Ďakujeme.... veď to aj ja argumentujem, prečo objednávala 80??? Vraj veci H&M sú väčšie..... no podľa mojich skúseností - nie vždy. Veď snáď sa to už čoskoro dorieši, lebo normálne som už uvažovala, že si zruším bazárik na MK, aj keď tu nakupujem aj predávam veľmi rada 😉
@annie13 Veď som jej už asi 3x napísala, že nech sa nehnevá, že už jej nebudem odpisovať, ale vždy ma tak vytočí, že sa nezdržím 😠 Potom vytiahla, že porušujem pravidlá MK, vraj poškodenú veci musím vziať späť na vlastné náklady......
Ale už som sa rozhodla, že nebudem reagovať, dala som jej jasne najavo, že nech to rieši admin, keď sa nevieme dohodnúť...
@maata12 ano veci HM su vacsie ale vynimka potvrdzuje pravidlo niektore sedia, preto si mala pytat rozmery ked si nebola ista, a poskodene ako tie botasky?? za 5 eur uvedene okopane tak co cakala
presne ako pises viac jej nepis, nedaj sa vyprovokovat, ju to omrzi, a admin da len tebe za pravdu
@maata12 moje nervy, zas ďalšia exotka... 🙄 kašli na ňu, nekaz si jar 😵 😵 😵 😵 😵
kupila som synovi nove korcule tu na MK od pani, ktora mala uvedene, ze NOVE, ze icj kupila synovi, ale on sa nechce korculovat. prisli mi korcule, ktore sicie nie su znicene, ale na kolieskach i brzde vidno, ze nie su nove, ze boli pouzivane. vycalovala som za ne 30e, no slak ma ide trafit. predavajuca sa ozyva tak 1x za 2-3 dni. a to som sa jej este specialne dalsi krat pytala, ci su nove, ze to ma byt darcek. ze ano, nove.
ano aj mna ide porazit z takychto situacii ked niekto nepopise realitu spravne a potom som zbytocne rozladena z toho. Ked je nieco nove tak je to nepouzite...Ja ked dokonca predavam veci, ktore som kupila nepouzila ale blbec uz raz vyprala, tak to napisem aj tak, proste aj jedno pranie je vidno na tom..a uz vobec na kolieskach od korculi je vidno je boli co i len raz pouzite....proste niektore zeny su bud slepe a ziju v inej realite, alebo maju v oblube oblbovat ludi a myslia si ze su ostatni taki hlupi ze na to nepridu...
nuz ale s bazarom je to tak, raz ma clovek stastie, ze natrafi na ferovu predavajucu a inokedy na chytracku co tu zaraba na ludskej naivite...
@stanislavao a ona tam nemala ziadne fotky??? ja by som za toto nedala tolko..neviem, ale za sumu 30 eur by som asi nekupovala z bazaru, aj ked pisu, ze su nove, ved dolozis nejkaych 10-15 eciek a mas s obchodu a aj so zarukou... a ona ma dobre hodnotenia?
@stanislavao možno ich povazovala za nove aj ked ich syn len 1 mal na nohach, ale používanie už vidno ☹ ako neviem pre koho si to kupovala, ale ja by som ako darček kupila novu vec. alebo ak už použitú, tak by som ju musela pred tym vidieť v akom je stave .
@morty ale ved keby napisala, ze boli raz pouzite, tak by kupujuca vedela, co kupuje a nekupovala by som ich. a to som sa jej este raz pytala, ci su nove, lebo ze to ma byt darcek a ze ANO NOVE. jaj, slak ma ide trafit. a predava ich za 30e. ved za to mam uplne nove z obchodu. ale som blba, ze som ich isla kupovat cez bazar. uz mam pocit, ze sa tu neoplati kupit nic. pozeram si pre seba gate a ze 15e, no chore. uz nevedia, co by za to pytali.
@skeblicka77 ona ich ma nafotene tak, ze kolieska vobec nevidiet. a ja som v zivote korcule nekupovala a chcela som to pre syna, ako prve korcule. a napisala, ze povodne stali 50, tak som myslela, ze super, nejake kvalitne a teraz za 30, tak fajn. usetrila som, ale nic som neusetrila a hlavne svoje nervy nie.
@lujza10
@stanislavao juj verim ti, toto je na nervy, ja som tiez kupovala malemu bicykel z bazaru, ale schvelne som hladala tak, aby som to videla nazivo, bol ako novy a kupila som ho za tretinu z povodnej ceny...nabuduce si radsej daj na taketo veci pozor... 🙂 🙂
@skeblicka77 v zivote sok sa korculiam nevenovala, tak som ani nevedela, co sa mam pytat. uz viem, ze som si mala nechat pridat fotku detail kolieska a brzdu. na jej foto vyzeraju super, lebo su fotene zdialky. ale ja by som taky inzerat v zivote nedala a takuto vec, ze "NOVE". hanbila by som sa ako pes. pridam aj jej nick, ked sa vec doriesi, aby ich nekupil nahodou niekto iny, ako "nove", ale cakam, co mi odpise. chcem vratit vsetky peniaze a nech si berie svoje nove korcule, alebo mi vrati 15e a necham si ich. lebo zas za 15e sa oplatia.
@stanislavao no ja uz som sa dostala do stadia ze si normalne pozriem vec v obchode kolko stoji a podla toho kupujem tu...lebo uz sa mi vyslovene parkrat stalo, ze som kupila vec ktora trebars tu bola za 3,50 pouzita, ja ze super vsak to je adekvatna cena a potom som pozeral ze tak vec nova stoji v obchode 3,85.....skoro ma slahlo....a minule jedna pani predavala body s visackou za drahsie ako to stoji v obchode🙂)))) esteze ten obchod ma aj internetovy predaj a hned som si to vedela overit, ked som jej to napisala, tvarila sa ze berie na vedomie, ale ked nezoberiem ja, zoberie ina...No proste tu nie su len mamicky co sa chcu zbavit veci a zaroven inym pomoct, ze to predaju za ferove ceny, ale obycajne hnusne "obchodnicky", ktore si z toho urobili pasiu oblbovat ludi...
@morty tak s tymto suhlasim. poznam, ze kupila boty vo vypredaji za par eur a predava ich tu za velke prachy. a mnohe pouzite veci su deklarovane, ako nove. nove kratasky - len maju flak od travy, nove korcule, len maju zodrate kolieska, nove nohavice - len mavy zoslapane spodky vzadu a 1x obleceny svetrik - je totalne prasivy, sprany. na nervy som a cakam, kedy sa mi ozve, kym to nevyriesim, zas budem cely cas nervozna a odnesu si to moje deti. slak aby trafil take predavajuce.
a tiez ked sa mi nieco paci u niekoho tak si rozklikam cely jej obchodik, aj ked nic ine nechcem. Len tak aby som videla co predava a za ake ceny a podla toho si urobim obraz o tej zenskej, lebo na hodnotenia sa spolahnut neda..Proste ked vidim ze niekto predava veci rovno na vyhodenie alebo sprepacenim hracky z kinder vajicok za nie celkom lacno.... alebo pouzite cumliky, tak mi je hned jasne ze o koho asi tak ide....
@morty aj mne sa už niekoľkokrát stalo, že tu niekto predával vec z číňana za dvojnásobnú cenu a otituloval to ešte značkou Cherokee, pritom na fotke bolo vidno visačku "tai mai japan typan"... ale na druhej strane, ja som kúpila v Kauflande pre malého spací vak za 9€ a teraz ho už dlhodobo majú za 3!!! evri 😅 napriek tomu ho ja (žiaľ) za 1,50€ neponúknem... to ho radšej hodím do koša 😅
@stanislavao
Ja som si vzdy myslela, ze dolezite je pytat sa a hlavne konkretne otazky .....ale v poslednom case mam celkom castu skusenost, ze aj ked sa presne pytam ci je to bez poskodeni a pod, tak skutocnost je ina....uz mi prisli domov veci, ktore nezodpovedali popisu aj napriek tomu, ze predavajuca mi pred kupou odpovedala, ze vsetko je Ok
...tak sa pytam, aky ma vyznam ze si clovek vsetko pred zaplatenim overi a aj napriek tomu to nie je pravda? To si pripadam ako blb 😒
nehovorim, ze vsetky predavajuce su take, ale isto sa najdu a potom je to na nervy
@garzonka ved aj moja rada je vzdy vo fore ze "putat sa, pytat sa, pytat sa" a co mam z toho? pytala som sa, odpovedala mi, ze su NOVE,. nove pre mna znamena, ze nebola vec pouzivana, alebo bola maximalne vo vnutri odskusana, co naozaj na stave veci nic nezmeni. keby mi napisala, ze boli co i len raz vonku pouzite, tak kupu zvazim a za danu cenu ich urcite nekupim. klamarky a podvodnicky su niektore, len aby sa zbavili nepotrebnej veci, ale aby na tom aj majland zarobili.
ano, preto som sa vo vacsine rozhodla, ze nie som taka bohata, aby som kupovala lacne handry na ktorych ma niekto podvedie a potom to mozem rovno vyhodit do kosa, lebo ja teda rozhodne nemam zaludok na to, aby som to potom predavala dalej...Takze radsej si pockam na akcie v obchode, mame menej veci, ale nove a viem ako vyzeraju a potom ich este viem predat....Lebo vec nova po jednom dietati predsa len vyzera inak, nez po 5 decku...aj ked predavajuca sa tvari ze to je skoro "nove alebo nepouzite"....(skoro nepouzite tak mozno u nej)...a hlavne ma hneva, ze som potom rozladena, nemam z toho radost ze som malemu nieco kupila a este to musim aj zatajovat pred muzom, lebo sa len zabava na mojej blbosti....
ahojte babulky,tak ja dávam info o supravke ktorá dorazila-nedorazila🙂Takže mamina sa od stredy už neozýva,čo urobiť?myslíte že jej prišla,a len to namna skušala?nechala som jej tam dve správy no neodpisuje.....začínam bť z toho zmatená 😲 😲 čo poviete vy?myslíte že može niekto tak kla,mať že povie žťe balík nedorazill???ked bol poslaný obyčajne a žiadny doklad... ☹
@janicka11 no neviem ale keby dám ja za ňu tolko tak som na internete dosť často aby sa to nejako vyriešilo..možno je to tak ako niektoré baby hovorili..možno balík prišiel a len skúšala,čo by si spravila

@maata12 neriesila by som ju, ak by balicek poslala spät neprevzala by som ho..vedela co kupuje, kedze ste spolu pisali..prislo jej to, bola spokojna, kedze dala aj hodnotenie..a tym to pre teba malo padnut a koniec, obchod uzavrety, niet co riesit..ze si to premyslela je jej vec..ked chce, nech si to da do svojho bazara a preda..a ak ti da negatko admin ti ho vymaze, nemas ho za co dostat..