icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rikarika
24. mar 2012

@traktor pekne si to napisala, ale.... to riziko stale ostáva velmi vysoké.....Ja nepisem, ze je dobre ked su fu neferove mamicky ja len tvrdim, že s rizikom treba pocitat.

traktor
24. mar 2012

@rikarika treba pocitat urcite....ale je potrebne vediet, ze sa da aj branit a da sa to vyriesit k spokojnosti..😉

lucia80
24. mar 2012

ahojte. Len som tak nakukla a čítam o stratách obyčajných zásielok... Ja si tiež nejaké veci dávam poslať obyčajne (ak to nie je vysoká suma alebo tak), a stalo sa mi aj také, že som vybehla do školy pre malú zrovna keď chodila poštárka a keďže sa balíček nezmestil do schránky, priniesla mi ho pri vchodové dvere bytu (bývame v bytovke) a tam mi ho položila. Stalo sa mi to asi 2 - 3 krát a vždy som tam ten balík našla. Ale keby ho odtiaľ nejaký dobrodinec zobral, tak problém je na svete. Predávajúca odoslala a ja som ho nedostala. Pravda na oboch stranách. Teraz chodí iný poštár a ten sa ma pýtal, či mi tam balík môže nechať, alebo dá radšej lístok do schránky. Dohodli sme sa na lístku samozrejme.

janicka11
24. mar 2012

@lucia80 uj vidíš to mna ani nenapadlo...veru je to všeliako v dnešnej dobe..je to strašné..človek nikdy nevie...ja si tiež dávam posielať obyčajne,..

rastinka
24. mar 2012

Ano poriesili sme to ale prekvapilo ma to.

lucia80
24. mar 2012

@janicka11 hej, naozaj sa môže stať všeličo, ani by som tomu neverila, keby som to sama nezažila. a keď som tam ten balík našla položený, hneď ma napadlo, že čo keby ho niekto zobral, ani by som nevedela, že mi bol vlastne "doručený" ...

zuzzanu
24. mar 2012

@nikolca Ja by som celú túto vec rada vyriešila v pokoji. Podľa toho, čo som si čítala na jej profile si myslím, že je v pohode, len toto nejak nevyšlo... Nerada by som jej dávala negatívne hodnotenie. Jednoducho chcem, aby mi vrátila peniaze za tenisky - teda 16,-EUR, nič viac. A tiež si nemyslím, že by si od nemal nik kúpiť ani šnúrky. Myslím, že urobila dosť obchodov a má aj dosť pozitívnych hodnotení. Takže asi tak...

aduskatt
24. mar 2012

@rikarika ale bazar neznamena, ze ti predavajuca napise, ze tovar je uuuplne bez poskodeni, iba opraty a pridu ti roztrhane nohavice....to sa ti zda byt v poriadku len preto, ze sa to vola bazar?

alusha
25. mar 2012

@zuzzanu viacere tu Janku pozname osobne a vieme, ze je super mamina a je to len nestastna zhoda okolnosti... a tiez ju to velmi trapi 😒

rikarika
25. mar 2012

@aduskatt ved to sa tu stale snažím vysvetlit, že to je to riziko s ktorým treba ratat. Že to nie je v poriadku - to je jasné, ale aby som sa vyhla zbytočnému sklamaniu, radšej s tým rátam dopredu.

aduskatt
25. mar 2012

@rikarika ja s tym dopredu neratam a ked to tak pride, akoze prislo, tak to riesim🙂az kym nevyriesim.......derave nohavice su mi na figu🙂 neobleciem ich decku do skoly s tym, ze sorry, ale bolo to z bazaru🙂.......nech predavajuca rovno napise, ze su derave a hotovo a nie klamat.a komu to neva, nech si ich kupi........SOM OCHOTNA VYSTAVIT SA RIZIKU, ZE NESADNU NA POSTAVU, TO JE MOJA CHYBA A MOJE RIZIKO, ALE V ZIADNOM PRIPADE NIE SOM OCHOTNA ZNASAT TO, ZE PREDAVAJUCA KLAME V POPISE TOVARU🙂sorry za caps, nechce sa mi to prepisovat znova malymi pismenami🙂))nekricim, len som tukla na klavesnici vedla🙂

rikarika
25. mar 2012
fukylove
25. mar 2012

suhlasim s nazorom, ze nakupovat cez bazarik nesie iste riziko... ale... osobne si myslim, ze plati co sa tu viackrat pisalo... ak je mamicka - predavajuca skutocne ferova a pravdivo opise tovar, neponuka "handry na podlahu" a pod., tak sa riziko minimalizuje 😉 😉 😉

tatiana1983
25. mar 2012

@pipka preco ciganka mne uz pisala v takejto veci biela a ties ma prosikala o veci.... 😢

pipka
25. mar 2012

@tatiana1983 no lebo jedna taka sa tu uz riesila... 😝
ale sak aj bielych vychcanych je kopa...co si budeme hovorit 🙄
ja uz len ked vidim ten pravopis, tak je mi zle 😠 😠 🙄 a zo zasady take zeny ignorujem 🙄

tatiana1983
25. mar 2012

ja si myslim ze su to zeny ktore su fakt zlej financnej situacicii . ☹ ja som jej gate aj zaslala..

majula111
26. mar 2012

ahojte babulky.prosim nemate niektora skusenosti s babou neregistrovanou tu chimena123 ?mam v bazariku plienky a pisala mi ci by som jej ich nedarovala,ze je sama s dvomi detmi bez muza a ze im dom zhorel,ze byva u segry.ak niektora nahodou viete,napiste mi prosim.dakujem

benne
26. mar 2012
nensyke
26. mar 2012

..Tomáš Táncos, Malcice 283, nemaju peniažky a chcela by zadarmo jednu súpravičku, rada pomožem, ale neviem, či nie su falošný.... chimena 123 neregistrovaná...

nensyke
26. mar 2012

@majula111 ahoj, tak aj mne dnes písala, že chce zadarmo supravičku... 😉

majula111
26. mar 2012

@benne dakujem velmi pekne.neposlem jej nic,ked ma na internet,nech si kupi plienky.ako ja rada pomozem,ked cloveka poznam,a viem ze to ma tazke,ale cudziemu cloveku radsej nie,ved tak aj ja ,to mozem napisat ze chcem nieco zadarmo,to je najjednoduchsie

gajdosovam
Odpoveď bola odstránená
bodka13
Odpoveď bola odstránená
beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
maznacik007
Odpoveď bola odstránená
bodka13
Odpoveď bola odstránená
maznacik007
Odpoveď bola odstránená