Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ahojte. Len som tak nakukla a čítam o stratách obyčajných zásielok... Ja si tiež nejaké veci dávam poslať obyčajne (ak to nie je vysoká suma alebo tak), a stalo sa mi aj také, že som vybehla do školy pre malú zrovna keď chodila poštárka a keďže sa balíček nezmestil do schránky, priniesla mi ho pri vchodové dvere bytu (bývame v bytovke) a tam mi ho položila. Stalo sa mi to asi 2 - 3 krát a vždy som tam ten balík našla. Ale keby ho odtiaľ nejaký dobrodinec zobral, tak problém je na svete. Predávajúca odoslala a ja som ho nedostala. Pravda na oboch stranách. Teraz chodí iný poštár a ten sa ma pýtal, či mi tam balík môže nechať, alebo dá radšej lístok do schránky. Dohodli sme sa na lístku samozrejme.
@nikolca Ja by som celú túto vec rada vyriešila v pokoji. Podľa toho, čo som si čítala na jej profile si myslím, že je v pohode, len toto nejak nevyšlo... Nerada by som jej dávala negatívne hodnotenie. Jednoducho chcem, aby mi vrátila peniaze za tenisky - teda 16,-EUR, nič viac. A tiež si nemyslím, že by si od nemal nik kúpiť ani šnúrky. Myslím, že urobila dosť obchodov a má aj dosť pozitívnych hodnotení. Takže asi tak...
@rikarika ja s tym dopredu neratam a ked to tak pride, akoze prislo, tak to riesim🙂az kym nevyriesim.......derave nohavice su mi na figu🙂 neobleciem ich decku do skoly s tym, ze sorry, ale bolo to z bazaru🙂.......nech predavajuca rovno napise, ze su derave a hotovo a nie klamat.a komu to neva, nech si ich kupi........SOM OCHOTNA VYSTAVIT SA RIZIKU, ZE NESADNU NA POSTAVU, TO JE MOJA CHYBA A MOJE RIZIKO, ALE V ZIADNOM PRIPADE NIE SOM OCHOTNA ZNASAT TO, ZE PREDAVAJUCA KLAME V POPISE TOVARU🙂sorry za caps, nechce sa mi to prepisovat znova malymi pismenami🙂))nekricim, len som tukla na klavesnici vedla🙂
suhlasim s nazorom, ze nakupovat cez bazarik nesie iste riziko... ale... osobne si myslim, ze plati co sa tu viackrat pisalo... ak je mamicka - predavajuca skutocne ferova a pravdivo opise tovar, neponuka "handry na podlahu" a pod., tak sa riziko minimalizuje 😉 😉 😉
@pipka preco ciganka mne uz pisala v takejto veci biela a ties ma prosikala o veci.... 😢
@tatiana1983 no lebo jedna taka sa tu uz riesila... 😝
ale sak aj bielych vychcanych je kopa...co si budeme hovorit 🙄
ja uz len ked vidim ten pravopis, tak je mi zle 😠 😠 🙄 a zo zasady take zeny ignorujem 🙄
ja si myslim ze su to zeny ktore su fakt zlej financnej situacicii . ☹ ja som jej gate aj zaslala..
ahojte babulky.prosim nemate niektora skusenosti s babou neregistrovanou tu chimena123 ?mam v bazariku plienky a pisala mi ci by som jej ich nedarovala,ze je sama s dvomi detmi bez muza a ze im dom zhorel,ze byva u segry.ak niektora nahodou viete,napiste mi prosim.dakujem
@majula111 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ prečítaj príspevok velkým písmom.. to je tvoja chimena ..
..Tomáš Táncos, Malcice 283, nemaju peniažky a chcela by zadarmo jednu súpravičku, rada pomožem, ale neviem, či nie su falošný.... chimena 123 neregistrovaná...

@traktor pekne si to napisala, ale.... to riziko stale ostáva velmi vysoké.....Ja nepisem, ze je dobre ked su fu neferove mamicky ja len tvrdim, že s rizikom treba pocitat.