icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

badimeria
29. mar 2012

@sisaha to som teraz nemyslea moj tovar ale ten komentar co ma od dalsej mamicky a tej som sa pytala preco jej dala ona zle tak z v decembri si unej zakupila podbradniky ta viera77 a az teraz v marci po troch mesiacoch pouzivania jej napisala ze je nespokojna tak ta viera jeje dala az teraz zly koment

aduskatt
29. mar 2012

@badimeria musis to vpratat do jednej spravy.....pisat hodnotko do viac sprav je porusenie pravidiel

sisaha
29. mar 2012

@badimeria tu dalsiu by som vobec nespominala, lebo sa vyskytuje v black liste ako neseriozna osoba.. Pozerala som tvoje hodnotenia, no vacsinou si ako nakupujuca, netvrdim vsak, ze si neseriozna, no toto by ste si mali doriesit medzi sebou k obojstrannej spokojnosti. Jedna z vas zavadza a admin to urcite posudi sam..

badimeria
29. mar 2012

hej vymazala som to kaslam uz nato!!!ma tam len jedno............

traktor
29. mar 2012

@badimeria @viera77 môzte si dat po jednom hodnoteni, ostatok si zmazte..a myslim, ze vas nerozsudi ani admin, lebo kazda si tvrdite to svoje a je tazko sa priklonit na jednu, alebo na druhu stranu..ja by som si vo vasom pripade nedovolila odsudit ani jednu, ani druhu..lebo ktovie kde je pravda..kazda si tvrdite to svoje, aj fotky mate kazda a teraz podla nich ktorej verit ?.... musite si to vyriesit medzi sebou..a ak to nejde, hoc aj za cenu, ze si obe nechate navzajom negatka /po jednom/..

sisaha
29. mar 2012

@aduskatt nemala by pisat ziadne, kedze ta druha ho pisala ako prve.

aduskatt
29. mar 2012

@sisaha to som neriesila🙂)) len, ze nemoze vpratak do dvoch sprav jedno negatko.ale ano, spravne, na odplatu pisat negatko sa tiez nesmie🙂

sisaha
29. mar 2012

@aduskatt ja viem... my si tu rozumieme aj bez slov 😉

badimeria
29. mar 2012

@traktor ja som jej zmazala vsetky nechala len jedno!!!preto vravim ze ako to tu mozu odsudit len tak ked nevedia ako to naozaj je popripade nevydeli naozaj tovar a podobne.....

beruska.zuzanka
29. mar 2012

Prikláňam sa v tejto vašej @badimeria @viera77 k @traktor. Je tu ťažko súdiť, prečítala som si to tu celé, ako sa dohadujete a teda si myslím, že najlepšie by bolo doriešiť to medzi sebou....

Len mi je čudné, prečo kupujúca dala negatívne hodnotenie predávajúcej zaraxxx až teraz? 😕

badimeria
29. mar 2012

@sisaha neviem ja ciernu listinu som este v zivote nekukala a neviem aky ste maly stou zarou problem ale ja som raz od dnej chcela kupit tovar a bola nmna velmi mila a ochotna !!!a teda ani neviem kde sa kuka tak listina cize aj ked bola na dakej tak tovar sa mi jednoducho paciltak som zareagovala a tiez neverim kym nevidim na vlastne oci ten tovar ze ju odsudili ....

sisaha
29. mar 2012

@badimeria myslim, ze zara sa vyskytuje aj v tejto diskusii, ale neviem na ktorej stranke. A neprijemnu skusenost s nou mali viacere. Clovek moze byt mily, ale ked ti pride nieco co nezodpoveda popisu, tak sa uz milo tvarit nebudes 🙂

badimeria
29. mar 2012

@beruska.zuzanka tiez nechapem ked v decembri kupila tri mesiace to mala a az teraz zistila ze je ovar spinavy a nevyhovojuci ???nevadi kazdy sme daky len som si urobila onej vlastny usudok tak to dopadlo podmne somnou co uz kaslem fakt nato nemam na taketo intrigy nervy ale uz to hovri samo o sebe ze neni az tak korektna ako to tu hra

badimeria
29. mar 2012

@sisaha a ok ze ta zara ste ju odsudili na ciernu listinu ale potom mi povedzet preco jej dala zle hodnotenie az po troch mesiacoch pouzivania???ked bola s tovarom nespokojna?

traktor
29. mar 2012

@badimeria vo vasom pripade sa neda sudit..ku komu sa mam priklonit?a ak, co ak ma pravdu ta druha..tu je to fakt tazke, viete len vy dve, ktora ma pravdu..preto pisem, tu by nerozhodol ani admin..

sisaha
29. mar 2012

@badimeria tam by som si nebola ista ci je pravda to co tvrdi.., ale ako hovorim, nejdem sudit nikoho, vy dve sa musite dohodnut

larmimi
29. mar 2012

inac mne tiez nedavno prisla vesta , vo vnutri zmolky, zips trochu osuchany...ale vzhladom na to , ze stala 2€ som to brala ako ok...aj ked v popise to nemala,este som aj dala kladne hodnotenie 😅 😅 😅 😅 😅
momentalne ma jedna pani (neregistrovana) na MMB " natahuje " ze chce kabelku ( asi pred dvoma tyzdnami ) poslala som jej c.u. do konca tyzdna jej mala nabehnut vyplata a tiez ma rovnaku banku takze super....nic neprislo, odpisala po tyzdni ze znova cislo uctu, tak som poslala znova, lebo neni dalsi zaujemca 😀
aj ked nemyslim ze ju vezme..

zanika1983
Odpoveď bola odstránená
larmimi
30. mar 2012

@zanika1983 ja nechapem co su to za ludi ze sa takto "zabavaju"... 😠

irriss
30. mar 2012

@zanika1983
nezapominejte davat zavinac pred nick - at se dotycne dozvi o tom, co se Vam nelibi a treba sve chovani napravi 😉

zanika1983
30. mar 2012

@larmimi obe mi napisali 22, potom o 2 dni, ze ok postovne obycajne a ked som poslala č.ú tak hluchy obraz, uz som im napisala, ze je slusne sa vyjadrit, lebo som pozerala, ze aktualizovala inz...taky charakter, ze podme ....

irriss
30. mar 2012

@zanika1983
a nebyla to ta sama osoba, jen zkousela, zda povolis a cenu zmenis??
nech zkontrolovat nicky, zda se nejedna o duplicitni nick 😉

p.s. Prilis nahod najednou..

tina2
30. mar 2012

misk2@centrum.sk - misko bodnar (neregistrovaná/ý) - Včera o 14:04 Takáto reakcia na Adidas tenisky:
hcem ih

zanika1983
30. mar 2012

@irriss nie, nemyslim si, len mi vadi, ked sa nevyjadria, ved mali napisat, ze nie dakujem, to je vsetko...nic hrozne sa nedeje, ale kazdy je asi inac vychovany 😉

zuzkatko
30. mar 2012

@tina2 tak neh ide do obhodu 😀 😀 😀 😀

sabcav
Odpoveď bola odstránená
littledevil
30. mar 2012

Ja som darovala balik detskeho oblecenia, len za postovne. Maminka mi dnes napisala, ze ci mi nabehli peniazky napisala som, ze ano a spytala som sa, ci jej uz prisiel balicek. Ona, ze ano a ci jej mozem dat hodnotenie, tak ok. Ale ona hodnotenie mne nedala ☹ , co mi ani tak nevadi, len neviem, ci chcela viac tie vecicky alebo hodnotenie 😒 .

sabcav
Odpoveď bola odstránená
sisaha
30. mar 2012

@littledevil ja by som za darovane veci hodnotenie nepisala.. Pretoze si myslim, ze obchod znamena, kupim, predam, vymenim. Nie ked niekto dostane nieco zadarmo..

pajinka23
30. mar 2012

ahojte🙂dlho som vas tu nenavstivila🙂

moj problem:predala som rifle s vysokym pasom slimky,premerala som,opisala som aj so kupujucu upozornila na fakt ze niesu elasticke...teras mi pisala,ze chce vratit spet peniaze,ze jej nesedia☹ako by ste reagovali?ja necitim zodpovednost vracat peniaze,kedze dostala fakt podrobne miery nohavic aj kde presne som ich merala,a takisto som jej napisala,ze rozhodnutie je na nej ci ich kupi!!!este mi pisala,nieco ze boli zuzene,ja som gate kupila na mma za 26eur,tiez mala ta baba pisane miery a mne boli velke,tak som ich dala na predaj,o ziadnom zuzeni,neviem,a podla mna to ani nieje dolezite kedze premeranie bolo ozaj dosledne a komletne....co by ste nato povedali vy?ja jej peniaze nevratim!!