Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
pridavam aj kopletne foto tych krasnych gati🙂aj velkost mala uvedenu L prene podla stitka na gatiach
@pajinka23 správne,keď dostala všetky miery tak mala vedieť či jej také rifle sadnú,to je jej problém a ak by aj boli zúžené, tak miery dostala aj tak dobré,myslím že špekuluje,pozri sa jej do hodnotení,možno zbadáš že niesi jediná komu dvíha tlak...to je typ človeka s tým nič nespravíš...
@annie13 uz som jej to pisala,tak cakam co odpise,ja niesom obchod,kde si skusi a ked nesedi vrati,miery som poskytla aj info o nich+som jej odpustila postu,este skusala dobierku ci jej ich neposlem tak☹to som hnet napisala,ze nie dobierkou neposielam,tak bola nerozhodna nonakoniec poslala peniaze postou,hnet obratom som jej posielala balicek s riflami+peknym trickom ako darcek a este v bublinkavej velkej obalke za 0,56centou☹
@pajinka23 nič by som jej na tvojom mieste nevracala, nie je to tvoja vina. Ty si miery uviedla, ona sa mala zmerať keď bola nerozhodná. A ešte aj tričko si jej poslala? no tak to duplom by som nevrátila nič, môže byť spokojná za tvoju ochotu výjsť v ústrety.
P.S. Ale inak rifle sú fakt krásne, aj ja by som také brala 🙂
@pajinka23 Máš pravdu. Ja som to zistila pri predaji vecí po malých. Tiež jedna kočka že chce tričká, gate, a chcela rozmery, lebo nemám ich uvedené v inzerátoch, ale tak nie je problém premerať, však treba byť aj ochotný, no nie? a napríklad jej chalani majú 85 a 83 cm a rozmermy napríklad tričká čo majú veľkosť 86 neboli dobré. Tak ale keď mám uvedené rozmery a zmerám sa tak vidím či mi to bude alebo nie. Alebo sa s predávajúcou dohodnem, či by sa v prípade toho že mi nesadnú dajú vrátiť, alebo ich predám zase ja, však to je podla mňa úplne jednoduché sa nejak vynájsť, ale uričte by som to neriešila tak ako ona.
inak ma len 5hodnoteni a stoho jedno odomna,ja pisem hodnotko vzdy ked mi pridu peniaze,aby som potom nezabudla☹ateras neviem ci jej ho mam zmenit?ci este pockam,co mi napise?ako by ste to riesili vy?bojim sa aby mi nedala zle hodnotenie len s trucu,ze jej ich neveznem spet☹
@pajinka23 Myslím, že keď jej nesadla veľkosť, v žiadnom prípade to nie je tvoja chyba, takže ak by ti dala zlé hodnotenie, nebolo by dané právom. Ak by si ich vzala späť, tak poštovného tvojho aj jej, aby si nebola stratová, inak si myslím, že by si ich iste rýchlo znovu predala. Ale len ak by si chcela byť veľmi milá, inak nevidím dôvod, aby si to robila. 🙂
@pajinka23 ja to mám tiež tak. moji chalani majú 92 no možno už aj 94 cm a tiež niektoré veci čo sú 86 sú im dobré a dokonca aj svetríky čo som dala teraz do bazáru sú 80 a sú im dobré ani rukáv nie je krátky ani na chrbátiku. Takže predsa len tie miery sú vždy rozhodujúce si myslím..No ja som im teraz objednala súpravy veľkosť na 2 roky tak dúfam, že budú dobré 😅
@li_la ja sa nechystam brat ich spet!mam jasne pisane aj podmienky predaja,zmojej strany som nepochybyla a tovar bol riadne odmerany,ona uz vopred tusila,ze jej nebudu,aj cenu chcela zjednavat tak som jej neratala postu a este som jej pribalila pekne tricko na leto...tie gate kludne preda🙂ak bude chciet,ona sa vyhovara namna ze som zle zmerala,lenze ona ich meria inde ako ja😀a ja som jej jasne napisala aj do popsu aj do konverzacie kde presne som ich merala 😝 😝
Pani, od ktorej som kúpila špinavú, fľakatú a predratú vestu mi na príkaz admina vrátila peniaze, ja jej vestu 😉 . Dala som jej neutrálne hodnotenie, som zvedavá, aké ona treskne mne 😖
@tosijo ty si ta, co pre dieta kupovala a prislo to take zanedbane? co tu bola pred par dnami taka velka komunikacia s tebou? 🙂

@pajinka23 mala miery a napisala si jej ze je to na nej, nech si posunie dalej, poskodene nie su