Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 Vy nevidíte ten sklon ? Keby neboli zúžené, tak tam by bolo vidno ako sú pekne overlované a tam je len nejaký cik-cak steh.
Ale ved v skutočnosti majú 27x2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čomu nerozumiete, ved sú úzke...................... Písali ste, že majú 58cm a v skutočnosti to je 54cm, čomu nerozumiete ? Bol zle napísaný rozmer a ešte aj sú škaredo zúžené.
@luciagirova viete co ste prva za stovky kupujucich co si pozera vnutorne sitie gati namiesto rozmerou!
@pajinka23 tu je uz tazko sa skriepit o merani pretoze staci dat trosku sikmejsie meter a ten centi tam nabehne ale to zuzenie sa da brat ako poskodenie lebo je to zuzovane fakt nekvalitne aspon podla tych foto tak musim suhlasit s
@traktor ze ma @luciagirova pravo vratit peniaze lebo to nema sancu posunut dalej tie rifle len tak nesadnu hocikomu ked bolo do nich zasahovane
@pajinka23 Vážne ? Tak mi jedny také odfoťte. Chcem to vidieť. Aj ten steh na kraji.
@pajinka23 Ja si všímam všetko a to, že niekomu na tom nezáleží ja neriešim.
@fukylove aha ato ze boli ,,kvazi" zuzene som mala skade vediet,ked som ich kupila od inej zeny co mi to nenapisala?ja niesom krajcirka a ani vo smne by ma nenapadlo obzerat sitie rifli z vnutra!!!no tak zacnime vsetky pri nakupe otacat veci hore nohami aby sme videli sitie,ved je to smiesne,od velkosti,co pani nesedela,po cm ktore potom nesedeli sme skoncili pri vnutornych svikoch☹
@pajinka23 Lebo tak sa to robí, pýtajte sa mamky, babky, tetky.................vždy sa žehlí po rube.
tu uz podla mna je uplne jedno, ako boli zmerane..okrem toho su aj viditelne zuzene, cize fakt uz nie je co riesit, ..v klude sa dohodnite, ..peniazky sa vratia, nohavky tiez a vyriesene..
@annie13 Ale aj pri meraní urobila chybu o celých 4cm v celom obvode, takže si myslím, že sa oprávnene bránim.
@luciagirova ja vas neriesim,vy neviete co chcete,klamete,zavadzate a uz neviete ako von tak ste si nasla nejeku vnutornu chybu kedze vonkajsia sa vam nepodarila ziadna najst..je to ubohe,naozaj som si myslela,ze ste ferova,a ze urobite to co by urobila kazda druha,nafotim a hodim na predaj a nie natahujem sa tu do nekonecna!!!moje podmienky su jasne a strucne a stojim si zatym!a admin je tiez kompletne informovany a taktiez mu dokladam foto+konverzaciu a vase vymysli a spekulacie v ip🙂pekny den
@pajinka23 Asi je nás tu viac, čo nie sú krajčírky..............a predsa si to všimli.
@pajinka23 Fajn, ked vám tu každý dá za pravdu, urobím to aj ja. Je nafotené, ako boli zle marané, je nafotené, ako sú zúžené, neviem čo ešte chcete vidieť. A láskavo ma nurážajte, ja vás neurážam.
@pajinka23 poprosim nenavazat sa do mna 😉 mam doma asi 10 rifli... od drahych cez tie z cinaku... a vsetky, vratane tych cinskych maju pekne upraveny svik... a ak to neboli prve rifle vo vasich rukach, tak by ste si to vsimla 😉
a co sa tyka merania... precitajte si prispevok vyssie odo mna 😉 a ze kupujuca studuje detailne co kupila? robi dobre...dat 16eur za rifle z druhej/tretej ruky je pomerne dost 😉
@nikolca aha no tak to je super,ved od teras budem namiesto rozmerou pozerat sitie😀a rozmer ma nezaujima😀tu nejde o to zuzenie od zaciatku tu baby vraveli,ze je to jedno ci boli zuzene ci nie ked boli premerane!!ci ide kupujuca nosit tie gate prevratene hore nohami? 😀 😀 od zaciatku vedela ze sa do tych gati asi nezmesti a aj tak ich kupila,a to uz nieje moj problem
@pajinka23 myslím, že by ste sa mali prestať hnevať, vrátte mamičke peniaze, ona vám rifle, berte túto situáciu ako ponaučenie do budúcnosti, veď @luciagirova nemôže zato, že vy ste si to nevšimla, ona áno, aj vás patrične informovala, takže emócie nabok aj keď chápem, že ste naštvaná, ale jedine na seba.
@pajinka23 Kedže by ste si bola istá vo svojich správach, prečo sa bojíte zobrať ich späť, ked sú také super ? Viem..................... lebo viete aké sú a už ich od vás nikto nebude chcieť.
@pajinka23 myslim, ze aj admin jej da za pravdu, ked uvidi jej fotky..skratka je tak tazke si to priznat, ze sa stala chyba, / vidime ju tu dokonca vsetky, okrem teba/..a vyriesit to v klude a vykaslat sa na podmienky predaja, ktore su v tomto pripade na nic..kedze je chyba na tvojej strane..ved nepredavas prvy den, mas kopu predajov za sebou..predas ich dalsiemu..mozno s fotkou co sa meralo a s popisom , ze boli zuzene..
nie nevratim jej nic!!!!!!a takisto ked uz takto utocite kupujuca sa ma pytat na vsetko!!!!takze sa mala opytat ako su site a tak
@pajinka23 VY STE MI POSLALI ZLÝ ROZMER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako som mohla vedieť, že sa do nich nevmestím.

@pajinka23 no neviem to som este na novych rifloch takto nevidela