Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@luciagirova aky zly rozmer???ved vy ste si vymyslela 27x2 a ja som vam pisala 29x2 a este som vam zmerala aj stehno uplne na samom vrchu merate to nizsie a vobec to nevidno na tej foto
Toto jedno uznám, že ten rozmer 27x2 vlastne nebol v správach, ale už vlastne som ho zmerala ja, ale vy ste mi dali zlý rozmer. Vy ste mi dali tých 29x2, čo nie je správny.
@luciagirova preto lebo tovar neberiem spet a nie este z dovodu ze proste niekedy vec nesadne na postavu aj ked je dobre zmerana
@luciagirova ano?tak to merajte vysie a riadne vystrete ako to robim ja lebo ked su nohavice len tak polozene a nevystrete jasne ze tie 2cm sa vam tam stratia,tak asi tak
Kde vyššie ? Tak to potom nie je stehno, keď ste už pomaly na zadku z metrom. Na fotke je pekne vidno, že meriam tam, kde mám.
@pajinka23 tie rifle boli zužovane,je to viditelne,no ja keby som toto vedela isto 16 euro za take rifle nedam,prečo jej nechceš vratiť peniaze ked si spravila chybu?admin jej da za pravdu lebo je to vidno a sam ťa požiada o vratenie platby a ked to nebudeš chcieť riešiť tak ťa bloknu 😒
@luciagirova nehnevajte sa ale to vase zmeranie je dost zle vidiet to je jedna vec a druha ja som napisala,kde presne som merala tesne pod zadkom,to vase foto odmerania nieje vidiet ani po dokladnom zvetseni!
Veď o to ide, vedieť to dopredu..........neberiem ich. Veď tá kvalita vôbec nezodpovedá cene. A že si to ona nevšimla, prečo mám za to platiť ja ?
@pajinka23 dajte si konečne vysvetliť, že tu už ani tak neide o rozmer ako o zúženie, ktoré by vám ani u mňa neprešlo
paci sa mi ake ste vsetky mudre,ale tu nejde o to zuzenie,to je vo vnutry!!!!!!!!!!!!!!od vonku to vobec nikde nevidno,a ja nebudem vracat peniaze,ona si nepytala peniaze za zuzovanie ale zato ze ich nenavlecie!!!ale kedze som odmietla nasla si inu vec!!!!a to uz je dost uboha spekulacia...ja si pockam na vyjadrenie admina!!!
@pajinka23 Už je to z vašej strany čisté vyhováranie aj čo sa týka merania a aj čo sa týka zúžovania. Či ste si ho všimla, alebo nie (vás tiež asi nezaujíma pri kúpe, ako si tovar predavajúci obzerá) vy to zúženie fakt nevidíte ?
Ak je na rifliach značka L:33, znamená to dlžku v palcoch, je to medzinárodne uznávané značkovanie, najviac sa využíva na pánskych nohaviciach, kde je označenie aj W (pás) aj L (dlžka) . Určite to neznamená konfekčnú veľkosť L. Veľkosť riflí podľa výrobcu je 28. Písala to tu predo mnou aj @alusha ale jej dotaz akosi zapadol prachom...
@pajinka23 Nenašla................veď tá vec je tam, nie je vymyslená, ja tísíci krát píšem, že aj rozmery sú zlé a aj to zúženie, tam neide o to, že raz mi vadí jedno, raz druhé....................obidva veci a dôvody sú dôležité na to, aby sme sa takýmto rozhovorom vyhli.
@luciagirova
@pajinka23
je to ubohe take dotahovanie.
Kupujuca, odmerajte prosim sirku nohavice hned v mieste, kde je klin (zacinajuci rozkrok) tak tam ak namerate 2x29cm, tak fajn, ak tam bude menej, tak predavajuca zavadzala. A treba to dat do fotiek albumu, lebo v nahladoch ten meter nie je viditelny.
Predavajuca, neverim, ze ste si nevsimli, ze nohavice boli zuzovane, ako uz pisal niekto vyssie, aj na barsakych cinskych gatoch to neni hentak podomacky slendriansky ufiknute, ze ani entlovanie nie je nejako viditelne.....a ja napr rifle vobec nezehlim, no nestalo sa mi, ze by som pri ziadnych si nevsimla vnutro. Napr periem na rube.
o zuzovani trebalo napisat, no pokial rozmery boli spravne uvedene (nech to kupujuca premeria), tak to nevidim ako problem, pokial z lica rifiel to nie je skarede, ze zvlnena latka, tahane svy alebo tak....chapeme sa....vtedy rozhoduju rozmery.
Polemika o tom, ci 16eur aj za nosene a zuzovane rifle nie je na mieste, kazdy je ochotny dat podla seba....
@luciagirova ja som za tie gate dala 26eur!!!!!vam som ich predala za 16eur aj to som zaplatila postu doporecenu za 1,60+pribalila aj tricko!!!a vy ma tu ociernujete?co mate 5hodnoteni?
@pajinka23 tato tema je tu na to, aby kazdy povedal svoj nazor..pokial baby nevideli fotky od
@luciagirova , boli na tvojej strane, tak to bolo ok..ale ako pridala fotky a kazdy uznal, ze ma pravdu, tak uz su vsetky *mudre*..ja verim, ze si admin pozrie aj tie druhe fatky a da jej za pravdu a peniazky jej vratis..aj ked sa tu teraz branis ako lev..ona je v prave a vôbec tu nemusel okolo toho vzniknut takyto rozruch a boj..dalo sa to riesit aj v klude..ty si tiez nebola s tymi riflami spokojna, preto si ich predala.. a co ma s tym 5 hodnoteni??..keby nemala ani jedno je v prave..a len preto, ze ich ma niekto viac, nemusi tu vyskakovat..
@benne Nezapadol, prečítajte si dozadu, že bola požiadaná o rozmery, ktoré boli tiež zlé.
@luciagirova ja nevidim ten rozmer na metri, ci kde su lepsie foto? Kolko teda je namerane?
@pajinka23 to ze vy ste dali 26 a ona 16 a niekto iny 40 a pod....je jedno, kazdy zaplati kolko uzna z avhodne...
@pajinka23 pozrite si bližšie fotku, ktorú som od vás skopírovala, to prešitie na boku rifli pár centimetrov pod vreckom končí, a prečo? Pretože su zvnútra odšité. Takže je to viditeľné aj z vonku.
@pajinka23 Ja vás neočierňujem, očierňovanie by bolo keby som si tu na vás vymýšľala nepravdy, ale sú tu aj naše správy, v ktorých ste udali rozmer a sú tu aj fotky, ktoré ukazujú, že ten rozmer je nesprávny a tovar bol dokonca svojím spôsobom znehodnotený.
@luciagirova peniaze nevraciam,tovar spet neberiem,tieto slova mam v podmienkach taktiez aj to ze na vsetky otazky zodpoviem,,,,viac neriesim to hodnotenie co ste mi dala s trucu prehltnem,a s vami uz nechcem mat do buducna nic spolocne..prajem vsetko dobre!!!
@pajinka23 ja na hodnotenia na MK absolutne neprihliadam, pozeram si ich akurat na MMB, lebo tam je zvykom ich davat viac. Ja napr nemam ani jedno hodnotenie, hoci som uz predala zopar veci a baby boli spokojne. Sama tuna nedavam hodnotenia....takze je to jedno, kto ma hodnoteni viac, hlavne, ze nie su negativne

@traktor preco by som nieco take robila??ked mam pravdu?