Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Inak to zuzenie je des a urcite by som z bazariku veci na seba nekupovala lebo kazda ma inu postavu
Po prvom mi velmi vaha nesla dole ale teraz idu kilecka dole chodi na zumbu a vecer po 18hod.nejem schudla som uz 13kg
Presne tak ale suhlasim mala jej hned vratit € lebo ja by som si tiez taku vec nekupila a hlavne mala dat do inzeratu ze su zuzovane
wow bola som u kadernicky toto som tu necakala
@pajinka23 normalne som smutna ako ste sa tu prezentovala
@luciagirova pockajte kym nebudete mat peniaze na ucte az potom poslite, ja som zastavala predavajucu, kym som nevidela to nekvalitne zuzenie kde fakt treba postavu vsemozne tvarovanu kedze tam tam bolo "odborne" ubrate
@traktor ja si vazim kazducky tvoj nazor ktory mi neraz pomohol
Ďakujem vám všetkým a som si 100% istá, keby ste mi nepomohli, tak to neskončí tak, ako to skončilo. Ešte raz veľká vďaka.
@pajinka23 to je super že ste sa dohodli,ešte by si mala zmazať
@luciagirova hodnotenie,kedže si ho dala nepravom
@luciagirova to nepodarené zúženie bolo fakt nepodarené, ale mala si to uznať hneď. Ale poradila by som jej celé to rozpárať a potom by uvidela, či sa s tým dá ešte niečo urobiť. No minimálne by som to dala na známosť tej prvej predávajúcej 😒
@luciagirova to že ste sa dohodli je super 🙂 😉 len nechapem prečo si zmazala hodnotenie ktore si jej dala,ktore bolo opravnene,nie každy vie o tejto stranke a ozaj sa spolieha len na tie hodnotenia,takže to môže povedať kolko ma suuuuper hodnoteni pozitivnych kedže tvoje negatko si zmazala ☹
@nikolca tada vy asi nemate nic na robote?este stale to riesite?ja som s nou komuniovala ces ip,peniaze celych 16eur som jej poslala na ucet...tiez uznavam,ze som mozno trochu vybuchla,dnes proste mam zly den,ale peniaze ma uz na ucte,kedze mame rovnake banky,mala ich hnet,o chybe zuzovania som ozaj nevedela,o com som jej poslala aj okopirovany opis s mma,kde som ich vydrazila,a kde nebolo nic o ich zuzeni!uz to tu prosim nerozoberajte o nas bez nas!pripada mi to uz ako vyrivanie a podpichovanie,len aby sme tu zase rozbehli to iste?pani ma peniaze,ja dufam dostanem gate cim skor a tym to konci,a co sa tyka hodnotenia tak mi sama navrhla zmazanie,samozrejme ze som ho zmzala aj jej...takze nechapem?aj ked po dlhsej nasej otrejsej konverzaci,ale myslim,ze spokojnost je na oboch stranach
@luciagirova vam sa este ospravedlnujem za moje narazky na vasu osobu🙂aj za pristup,ja inokedy naozaj takto skratovo nejednam,ma strasne vytocilo,ked ste ma oznacila klamarkou,kvoli tomu zuzeniu☹o tom som ozaj nevedela!snazim sa vzdy opisat veci co najlepsie a hlavne pravdivo a dost mi zalezi na spokojnosti kupujucej..takze Prepacte
ale maminky,nebola som tu lenm pol dna a 8 strán zapíšete čo´ste sa zbláznili:HIHI 😠 😀 😀 😀 😀
@nikolca Nechcem robiť problémy, ja si vážim aj to, že nakoniec chyba bola uznaná.
@pajinka23 Ja sa tiež ospravedlňujem za niektoré moje výroky, sme len ľudia a vážim si to, že sa to nakoniec vyriešilo k spokojnosti nás obidvoch.
Ženy ženy, vy sa dokážete pohádať o všetkom 😀 😀 😀
Aj ja som si pred rokom kúpila od predávajúcej nohavice, podľa mier ňou udávaných mi mali sadnúť, prišli a boli mi veľké, namerala o cca 4cm menej ako ja 😕 😅 Čo mi teda lichotilo, že konečne niečo, čo mi je veľké a nie naopak 😀 😀 😀 😎
V pohode som jej slušne napísala, čo je vo veci, nohavice vzala nazad, aj poštovné hradila a o pár dní ich predala inej záujemkyni....
Preto nechápem, kde bol taký problém si priznať hups, urobila som chybu, stane sa.... nevšimnem si, alebo to už je jedno... ale neobhajujem sa silou mocou a nezahltím 7 strán pomaly debatou o ničom, prípadne urážaním ostatných 😉
A idem ja opäť spať 😀 budila som manžela do práce, aby bolo jasné 😉 😎
inak neda mi este nieco napisat😀najviac je tu v tomto fore smiesne,ze sem prispievaju aj zany ktore tu nemaju ziadne inzeraty a ziadne hodnotenia,teda nemaju ani paru o tom ako to je niekedy tazke si vsetko si vysvetlit!!!! a riesia obchody inych😀
Aj to ma zaraza,ze sem chodia aj zeny co na toto formum nadavali,a riesia tu svoj omyl v predaji kazdy mesiac!!ja som tu riesila teras po akom case?
Ja som si nakoniec chyby s tym zuzovanim priznala,pricom ozaj som o naj nevedela,a to mozem dokazat aj prilozeni textu s vyhratej mma,kde som rifle kupila a kde mi to predavajuca zatajila!!to uz je jedno,dalej vsak tvrdim,ze miery sedeli,a to hnet aj zmeram nanovo,ked mi dojdu domov.....tuto vec sme s pani uzavreli,tak prosim hladte si vsetci do svojich albumou a bazarikou,lebo uz to tu teras zbytocne zase natahujete...
kazda jedna z vas tu aspon 1x poniektore aj viac krat riesili svoje nepodarene obchody a tiez to peknu chvilu vzdy trvalo kym sa veci vysvetlili,ale nato sa uz casom pozabulo,ze?,tak nechapem preco s mojho pripadu robite neskutocnu aferu...
pre toto sa tu ja s nikym moc nezblizujem,lebo je tu velka falos a klamstvo,samozrejme netyka sa to vsetkych zienok 😅
@pajinka23
Zrejme jsi nepochopila smysl tohoto Fora..
Neni dulezite, zda se zapoji zena, maminka, devce, ktere (ne)prodava / (ne)kupuje 😉
MK je Forum, ktere se stane pro kazdou z nas "srdecnym a rodinnym uzemim". Citime se kazda soucasti teto velke rodiny, virtualni, ale ZIVE rodiny..
Proto ve vetsine pripadech se snazime pomoci jedna druhe 😉 To je smysl zdejsiho Fora..
Zrejme TY osobne necitis NIC...a proto ses rozhodla i DNES neadekvatne pokracovat..
p.s. Narazis na neshody druhych ohledne nakupu a prodeje, citis se dotcena - ALE opak je pravdou😉 myslim si, ze osobne drzis record 7mi popsanych stran jen TY 😎
Je cas to ukoncit.
Pekny vikend
@irriss zrejme mas pravdu a to ze som to prehnala som si uznala,proste som mala vcera zly den,inokedy takto ,impulzivne nikdy nereagujem...a ludia co ma poznaju to vedia najlepsie
tato tema ma jasny a strucny nazov teda by bolo namieste,keby sa vyjadrovali len tie maminy,ktore su kupujuce alebo predavajuce samozrejme co sa tyka predaja a kupy!samozrejme nazor si moze napisat kazda aj taka co nema skusenosti,ale myslim,ze je to dost neadekvatne,kedze taku situaciu nezazila na vlasnej kozi..
ano aj to mas pravdu forum mi tiez ras pomohlo,a zato som vdacna,ale ked uz je problem vyrieseny tak nechapem dovod,preco by ho tu mali dalej ostatne rozpisovat,ked je to uzavrete?kazda predavajuca alebo nakupujuca ma niekedy problem a nezhody aj o tom je nakupovanie!a nato poukazujem
@pajinka23
Vis, ber mne tak, ze bych byla potencialni kupec...urcite bych s Tebou mela problem take, protoze napr. nabizis ve svych inzeratech Barbie, ale to neni original Barbie, musis uvest - panenka TYPU Barbie, ale ne Barbie 😉
Nektere inzeraty (nemluvim jen o Tvych) jsou zavadejici, pokud kupujici neni opatrny, je mozne, ze si vsimne jen popsaneho zbozi a nevenuje dostatecnou pozornost "krabici" a pruser je na svete..
A stane se toto:
kupujici: "Vy jste napsala, ze jde o panenku Barbie ...a pritom to neni Barbie.."
a Ty mu odepises.."Ale jsou tam i fotky krabice, mohla jste si vsimnout - neni na nich napsano Barbie!" 😒
a bude zase komentovani na 10 stran..
p.s. Doufam, ze jsem neprehledla napis Barbie 😉 ..jsem bez bryli 😉
@irriss asi kazda vidi ze barbie nemeria 72cm?nie tak toto ak si kupujaca nevsimne?a mam napisane v popise:72cm,nehrana babika barbie mega !tak preco tu domna v kuse vyrivate?to akoze mi teras idete prehrabovat moj album a riesit taketo veci?ved ked je asi pisane ze babika ma 72cm taj je asi jasne,ze to nieje barbie co meria max..22cm,a co sa tyka opisou na krabici,ja som nedavno kupila kamoskinej malej babiku barbie a bola to len napodobenina a pozor na krabici bolo tiez pisane barbie!!a bola za polovicnu cenu!
@irriss myslim,ze ste mimo obraz,pretoze ja nemam v inzerate nikde uvedene,ze je to original barbie,a nadpis som dala s toho dovodu,ze sa jej babika dost podoba,tiez som si vsimla aj to ze ste doposial nic nekupila a ani nepredala,ale mate vyse 5212prispevkou za necely rok?takze to povazujem za provokaciu!ak mate este nieco piste mi do ip,lebo toto sem uz jednoznacne nepatri,kedze ste odomna nic nekupila a ani mi nic nepredala,nemate pravo rospitvavat tu moje inzeraty...tot vsetko....
IPje na taketo diskusie!pa pa a pekny den

@nikaa123
Zrejme sis spletla TEMA - tady jsi mimo.. 😉