icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

tehulka14
3. apr 2012

@bodka13 hm hej je to tam ale ked som predavajucej napisala,že niesom spokojna s tovarom,že jej ich posielam naspat a porpsoim vratit sumu tak napisala,že balik URTČITE nepreberie tak ako sa mam teraz azchovat ja??vratit ich a nepreberie ich a zas len € navyše pani si zjavne nevaži peniaze mne je vela aj 1€

traktor
3. apr 2012

@tehulka14 dohodnite sa..ak suhlasi, ze vrati peniaze, tak jej posli capacky a ona ti prevedie peniazky

tehulka14
3. apr 2012

@traktor ved hej lenže ked som jej to napisala hned ako balik prišiel napisala,že ked ich poslem naspat balik určite nepreberie a ja nemam peniažky navyše platit zas dalsie postovne ak sa mi ma balik vratit☹(

bodka13
3. apr 2012

@tehulka14 chápem ťa...čítala som si to ....musíte sa dohodnúť 😉 najčastejšie sa to robí tak,ako píše @traktor ...mohla by @ziza55 nakuknúť aj sem 😉

tehulka14
3. apr 2012

citujem...su nafotene zo vsetkych stran..predala som ich za stvrtinu ceny ako bolo kupene..balik samozrejme nepreberam...dovidenia kedže pani ich kupila o moc drahšie tak ich chce za draho aj predat aj napriek stavu v akom su☹(a nafotene niesu zo všetkych stran určite

traktor
3. apr 2012

@tehulka14 ale teraz sa situacia zmenila..bola oznacena aj tu..aj baby sa vyjadrili k fotkam..skus jej este raz napisat, ci je teda ochotna ti vratit peniazky, a ci si balicek preberie

tehulka14
3. apr 2012

ja nepotrebujem nikoho očiernovat chcela som len capačky pre drobca poučila som sa,že použite veci nikdy viac☹(len poučila som za dost € podla mna☹(

krstnamamamichaela
3. apr 2012

Ja mam iba pozitivne skusenosti a dakujem mamičkam, s ktorymi som obchodovala. Ale je pravda, že vždy išlo o osobny odber. 🙂

mircalla
3. apr 2012

@tehulka14 Uprimne povedane, ak ti nechce vratit peniaze, nic s tym nenarobis...S neserioznym clovekom nepohnes. Ja som tu viac krat kupila veci, co nezodpovedaju stavu, mamicky mali dokonce dost pozitivnych hodnoteni a proste vec bola horsia ako na foto, bohuzial sa to stava. Peniaze som naspat ziadala len raz a podarilo sa, ale mamicka bola seriozna.
Dala si jej hodnotenie?

traktor
3. apr 2012

@tehulka14 nevzdavaj to, ..da sa kupit aj pouzita vec, v super stave a za vybornu cenu..len rada do buducna..mozno viac si vsimat fotky a ak sa mi nieco nezda a vidim, ze opis je slaby, tak sa radsej opytam..lebo ako vidis..nie kazdy opisuje tak ako ma

annie13
3. apr 2012

@ziza55 nehnevajte sa ale to je fakt hrozna suma 7 eur za taky stav tu nejde o to kolko ste dala za ne vy

tehulka14
3. apr 2012

nakupujem len na mimibazare a tam som bola spokojna 😒

annie13
3. apr 2012

@tehulka14 vsak pod tou foto pisala ze vrati to si to rozmyslela??

tehulka14
3. apr 2012

@traktor suhlasim bola som naivna ked som myslela,že by napisala keby maju chybu

bodka13
3. apr 2012

@tehulka14 neočierňuješ 😉 popísala si svoje pocity z obchodu,baby ti poradili- tak sa skús s ňou ešte raz dohodnúť 😉

....a keby si niektoré maminy dali námahu a prebehli topánkam so špongiou aspoň podrážku,hneď by vyzerali lepšie 😉 🙂

tehulka14
3. apr 2012

@annie13 no len teraz sa bojim či ozaj vrati nechcem zas vyhadyovat na dalsie postovne a nakoniec nevrati nič alebo ako tvrdi napise že som ich zničila naročky ☹ a nebudem mat zas nič

tehulka14
3. apr 2012

@bodka13 keby išlo len o to ja ich vyčistim nerobi mi zo problem ale v nich dieta cupalo oni su v skutočnosti hroznom stave zospodu

traktor
3. apr 2012

@tehulka14 tak jej napis ip a komunikujte spolu...nie kazdemu sa tu chce do temy pisat 😉 ..ale na tvoju spravu v ip urcite zareaguje..dohodnite sa, ze ty jej posles capacky, ona ti prevedie peniazky a hotovo....alebo, ak sa da, a ty aj ona suhlasite..dohodnite sa na nizsej sume..a ona ti cast peniazkov vrati..

bodka13
3. apr 2012

@tehulka14 je málo takých(česť výnimkám! ),ktoré píšu samé od seba o chybách na tovare -keby chceli tak to dajú hneď do popisu k inzerátu ....ak nie je nič v popise,treba sa pýtať 😉 ,prípadne žiadať lepšiu fotku 🙂

mircalla
3. apr 2012

@tehulka14 Zase nesuhlasim, ja som tu kupila kopu uzasnych veci za super ceny, obcas sa stane, ze to neni nic moc, ale to malokedy, tie krasne veci to urcite vyvazia, ako keby som ich mala kupovat nove.

bodka13
3. apr 2012

@tehulka14 s tým čistením som narážala na predávajúce 😉

irriss
3. apr 2012

@mircalla

nesouhlasim😉
Pripomina mi to tasku s ovocem, kterou si prinesu z trhu..
Navrchu - ovoce a zelenina je cerstva, vonava

..skoda, ze uplne vezpod je nahnila a smradlava..

No nevim, ALE nevyvazila jsem tim urcite ani zdarny obchod ani stastny den 😨 😨

tehulka14
3. apr 2012

dakujem za rady musim ist popri 2 detoch musim robit pracu na doma kedže sa neobohacujem na kupujucich ako dotyčna predavajucaešte raz vdaka maminky

mircalla
3. apr 2012

@irriss Nerozumiem, co si napisala. Kupila som veci od roznych predavajucich, dovolim si tvrdit, ze 95% bolo skvelych

irriss
3. apr 2012

@mircalla
no ja jsem Tvemu prispevku porozumela tak, ze
sice se v Bazaru narazi na neco spatneho, oskliveho a zniceneho, ale
ze to vyvazi koupene veci, ktere jsou v dobrem stavu!

S tim nesouhlasim..

Nemuzes vyvazovat neci spolehlivost a respekt s nekym kdo Te podvede..
a rict si, no, tak ale je to dobry ..mela jsem 7 uspesnych obchodu, 2 spatne...nebo i v jinem horsim meritku.. 😒
skore by melo byt vzdy 1:0

mircalla
3. apr 2012

@irriss Podla mna kosik s ovocim je dost nevhodne prirovnanie, to by sa mi skor hodilo na to, ze navonok je tovar krasny, ale ma kazy.
Nebudem sa opakovat, jednoducho sa obcas zadari kupit nieco, co nie podla mojich predstav, velmi malo....urcite nie 7-2 ako pises, ani zdaleka. Preto neprestanem kupovat na bazare, asi sa neda ocakavat, ze vzdy bude 100% spokojnost. Mne osobne nik nepodviedol, precitaj si, co si napisala, vynimocne sa stalo, ze vec podla mna nezodpovedala popisu, napriklad mala zmolky, s predavajucou som vratenie penazi neriesila, keby ta vec bola ozaj v hroznom stave, tak riesim, co som aj riesila, to sa stalo raz

irriss
3. apr 2012

@mircalla
vyjadrovala jsem se jen k tomu, ze omlouvas nedostatky druhych a snazis se je "prikryt" spolehlivosti dalsich 😉 a tim padem se spokojis..ale to neni ucelem Bazaru.. 😉
Predem pocitat s tim, ze narazim.. 😉

mircalla
3. apr 2012

@irriss Prosim ta, neprekucaj moje slova, bud taka laskava. Taketo daco si vyprosujem

irriss
3. apr 2012

@mircalla
k prekrucovani:
nepises o tom, ze osklive veci vyvazi dobre ?
koncim😉
pripadne pokracuju ale v Ip 😉

mircalla @tehulka14 Zase nesuhlasim, ja som tu kupila kopu uzasnych veci za super ceny, obcas sa stane, ze to neni nic moc, ale to malokedy, tie krasne veci to urcite vyvazia, ako keby som ich mala kupovat nove.
Dnes o 14:45 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • •

mircalla
3. apr 2012

@irriss Pozri, ak potrebujes prekrucat a parafrazovat vety ostatnych (to, ze si si to takto vylozila, je tvoj problem), nech sa paci....No comment k tebe, absolutne si nepochopila. Jedine co som sa snazila povedat je, ze neni ani mozne dosiahnut vzdy 100% spokojnost a nikdy som nepovedala, ze tie veci boli vyslovene "osklive", to je opat tvoj vyraz. Takze neprekrucaj. Koncim