icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

annie13
3. apr 2012

@ketrin71 😲 😲 😲 😲 😲
@miruska951 tak toto je najhnusnejsie co som tu doteraz videla a za taku nehoraznu sumu to sa naozaj nehanbite???

ketrin71
3. apr 2012

@annie13 vidite este sa ani nehambi a nechce to
zobrat naspat

annie13
3. apr 2012

@ketrin71 to mali byt original??

ketrin71
3. apr 2012

@annie13 vsak to predavala ako nenosene z vysackou...

annie13
3. apr 2012

@ketrin71 ale ci aj napisala ze original adidas ?

ketrin71
3. apr 2012

@annie13 nebolo to napisane ze to je original ale mna to ale nezaujimalo,ja som si myslela ze ked je to nenosene a z vysackou tak to budem mat pre sestru ako pekny darcek.Ale pani ma pekne oklamala.

annie13
3. apr 2012

@ketrin71 aspon ze to, jasne to na veci nic nemeni, iba to ze je to este strasnejsia suma za to, napisala si adminovi?? Toto by fakt chcelo blokaciu to je ocividny podvod @miruska951 viac mamiciek si vas tu poznaci ani snurky do topanok nepredate

annie13
3. apr 2012

@miruska951 toto je fakt hanba predat toto ako nove

zanika1983
3. apr 2012

@miruska951 tie kratase su do kosa a nie za 10€! To nemate stipku hamby ich tak ponukat a predat????

ketrin71
3. apr 2012

@zanika1983 keby v nej bola laskavost tak by aspon prevzala to naspet

tehulka14
3. apr 2012

@mircalla
@traktor
@bodka13 je normalna?ked som balik nachystala zabalila napisala mi,že ho nevezme tak začo ma pani ma???

danielllka
3. apr 2012

@tehulka14 a prečo ešte stále nemá negatko? lebo Ty od nej máš 😕

zanika1983
3. apr 2012

@ketrin71 ked mala odvahu ich take predat, tak asi slovicko laskavost nepozna, fakt UBOHE!!! Pockaj na adminove vyjadrenie.

zanika1983
3. apr 2012

@danielllka ved ma aj ona, teraz som pozrela.

zanika1983
3. apr 2012

@tehulka14 asi sama nevie co chce :-/ daj ju aj na ciernu listinu a pis adminovi.

danielllka
3. apr 2012

@zanika1983 hej, už som videla aj ja..neviem kde som to kukala predtým 😀 inak je to riadna bezočivosť z jej strany- ona predá niečo v takom stave, s nepravdivým opisom a ešte strelí negatko poškodenej strane.. 😕

tehulka14
3. apr 2012

@zanika1983
@danielllka ja už nechapem najskor balik neprebeire,potom ho mam poslat a teraz ked je zabaleny nachystany už ho zas nemam poslat nevzeme to takže maminka si robi z kupujucich dobrý den ja už to inak nevidim☹(

tehulka14
3. apr 2012

@danielllka vobec ma netrapi negatko,ale ten pristup dam si namahu to opat zablit prerobit na poštovnom a balnom a ona napiše,že to zas nevezme nechapem ako može niekto takto tahat peniaze z mojej penaženky

irriss
3. apr 2012

@annie13 Ahojky Anni...tem fotkam trochu nerozumim..
ta fotka s etiketou je na jine podlaze...
To by ale znamenalo, ze pani to mela promyslene..koupila a odfotila nove kratasy, o kterych vedela, ze pozdeji proda..
Takze promysleny cin..
Nebo je ta fotka od pani, od ktere je kupovala..kazdopadne jde o jinou podlahu 😉 - mam na mysli 2.fotku nahore vpravo 😒 (3. v zastupu)

zanika1983
3. apr 2012

@danielllka
@tehulka14 takymto osobam, by som tu nepovolila nic predavat, admin vie odkontrolovat z ktoreho PC sa prihlasuje a ked si zmeni nick tak by som ich zakazdym zrusila... Asi sa im kludne bude po takomto super obchode spat! 😠

irriss
3. apr 2012

@zanika1983 tento system by mel fungovat automaticky i na Fore 😉

traktor
3. apr 2012

@irriss tie co maju visacku su od predavajucej..ostatne foto su od nakupujucej..aspon ja som to tak pochopila

irriss
3. apr 2012

@traktor
aha...takze i tak, pripraveny podvod..je to znat na prvni pohled... 😒

danielllka
3. apr 2012

@tehulka14 možno má doma nejakého radcu, ktorý jej dáva rozumy- len si neuvedomujú jednu zásadnú vec- kvôli jednej predanej veci stratia potencionálnych kupocov na ďalšie veci- tak keď im (jej) to stojí zato... 🙄

traktor
3. apr 2012

@tehulka14 tak uz len napisat adminom, ukazat foto..a daj si zmazat negatko, nemas ho za co mat....ja neviem..keby sa to vyriesilo v IP slusnou komunikaciou, tak sa nic nedeje..stalo sa / hoc by nemalo/..ale takto sa to zas riesi na viac stran, tym len aspon na seba upozorni este viac..no stoji to za to, takto si odradit dalsich zakaznikov? @ziza55

traktor
3. apr 2012

@ketrin71 dat na ciernu listinu + negatko a skusit riesit s pomocou admina, ked to inak nejde..zas dalsia..hold asi aj negativna reklama je reklama..

tehulka14
3. apr 2012

Ako som vam už písala pani Zuzanka @ziza55 ked budete platit v obchode 7€ spomente si,že ste o ne okradli jednu maminku aj ked ludia bez charakteru nemaju svedomie

annie13
3. apr 2012

@ziza55 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ zase sa budem opakovat ale naozaj smutne okradat mamina maminu

zanika1983
3. apr 2012

@tehulka14 ona asi neplati, len kradne 😠

mircalla
3. apr 2012

@tehulka14 @ketrin71 Suhlasim s traktor, negatko a admina
Ja som dokonca 3 krat zobrala vec, co som predavala spat, co niekomu nesadla velkost a vratila som peniaze, vec sa maminam pacila, len nesadla, ono napriklad nohavice sa tazko kupuju. A sama som navrhla, nech vratia tovar a vratila som peniazky, takze taky postoj nechapem.
Ako som uz pisala, stalo sa, ze sa mi vec nepacila, co som kupila, ale zase nebola to katastrofa, ze by mala vyrazne vady, vydiskutovala som si to s maminou cez IP. Kebyze je to ozaj poskodeny tovar, tak urcite tiez riesim.